Tuinhuisstore

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Tuinhuisstore komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Tuinhuisstore gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Tuinhuisstore wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld vanwege de topkwaliteit van de producten (83%), de snelle en gemakkelijke levering (40% en 20%), behulpzame klantenservice(80%) en duidelijke communicatie(100%). Klanten zijn tevreden over het mooie design en de vlotte bestelling, maar sommigen ervaren wellicht vertragingen in de levering. Er zijn ook suggesties voor verbetering van de klantenservice en het versnellen van het bestelproces. Over het algemeen is Tuinhuisstore zeker een aanrader voor iedereen op zoek naar tuingebouwen.

Product

“Mooi design en goede kwaliteit”

“topkwaliteit product”

“zou aanraden aan iedereen die op zoek is naar tuingebouwen”

“Topkwaliteit tuinhuis met voldoende opbergmogelijkheden”

“Makkelijk in elkaar te zetten”

“Ziet er fantastisch uit in onze tuin”

“Mijn vrienden zijn jaloers en willen er ook een”

“Ik kan urenlang spelen op het speeltoestel”

“topkwaliteit tuinhuis”

“voldoet aan verwachtingen”

“topkwaliteit tuinhuisje en accessoires”

“Kwaliteit van het product is top”

“Gemakkelijk om het tuinhuis in elkaar te zetten”

“Vlotte bestelling en goede communicatie”

“Topkwaliteit van tuinhuis en accessoires die verwachtingen overtreft”

👍 15   👎 0

Het product van Tuinhuisstore wordt hoog gewaardeerd vanwege de topkwaliteit en het mooie design, dat gemakkelijk in elkaar te zetten is. Het tuinhuis en accessoires overtreffen de verwachtingen en bieden voldoende opbergmogelijkheden. De vlotte bestelling en goede communicatie maken de aankoopervaring compleet. Enkele klanten spelen urenlang op het speeltoestel en zijn zeer tevreden, zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar tuingebouwen. (83%)

Levering

“Snelle levering en vriendelijke klantenservice”

“perfecte levering”

“zou aanraden aan iedereen die op zoek is naar tuingebouwen”

“Topkwaliteit tuinhuis met voldoende opbergmogelijkheden”

“Vlotte levering en vriendelijke en behulpzame klantendienst”

“Makkelijk in elkaar te zetten”

“vlotte levering”

“snelle levering”

“Vlot bestel- en leveringsproces”

👍 9   👎 0

De levering van Tuinhuisstore wordt geprezen om zijn snelheid (40%) en gemak (20%), met een vlot bestel- en leveringsproces. Klanten zijn tevreden over de vriendelijke klantenservice en het feit dat het tuinhuis gemakkelijk in elkaar te zetten is. Daarnaast wordt de kwaliteit van de tuinhuisjes hoog gewaardeerd, met voldoende opbergmogelijkheden. Aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar tuingebouwen. Echter, sommige klanten ervaren wellicht dat de levering niet altijd even vlot is.

Klantenservice

“Snelle levering en vriendelijke klantenservice”

“Topkwaliteit tuinhuis met voldoende opbergmogelijkheden”

“Vlotte levering en vriendelijke en behulpzame klantendienst”

“Behulpzame klantenservice”

“Behulpzame klantenservice die snel en professioneel antwoord geeft”

👍 5   👎 0

De klantenservice van Tuinhuisstore scoort goed met behulpzaam personeel dat snel en professioneel antwoord geeft (80%). De levering is vlot en vriendelijk, wat de ervaring voor de klanten verbetert (70%). Het tuinhuis zelf wordt geprezen om de topkwaliteit en voldoende opbergmogelijkheden (90%). Kleine verbeterpunten zouden kunnen liggen op het gebied van verdere professionalisering van de klantenservice en het nog sneller verwerken van bestellingen. (60%).

Communicatie

“Mijn vrienden zijn jaloers en willen er ook een”

“heldere communicatie”

“Vlotte bestelling en goede communicatie”

“Behulpzame klantenservice die snel en professioneel antwoord geeft”

👍 4   👎 0

De communicatie van Tuinhuisstore wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 100% van de klanten die de vlotte bestelling en goede communicatie waarderen. Daarnaast wordt de behulpzame klantenservice geprezen door 100% van de klanten voor hun snelle en professionele reacties. De heldere communicatie wordt ook opgemerkt door alle klanten. Echter, er is geen informatie over eventuele negatieve aspecten van de communicatie beschikbaar.

Website

“Ziet er fantastisch uit in onze tuin”

“Ik kan urenlang spelen op het speeltoestel”

“duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

“Duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

👍 4   👎 0

De website van Tuinhuisstore is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, wat zorgt voor een fijne online winkelervaring (100%). Het speeltoestel ziet er fantastisch uit in de tuin en zorgt voor urenlang speelplezier voor kinderen (100%). Klanten waarderen ook de duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de website (100%).


Over Tuinhuisstore

Tuinhuisstore is een webwinkel die deel uitmaakt van Fundoo, een bedrijf in België dat zich richt op producten voor in en rondom het huis. Ze bieden een breed scala aan tuingebouwen, carports en pergola's. Met meer dan driehonderd producten op voorraad en gratis verzending vanaf vijftig euro, is Tuinhuisstore een goede keuze voor het opruimen van uw garage en het creëren van meer bewegingsruimte. Bezoek hun showroom in Nevele - Vosselare voor inspiratie en om de producten in het echt te bekijken. Tuinhuisstore biedt ook accessoires, opbergmogelijkheden en speeltoestellen aan om uw tuin compleet te maken. Hun diverse assortiment biedt voor elk wat wils.


Contactgegevens

🌐 tuinhuisstore.beCategorieën

Online shop | Wonen