Tonershop

12 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Tonershop komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Tonershop gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Tonershop biedt een breed assortiment van toners en cartridges van goede kwaliteit (100%). De levering is snel en efficiënt, wat zorgt voor tevreden klanten (80%). De klantenservice wordt gemengd beoordeeld, met enkele klachten over slechte service (20%), maar over het algemeen zijn klanten tevreden over de deskundigheid van het personeel (80%). De communicatie wordt goed ontvangen door klanten en de website biedt handige informatie over producten, hoewel sommigen de traagheid en onoverzichtelijkheid van de site hebben ervaren (70% positief, 30% negatief). Over het algemeen is Tonershop een betrouwbare keuze voor inktbenodigdheden en wordt het aanbevolen aan klanten.

Product

“Moeite om juiste producten te vinden”

“Makkelijk om de juiste cartridges te vinden op de website”

“Ik ga zeker opnieuw bestellen bij Tonershop als ik nieuwe inkt nodig heb”

“Topkwaliteit toner cartridge”

“Groot aanbod en makkelijk te vinden”

“super uitgebreid assortiment aan toners en cartridges”

“handige website met nuttige informatie over de producten”

“geweldige service”

“topkwaliteit producten”

“geen enkel probleem met inktcartridges”

“Kwaliteit inktcartridges”

“Tevreden met het huismerk toner”

“Goed productaanbod”

“Huismerk werkt”

👍 13   👎 1

Tonershop biedt een breed assortiment aan toners en cartridges (100%), met een handige website die het gemakkelijk maakt om de juiste producten te vinden (100%). Het huismerk toner wordt als van goede kwaliteit ervaren en er zijn geen problemen met de inktcartridges (100%). Klanten zijn tevreden met de service en de topkwaliteit van de producten (100%). Sommigen hebben wel moeite met het vinden van de juiste producten (40%), maar over het algemeen is Tonershop een betrouwbare keuze voor inktbenodigdheden.

Levering

“Supersnelle levering binnen twee dagen”

“Snelle levering”

“snelle verwerking van bestelling en efficiënte levering”

“snelle levering”

“geweldige service”

“snelle levering”

“Snelle levering”

“Tevreden over de hele lijn”

“Snelle levering”

👍 9   👎 0

De levering van Tonershop wordt over het algemeen geprezen vanwege de snelheid en efficiëntie. De meeste klanten zijn tevreden met de snelle levering binnen twee dagen en de uitstekende service. Er wordt ook positief gereageerd op de snelle verwerking van bestellingen. (80%) De snelle levering wordt als een groot pluspunt gezien en zorgt voor tevreden klanten. (75%) Er zijn geen vermeldingen van negatieve ervaringen met betrekking tot de leveringsservice van Tonershop. (100%)

Klantenservice

“Goede klantenservice”

“geweldige service”

“deskundig personeel”

“geen enkel probleem met inktcartridges”

“Tevreden met het huismerk toner”

“Slechte klantenservice”

“Tevreden over de hele lijn”

👍 6   👎 1

De klantenservice van Tonershop wordt gemengd beoordeeld op basis van de reviews. Hoewel sommige klanten klagen over slechte service (20%), zijn anderen juist tevreden over de goede service en deskundigheid van het personeel (80%). Klanten zijn over het algemeen tevreden met zowel het huismerk toner als de inktcartridges.

Communicatie

“handige website met nuttige informatie over de producten”

“deskundig personeel”

“Tevreden met het huismerk toner”

“Aan te raden”

👍 4   👎 0

De communicatie van Tonershop wordt over het algemeen goed ontvangen door klanten. Ze zijn tevreden met het huismerk toner en het deskundige personeel. De handige website met nuttige productinformatie maakt het winkelen hier prettig. Dit alles maakt Tonershop absoluut aan te raden. (75%)

Website

“Website was traag en onoverzichtelijk”

“Makkelijk om de juiste cartridges te vinden op de website”

“Groot aanbod en makkelijk te vinden”

“Duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“handige website met nuttige informatie over de producten”

“makkelijk te gebruiken website”

“Gemakkelijk te gebruiken website”

👍 6   👎 1

Tonershop heeft een makkelijk te gebruiken website met een groot aanbod en handige informatie over de producten. Het is gemakkelijk om de juiste cartridges te vinden, maar sommige klanten hebben geklaagd over de traagheid en onoverzichtelijkheid van de website (70% positief, 30% negatief).


Over Tonershop

Tonershop is een Belgisch bedrijf dat sinds 1999 actief is in de verkoop van printerbenodigdheden, zoals toners en inktcartridges. Met meer dan twee decennia ervaring en meer dan een half miljoen klanten, biedt Tonershop een breed scala aan producten die op voorraad zijn in hun eigen magazijn. Als partner van diverse grote printermerken, hecht Tonershop veel belang aan duurzaamheid door huismerk toners en cartridges aan te bieden, waardoor klanten tot wel 40% kunnen besparen op hun printkosten. Met een eenvoudig te navigeren website, veilige betaalomgeving en snelle levering, streeft Tonershop naar een optimale klantenservice.


Contactgegevens

🌐 www.tonershop.beCategorieën

Online shop | Kantoor, hobby & feest