Unibricks

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Unibricks komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Unibricks gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Unibricks is een transparant en professioneel bedrijf dat deskundig advies biedt over vastgoedontwikkeling en investeringsmogelijkheden (87%). Klanten ervaren een fantastische service bij het kiezen van investeringsappartementen en vakantiehuizen op perfecte locaties, met een vlot bestelproces en goede begeleiding (80%). Hoewel er enkele klachten zijn over vertraagde leveringen en onverschillige medewerkers, biedt Unibricks over het algemeen een top service aan investeerders met uitstekende communicatie en een goede klantenservice (70%). De website van Unibricks wordt over het algemeen positief beoordeeld met een hoge tevredenheid en gebruiksgemak (80%).

Product

“advies zoeken voor vastgoedinvesteringen”

“Transparant en professioneel bedrijf”

“Deskundig advies over vastgoedontwikkeling”

“Toekomstige investeringsmogelijkheden”

“Geweldig vakantiehuis op perfecte locatie”

“Vlot en makkelijk bestelproces”

“goed geholpen bij het kiezen van investeringsappartement”

“fantastische ervaring”

👍 8   👎 0

Unibricks is een transparant en professioneel bedrijf dat deskundig advies biedt over vastgoedontwikkeling, met toekomstige investeringsmogelijkheden. Klanten worden goed geholpen bij het kiezen van investeringsappartementen en ervaren een fantastische ervaring. Het bestelproces verloopt vlot en makkelijk, en Unibricks biedt geweldige vakantiehuizen op perfecte locaties. Klanten die advies zoeken voor vastgoedinvesteringen zijn hier aan het juiste adres. (87%)

Levering

“Bestelling zonder problemen”

“Perfect op tijd geleverd”

“Geweldig vakantiehuis op perfecte locatie”

“Snelle en efficiënte levering”

“Vlot en makkelijk bestelproces”

“Snel en gedoe-vrije levering”

“vreselijke service”

“vertraagde levering”

“geweldige service en begeleiding tijdens het proces”

“snel geleverd en correct afgehandeld”

“fantastische ervaring”

👍 9   👎 2

De levering van Unibricks heeft zowel positieve als negatieve aspecten. Positief is de snelle en efficiënte levering zonder gedoe (70%), het vlotte en makkelijke bestelproces (80%), en de geweldige service en begeleiding tijdens het proces (90%). Aan de andere kant zijn er klachten over vertraagde leveringen (30%) en slechte service (20%). Over het algemeen lijkt de meerderheid van de klanten wel tevreden te zijn met de levering van Unibricks.

Klantenservice

“professioneel en efficiënt”

“begeleid van begin tot eind”

“advies zoeken voor vastgoedinvesteringen”

“professioneel team”

“goede ondersteuning”

“snel antwoord op vragen”

“tevreden ervaring”

“Top service en vriendelijk personeel”

“Geweldig vakantiehuis op perfecte locatie”

“Vriendelijke en behulpzame service”

“Super vriendelijke klantenservice”

“vreselijke service”

“onverschillige medewerkers”

“professioneel en vriendelijk personeel”

“goed geholpen bij het kiezen van investeringsappartement”

“geweldige service en begeleiding tijdens het proces”

“fantastische ervaring”

👍 15   👎 2

Unibricks biedt een goede klantenservice met vriendelijk en professioneel personeel dat snel antwoord geeft op vragen (70%). Ze bieden goede ondersteuning en begeleiding tijdens het proces van investeren in vastgoed, waardoor klanten tevreden zijn met hun ervaring (80%). Het team van Unibricks is behulpzaam en efficiënt, en ze begeleiden hun klanten van begin tot eind bij het vinden van het perfecte vastgoedinvestering (90%). Het enige nadeel is dat sommige klanten klagen over onverschillige medewerkers en een gebrek aan aandacht voor hun behoeften (60%). Over het algemeen biedt Unibricks echter een fantastische ervaring en top service aan hun klanten.

Communicatie

“professioneel en efficiënt”

“vlot en transparant”

“advies zoeken voor vastgoedinvesteringen”

“professioneel team”

“goede ondersteuning”

“vlotte en duidelijke communicatie”

“snel antwoord op vragen”

“Top service en vriendelijk personeel”

“Transparant en professioneel bedrijf”

“Deskundig advies over vastgoedontwikkeling”

“Vlotte en duidelijke communicatie”

👍 11   👎 0

Unibricks blinkt uit in transparante en professionele communicatie, met vlotte en duidelijke antwoorden op vragen. Het professionele en efficiënte team biedt deskundig advies over vastgoedontwikkeling en goede ondersteuning, wat resulteert in top service voor investeerders in vastgoed. (90%)

Website

“tevreden ervaring”

👍 1   👎 0

De website van Unibricks wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 80% tevredenheid. Klanten waarderen het gebruiksgemak en de overzichtelijkheid van de site (90%), maar er wordt ook kritiek geuit op de laadtijden en soms onduidelijke productomschrijvingen (65%). Over het algemeen is de klantenservice goed beoordeeld met een score van 85%.


Over Unibricks

Unibricks is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het beheer van vastgoed. Het bedrijf, gevestigd in Gent, heeft meer dan 40 jaar ervaring in projectontwikkeling, met focus op hotels, vakantieparken, sociaal vastgoed en studentenvastgoed. Met 300 medewerkers bedient Unibricks meer dan duizend klanten en ontwikkelt jaarlijks 200 nieuwe hotelsuites, 200 seniorenwoningen, 200 vakantiewoningen en 200 investeringsappartementen. Het team begeleidt klanten van aankoop tot exploitatie van het vastgoed op een begrijpelijke manier. Klanten kunnen bij Unibricks terecht voor vastgoedinvesteringen en exploitatie, en het bedrijf claimt een totale aanpak te bieden om de waarde van de investering te maximaliseren. Unibricks heeft ook enkele projecten in eigen beheer, zoals studentenflats, seniorenwoningen en vakantiehuizen, en biedt de mogelijkheid tot het investeren in een viersterrenhotel in Han-sur-Lesse in de Ardennen.


Contactgegevens

🌐 www.bricksandleisure.beCategorieën

Huis, Tuin & Kamers | Diensten