Topsexpop

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor Topsexpop komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Topsexpop gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Topsexpop biedt een ruime keuze aan super goede kwaliteit sekspoppen en accessoires (80%). De website is makkelijk te gebruiken met eerlijke prijzen en een vlot bestelproces (85%). Klanten zijn over het algemeen tevreden en zouden opnieuw bestellen (90%). De levering is snel, discreet en op tijd, met een totaalscore van gemiddeld 93%. De klantenservice scoort goed in behulpzaamheid en vriendelijkheid (85%). De communicatie en website zijn duidelijk en gebruiksvriendelijk (100%). Over het algemeen is Topsexpop een topkeuze voor liefhebbers van hoogwaardige producten op het gebied van sekspoppen.

Product

“Makkelijk te gebruiken website en vlot bestelproces”

“Fair prijzen en top kwaliteit producten”

“Positieve algemene ervaring en zou opnieuw bestellen”

“producten van topkwaliteit”

“superrealistische sekspop”

“veel keuze aan producten”

“super goede kwaliteit”

“Topkwaliteit sekspop met accessoires”

“Mogelijkheid om accessoires zoals extra hoofden en ogen te kopen”

“zeer realistisch en voelt echt aan”

“groot aanbod van topsexpop”

“duidelijke website”

“topkwaliteit producten”

“groot assortiment aan realistische sekspoppen en accessoires van goede kwaliteit”

👍 14   👎 0

Topsexpop biedt een ruime keuze aan producten van super goede kwaliteit (75%). De sekspoppen zijn topkwaliteit en zeer realistisch, met de mogelijkheid om accessoires zoals extra hoofden en ogen bij te kopen (80%). De website is makkelijk te gebruiken en het bestelproces verloopt vlot, met eerlijke prijzen voor topkwaliteit producten (85%). Algemene ervaringen zijn positief en klanten zouden opnieuw bestellen (90%). Het grote aanbod aan realistische sekspoppen en accessoires van goede kwaliteit, samen met de duidelijke website, maken Topsexpop een topkeuze voor liefhebbers van hoogwaardige producten (85%).

Levering

“Makkelijk te gebruiken website en vlot bestelproces”

“Snelle en discrete levering”

“discreet verpakte levering”

“vlotte levering”

“snel en discreet”

“Topkwaliteit sekspop met accessoires”

“Snelle en discrete levering”

“zeer realistisch en voelt echt aan”

“snelle levering binnen 2 dagen”

“snelle en discrete levering”

“soepel bestellen en discreet verpakte levering op tijd”

👍 11   👎 0

De levering van Topsexpop is snel en discreet, met een score van gemiddeld 95%. De website is makkelijk te gebruiken en het bestelproces verloopt vlot, met een score van gemiddeld 90%. De sekspop zelf is van topkwaliteit, zeer realistisch en voelt echt aan, met een score van gemiddeld 95%. De levering is ook discreet verpakt en komt op tijd aan, met een score van gemiddeld 95%. De gemiddelde totaalscore voor de levering van Topsexpop is 93%.

Klantenservice

“Positieve algemene ervaring en zou opnieuw bestellen”

“Topkwaliteit sekspop met accessoires”

“Behulpzame klantenservice die vragen beantwoordt”

“vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“soepel bestellen en discreet verpakte levering op tijd”

“vriendelijke en behulpzame klantenservice”

👍 6   👎 0

De klantenservice van Topsexpop wordt gewaardeerd om zijn behulpzaamheid en vriendelijkheid. Klanten hebben gemeld dat vragen snel en adequaat worden beantwoord. Echter, sommige klanten vonden de klantenservice niet altijd even consistent in hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Over het algemeen heeft de klantenservice van Topsexpop een tevredenheidspercentage van 85%.

Communicatie

“duidelijke website”

“vriendelijke en behulpzame klantenservice”

👍 2   👎 0

Topsexpop blinkt uit in communicatie met een duidelijke website en vriendelijke en behulpzame klantenservice. Dit resulteert in een hoge klanttevredenheid en betrouwbaarheid. (100%)

Website

“Makkelijk te gebruiken website en vlot bestelproces”

“overzichtelijke webshop”

“duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“duidelijke website”

“duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

👍 5   👎 0

De website van Topsexpop is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, wat zorgt voor een vlot bestelproces en een duidelijke winkelervaring voor klanten (100%). Het maakt het gemakkelijk om producten te vinden en te bestellen zonder gedoe (100%), hoewel sommigen kunnen vinden dat het ontwerp wat eenvoudig is en meer visuele aantrekkingskracht kan gebruiken (25%). Al met al biedt de website een handige en efficiënte manier om sekspoppen te kopen (100%).


Over Topsexpop

Topsexpop is een Nederlands bedrijf gevestigd in Drachten dat gespecialiseerd is in de verkoop van realistische sekspoppen en bijbehorende accessoires via hun webshop. Hun missie is kwalitatieve sextoys betaalbaar te maken voor iedereen. Topsexpop biedt een breed scala aan siliconen sekspoppen met metalen skeletten in diverse huidskleuren, cupmaten en lichaamstypen. Daarnaast zijn er ook accessoires zoals extra hoofden, pruiken, ogen, schaamhaar en glijmiddel beschikbaar. Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen geleverd in discrete verpakkingen. Betaling kan via diverse methoden, waaronder iDEAL, PayPal, en Bancontact. Klanten kunnen feedback achterlaten op de website om hun ervaringen te delen en eventuele klachten of complimenten door te geven. Het bedrijf is ook actief op Facebook voor verdere interactie met klanten.


Contactgegevens

🌐 topsexpop.nlCategorieën

Online shop | Seksshops