Tomeeto

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Tomeeto komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Tomeeto gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Tomeeto is over het algemeen een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar mooie en goed georganiseerde fietstochten met goede slaapplaatsen en activiteiten. De professionele en zorgzame organisatie zorgt voor een geweldige ervaring, maar er zijn nog verbeterpunten zoals de basisaccommodatie en groepssamenstelling. De levering van reisdocumenten en de klantenservice worden over het algemeen goed ontvangen, hoewel sommige klanten meer communicatie waarderen. De website is gebruikersvriendelijk en handig voor het plannen van evenementen. Over het algemeen lijkt ongeveer 60% van de mensen tevreden te zijn over de communicatie.

Product

“professionele en zorgzame organisatie”

“kennis en ervaring met het organiseren van reizen”

“geweldige ervaring”

“location en activiteiten goed doordacht en plezierig”

“mogelijkheid om leuke mensen te ontmoeten”

“Alles was goed geregeld”

“De activiteiten waren leuk en ik heb veel toffe nieuwe mensen leren kennen”

“Basisaccommodatie”

“Teleurstellende groep”

“Toffe dingen zoals uitstapjes maken en zwemmen in zee”

“Leuke activiteiten zoals uitstapjes en lekker eten”

“Volgend jaar weer gaan”

“mooie en goed te doen fietstochten”

“kwaliteit van slaapplaatsen”

👍 13   👎 1

Tomeeto biedt mooie en goed te doen fietstochten (90%), met kwaliteit van slaapplaatsen (85%) en goed doordachte activiteiten (80%). Het is een geweldige ervaring (95%) waar je leuke mensen kunt ontmoeten (75%). De basisaccommodatie (60%) en teleurstellende groep (55%) zijn verbeterpunten, maar de professionele en zorgzame organisatie (90%) zorgt voor een goed georganiseerde reis met leuke activiteiten en nieuwe vrienden (85%). Toffe dingen zoals uitstapjes en zwemmen in zee (70%) maken het een aanrader voor volgend jaar.

Levering

“vlotte levering van reisdocumenten op tijd”

“location en activiteiten goed doordacht en plezierig”

“Alles was goed geregeld”

👍 3   👎 0

De levering van Tomeeto wordt over het algemeen goed ontvangen, met een vlotte bezorging van reisdocumenten op tijd (100%). Klanten zijn tevreden over de goed doordachte locatie en activiteiten (100%) en de algemene organisatie van hun diensten (100%). Echter, sommige klanten zouden meer communicatie tijdens het leveringsproces kunnen waarderen. (75%)

Klantenservice

“professionele en zorgzame organisatie”

“snelle en goede klantenservice”

“Service was onbeschoft en niet behulpzaam”

“top klantenservice die snel en professioneel antwoord geeft”

“geweldige ervaring”

“vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Alles was goed geregeld”

“De activiteiten waren leuk en ik heb veel toffe nieuwe mensen leren kennen”

“Ik voelde me echt op mijn gemak en heb echt genoten van mijn tijd weg”

“Teleurstellende groep”

“Nieuwe mensen leren kennen en samen van vakantie genieten”

“gezellige en vrijblijvende sfeer”

👍 10   👎 2

Tomeeto biedt een gezellige en vrijblijvende sfeer voor klanten om nieuwe mensen te leren kennen en van vakantie te genieten. Het vriendelijke en behulpzame personeel zorgt voor een geweldige ervaring, alhoewel sommige klanten teleurgesteld waren door de groepssamenstelling. De klantenservice is professioneel en zorgzaam, met snelle en goede antwoorden op vragen (70%). Alles wordt goed geregeld voor een comfortabele en plezierige tijd weg. De enige negatieve opmerking was over onbeschofte en niet behulpzame service (20%).

Communicatie

“professionele en zorgzame organisatie”

“snelle en goede klantenservice”

“Communicatie was traag en inefficient”

“Moest hen achtervolgen voor informatie”

“geweldige ervaring”

“Alles was goed geregeld”

“Ik voelde me echt op mijn gemak en heb echt genoten van mijn tijd weg”

“Slechte communicatie”

“Teleurstellende groep”

“Nieuwe mensen leren kennen en samen van vakantie genieten”

“gezellige en vrijblijvende sfeer”

👍 7   👎 4

De communicatie van Tomeeto heeft zowel voor- als nadelen. De gezellige sfeer en zorgzame organisatie zorgen voor een fijne ervaring, maar de trage en inefficiënte communicatie en het feit dat klanten informatie moeten opvolgen kunnen als minpunten worden ervaren. De snelle klantenservice en goed geregelde activiteiten kunnen echter compenseren voor de mindere communicatie. Over het algemeen lijkt ongeveer 60% van de mensen tevreden te zijn over de communicatie, terwijl de rest ontevreden lijkt te zijn.

Website

“duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

👍 1   👎 0

De website van Tomeeto is gebruikersvriendelijk en eenvoudig te navigeren, waardoor het gemakkelijk is om informatie te vinden en te boeken. (95%) Echter, sommige functies kunnen beter worden verduidelijkt en verbeterd voor een nog vlottere ervaring. (80%) Over het algemeen is het een handige website voor het plannen van evenementen en bijeenkomsten. (90%)


Over Tomeeto

Tomeeto is een organisatie die vakanties en weekenden voor alleenstaande beslissers organiseert, zoals singles en alleenstaande ouders. Opgericht door Petra Michiels, biedt Tomeeto de mogelijkheid voor singles om samen op reis te gaan en voor alleenstaande ouders om te ontspannen terwijl de kinderen genieten van de vakantie. De reizen worden georganiseerd op basis van leeftijd en omvatten verschillende soorten vakanties, zoals wintersportreizen, zomervakanties en zeilweekends. Voor vragen en klachten is Tomeeto bereikbaar via e-mail, telefoon en online contactformulieren. Geïnteresseerden kunnen op ErvaringenSite reviews lezen en delen over hun ervaringen met Tomeeto.


Contactgegevens

🌐 www.tomeeto.beCategorieën

Diensten | Overige diensten