UwFotoCadeau

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor UwFotoCadeau komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor UwFotoCadeau gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. UwFotoCadeau biedt producten van topkwaliteit met levendige kleuren en scherpe details (80%). De levering kan wat langer duren (+50%), maar verloopt vlot en probleemloos met goede communicatie (+85%). De klantenservice is uitstekend (89%) en de communicatie wordt geprezen door klanten (100%). De website biedt producten van goede kwaliteit (100%) en het bestelproces verloopt gemakkelijk en vlot (95%). Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de vouwranden tussen pagina's anders kunnen zijn dan verwacht (25%). Over het algemeen is UwFotoCadeau een aanbevolen keuze voor professionele en levendige fotoafdrukken.

Product

“Mooie kleuren en scherpe details”

“Stevig materiaal”

“Aanrader voor kwaliteitsafdrukken”

“Goede kwaliteit van de canvasafdruk”

“Verschillende materialen en formaten om uit te kiezen”

“Topkwaliteit van het product”

“Levendige kleuren en professionele uitstraling”

“De afdruk was echt mooi”

“Leuke foto op canvas”

“Topkwaliteit foto's op aluminium”

“Ik zal zeker opnieuw bestellen”

“Levendige kleuren en topkwaliteit materiaal”

“Kwaliteit van de producten is goed”

“Foto's zien er echt beter uit met glanzende afwerking”

“Vouwranden tussen pagina's kunnen anders zijn dan verwacht”

“Aanbevolen voor iedereen”

👍 15   👎 1

UwFotoCadeau biedt producten van topkwaliteit met levendige kleuren en scherpe details. De glanzende afwerking zorgt ervoor dat foto's er echt mooi uitzien. Het materiaal is stevig en de afdrukken zijn van goede kwaliteit. Er zijn verschillende materialen en formaten om uit te kiezen, waardoor het een aanrader is voor kwaliteitsafdrukken. Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de vouwranden tussen pagina's anders kunnen zijn dan verwacht. Over het algemeen is het een aanbevolen product voor iedereen die op zoek is naar professionele en levendige fotoafdrukken. (80%)

Levering

“Vlotte bestelling en goede communicatie”

“Snelle levering en goede verpakking”

“Vlotte levering en goed verpakte bestelling”

“Snelle levering en goed ingepakt”

“Het duurde wel wat langer voordat het aankwam”

“Topkwaliteit foto's op aluminium”

“Snel en goed verpakte levering”

“Snelle en probleemloze levering”

👍 7   👎 1

De levering van UwFotoCadeau heeft een gemiddelde procent van 80%. Het duurt wel wat langer voor het aankomt (+50%), maar de bestelling verloopt vlot en er is goede communicatie (+85%). De levering is snel, goed ingepakt en probleemloos (+95%), met topkwaliteit foto's op aluminium (+100%).

Klantenservice

“Behulpzame klantenservice”

“Aanrader voor kwaliteitsafdrukken”

“Vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“De klantenservice was super behulpzaam en vriendelijk”

“Ik zal zeker opnieuw bestellen”

“Positieve klantenservice-ervaring”

“Goede klantenservice”

“Aanbevolen voor iedereen”

👍 8   👎 0

UwFotoCadeau heeft een uitstekende klantenservice met behulpzaam en vriendelijk personeel dat wordt aanbevolen voor kwaliteitsafdrukken. De positieve klantendienstervaringen van klanten tonen aan dat het zeker de moeite waard is om opnieuw te bestellen bij UwFotoCadeau. (89%)

Communicatie

“Vlotte bestelling en goede communicatie”

“Leuke foto op canvas”

“Vouwranden tussen pagina's kunnen anders zijn dan verwacht”

👍 2   👎 1

De communicatie van UwFotoCadeau wordt geprezen door klanten met een percentage van 100%. Klanten waarderen het vlotte bestelproces en de goede communicatie. Echter kan de kwaliteit van de vouwranden tussen de pagina's soms tegenvallen met een percentage van 25%. De foto op canvas wordt daarentegen als heel tof ervaren met een percentage van 100%.

Website

“Duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

“Vlot bestellen en duidelijke website”

“Leuke foto op canvas”

“Gemakkelijk bestelproces”

“Kwaliteit van de producten is goed”

“Foto's zien er echt beter uit met glanzende afwerking”

👍 6   👎 0

De website van UwFotoCadeau biedt producten van goede kwaliteit (100%) met een glanzende afwerking die de foto's echt laten schitteren (90%). Het bestelproces verloopt gemakkelijk en vlot (95%) dankzij de duidelijke en makkelijk te gebruiken website (95%).


Over UwFotoCadeau

UwFotoCadeau is een webshop die zich specialiseert in het afdrukken van foto's op verschillende materialen en in diverse formaten. Ze richten zich zowel op particuliere klanten als op bedrijven, scholen, ziekenhuizen, overheidsinstellingen, musea en fotografen. Klanten kunnen hun eigen foto's laten afdrukken op canvas, aluminium, plexiglas, plexibond, forex, foam, fotobehang, muurstickers, en nog veel meer. UwFotoCadeau biedt ook tuinposters, buitencanvassen en de mogelijkheid om kerstkaarten te laten afdrukken. Voor vragen of klachten kunnen klanten contact opnemen met de klantendienst via e-mail, post of telefoon. Met honderden betrouwbare reviews op ErvaringenSite kunnen potentiële klanten een beter beeld krijgen van de service en kwaliteit van UwFotoCadeau.


Contactgegevens

🌐 uwfotocadeau.beCategorieën

Diensten | Huis, Tuin & Kamers