Top Vintage

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor Top Vintage komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Top Vintage gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Top Vintage biedt een divers aanbod van vintage jurkjes en accessoires van topkwaliteit, met een gemakkelijk te gebruiken website en handige maattabel (85%). De producten worden snel geleverd in schattige verpakking, maar sommige klanten vinden mogelijk te veel plastic in de verpakking (90%). De behulpzame klantenservice wordt geprezen vanwege vriendelijkheid en snelle oplossing van problemen (40%), waarbij de retourmogelijkheden eenvoudig en gewaardeerd worden (100%). De communicatie wordt als uitstekend beoordeeld, er zijn geen negatieve opmerkingen te vinden in de reviews (100%). De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk met een groot aanbod (100%). Over het algemeen scoort Top Vintage hoog in klanttevredenheid vanwege de kwaliteit van producten, service en website.

Product

“Blij met nieuwe jurkjes en accessoires”

“Handige maattabel voor juiste maat”

“Makkelijk omruilen van producten”

“geweldige retro kleding en topkwaliteit”

“Geweldige keuze aan retro stijlen en merken”

“Topkwaliteit en perfecte maten”

“Topkwaliteit retro jurk”

“Perfecte pasvorm”

“Makkelijk te gebruiken website met groot aanbod vintage kleding”

“duidelijk en makkelijk te vinden”

“super snelle levering, schattige verpakking”

“geweldige kwaliteit van aankoop”

“perfect ingepakt”

“topkwaliteit”

“precies passend”

“verschillende merken en stijlen”

“divers aanbod van vintage kleding van topkwaliteit”

“Geweldige selectie van vintage jurkjes”

“Jurken zitten perfect”

👍 19   👎 0

Top Vintage biedt een divers aanbod van vintage jurkjes en accessoires van topkwaliteit. De website is makkelijk te gebruiken en heeft een handige maattabel voor de juiste maat. Producten kunnen gemakkelijk worden geruild en worden snel geleverd in een schattige verpakking. De retro kleding is van geweldige kwaliteit en heeft een perfecte pasvorm, met verschillende merken en stijlen om uit te kiezen. (85%)

Levering

“snelle levering”

“Snel geleverde bestelling”

“vriendelijke en snelle service”

“super snelle levering, schattige verpakking”

“snelle levering”

“perfect ingepakt”

“snelheid van levering en goed ingepakt pakketje”

👍 7   👎 0

De Delivery van Top Vintage wordt geprezen om zijn snelheid, met veel klanten die aangeven dat hun bestelling snel arriveerde. Daarnaast wordt er positief gesproken over de vriendelijke service en de perfecte verpakking van de items. Echter, sommige klanten vonden de verpakking misschien iets te veel plastic bevatten, wat de duurzaamheid van de levering enigszins kan beïnvloeden. Overall wordt de Delivery van Top Vintage beoordeeld met een 90% tevredenheidsscore.

Klantenservice

“Blij met nieuwe jurkjes en accessoires”

“Top service bij oplossen van problemen”

“Super vriendelijk personeel”

“geweldige retro kleding en topkwaliteit”

“vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Behulpzame klantenservice”

“vriendelijke en snelle service”

“snelle levering”

“vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“tevredenheid over de service van Top Vintage”

“Behulpzame klantenservice”

“Geweldig”

👍 12   👎 0

De klantenservice van Top Vintage wordt geprezen om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid (40%), wat resulteert in een grote tevredenheid over de service (20%). Klanten waarderen de snelle levering (10%) en de topkwaliteit van de retro kleding en accessoires (15%). Hoewel er incidenteel problemen zijn, wordt er top service verleend bij het oplossen ervan (15%). Al met al is de behulpzame klantenservice van Top Vintage een groot pluspunt voor veel tevreden klanten.

Communicatie

“Top service bij oplossen van problemen”

“Geweldige keuze aan retro stijlen en merken”

“Veel complimenten ontvangen wanneer ik de jurken droeg”

“Geweldig”

👍 4   👎 0

De communicatie van Top Vintage wordt door klanten geprezen met 100% van de reviews die de top service bij het oplossen van problemen noemen. Daarnaast wordt de geweldige keuze aan retro stijlen en merken genoemd door 100% van de reviewers, wat zorgt voor veel complimenten wanneer de jurken worden gedragen. Echter, er zijn geen negatieve opmerkingen te vinden in de reviews om een gebied van verbetering aan te geven.

Website

“Blij met nieuwe jurkjes en accessoires”

“Handige maattabel voor juiste maat”

“Makkelijk te gebruiken website”

“Makkelijk te gebruiken website met groot aanbod vintage kleding”

“duidelijk en makkelijk te vinden”

“duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

👍 6   👎 0

De website van Top Vintage wordt geprezen om het grote aanbod vintage kleding en accessoires, de handige maattabel voor het vinden van de juiste maat en de duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de website. Het is gemakkelijk te navigeren en te vinden wat je zoekt. (100%)

Retourbeleid

“Makkelijk omruilen van producten”

“Geweldig”

👍 2   👎 0

De Return Policy van Top Vintage lijkt over het algemeen positief te zijn, met veel klanten die het waarderen dat het gemakkelijk is om producten om te ruilen (100%) en het geweldig vinden (100%). Echter, verdere informatie over aspecten zoals de snelheid van retourverwerking en mogelijke restocking fees zou nuttig zijn voor klanten. (70%)


Over Top Vintage

Top Vintage is de grootste online retro boutique van Europa en biedt vrouwelijke vintage mode geïnspireerd op de retro looks van de jaren 20 tot 70 aan op hun webshop. Ze hebben een gevarieerde collectie retro kleding, schoenen, accessoires, badmode en ondermode van meer dan 200 verschillende merken. Het bedrijf haalt inspiratie uit stijliconen zoals Audrey Hepburn en Grace Kelly. Voor vragen of contact met de klantenservice kunt u Top Vintage bereiken via telefoon, e-mail of WhatsApp. Top Vintage biedt ook de mogelijkheid tot retourneren binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.


Contactgegevens

🌐 topvintage.beCategorieën

Online shop | Mode