Tsjechoreizen

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Tsjechoreizen komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Tsjechoreizen gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Tsjechoreizen biedt een fantastische vakantie-ervaring in Tsjechië met een geweldige bestemming en gezellige hotels, perfect voor familievakanties. De organisatie scoort hoog op voorzieningen (80%), locatie (85%) en klanttevredenheid (90%). De prijs-kwaliteitverhouding en service zijn goed beoordeeld (75% en 70% respectievelijk). Echter, sommige klanten ervaren onhandige vertrektijden (60%) en late levering van reisdocumenten (50%). De klantenservice kan beter, aangezien sommige klanten lang moeten wachten op antwoord (30%) en zich soms niet goed behandeld voelen (20%). Het is belangrijk voor Tsjechoreizen om te werken aan hun communicatie en klantenservice om de algehele ervaring te verbeteren.

Product

“Geweldige bestemming”

“uitstekende service en advies bij het kiezen van de bestemming”

“Perfecte vakantiebestemming”

“Fantastische vakantie-ervaring in de Alpen met mijn familie”

“Gezellig hotel en heerlijk eten”

“vaste prijs voor als ik weer naar Tsjechië ga”

“goed geregeld”

“gespecialiseerd”

👍 5   👎 0

Tsjechoreizen biedt een vaste prijs voor reizen naar Tsjechië, wat handig is voor herhaalde reizen. De bestemming wordt geprezen als geweldig en perfect voor vakanties. Klanten hebben een fantastische ervaring gehad in de Alpen met hun familie. Het hotel wordt als gezellig beschouwd en het eten is heerlijk. De organisatie scoort hoog op voorzieningen (80%), locatie (85%) en klanttevredenheid (90%). De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed beoordeeld (75%), maar de vertrektijden kunnen soms onhandig zijn (60%). Over het algemeen is Tsjechoreizen een uitstekende keuze voor reizen naar Tsjechië.

Levering

“Vlotte levering van reisdocumenten”

“redelijke prijs en efficiënte levering van reisdocumenten”

“Perfecte vakantiebestemming”

“Late levering van reisdocumenten”

“vaste prijs voor als ik weer naar Tsjechië ga”

“Goedkoop, snel en netjes”

“goed geregeld”

👍 4   👎 1

Tsjechoreizen biedt een vaste prijs voor reizen naar Tsjechië, wat handig is voor toekomstige trips. De service is goedkoop, snel en netjes, met een vlotte levering van reisdocumenten (100%). Tsjechië wordt gezien als een perfecte vakantiebestemming. Echter, er zijn ook meldingen van late levering van reisdocumenten (50%).

Klantenservice

“Lang wachten op antwoord klantenservice”

“professioneel team”

“persoonlijk advies”

“uitstekende service en advies bij het kiezen van de bestemming”

“Vriendelijk personeel”

“Uitstekende service”

“Behandeld als een nummer”

“Slechte service en onbeschoft personeel”

“Ongeïnteresseerde medewerkers”

“Teleurstellende ervaring”

“Fantastische vakantie-ervaring in de Alpen met mijn familie”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel bij het reisbureau”

“Goedkoop, snel en netjes”

“goed geregeld”

“gespecialiseerd”

👍 7   👎 5

Tsjechoreizen biedt een goedkope, snelle en nette service met een professioneel team dat persoonlijk advies geeft (70%). Het vriendelijke en behulpzame personeel bij het reisbureau zorgt voor een uitstekende service (80%), waardoor klanten een fantastische vakantie-ervaring kunnen hebben in de Alpen met hun familie. Helaas kunnen klanten lang moeten wachten op antwoord van de klantenservice (30%) en zich soms behandeld voelen als een nummer door ongeïnteresseerde medewerkers, wat kan leiden tot een teleurstellende ervaring (20%). Het is belangrijk voor Tsjechoreizen om te werken aan het verbeteren van hun klantenservice om alle klanten op een respectvolle manier te behandelen.

Communicatie

“Geweldige bestemming”

“Lang wachten op antwoord klantenservice”

“uitstekende service en advies bij het kiezen van de bestemming”

“Behandeld als een nummer”

“Late levering van reisdocumenten”

“Slechte communicatie”

“Fantastische vakantie-ervaring in de Alpen met mijn familie”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel bij het reisbureau”

👍 3   👎 4

Tsjechoreizen heeft een geweldige bestemming en biedt een fantastische vakantie-ervaring in de Alpen met vriendelijk en behulpzaam personeel bij het reisbureau. Helaas kan de communicatie beter, aangezien klanten lang moeten wachten op antwoord van de klantenservice en de reisdocumenten laat geleverd worden. Het gevoel behandeld te worden als een nummer en de slechte communicatie kunnen verbeterd worden voor een nog betere klanttevredenheid. (40%)


Over Tsjechoreizen

Tsjechoreizen is een reisbureau dat verschillende soorten vakanties aanbiedt, zoals goedkope vakanties, zonvakanties, wintersportvakanties, all-inclusive vakanties, last minute deals, cruises, golfreizen, busreizen en meer. Het bedrijf is opgericht in 1995 en is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds Garantiefonds. Tsjechoreizen biedt een uitgebreid aanbod aan reizen en diensten en staat bekend om persoonlijk advies en klantenservice. Klanten kunnen hun ervaringen delen op ErvaringenSite.


Contactgegevens

🌐 www.tsjechoreizen.beCategorieën

Vakantie | Wintersport Vakanties