compensair

Alle reviews

compensair

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Momondo merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Momondo

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Bebsy

2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

Vueling merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Vueling

1 reviews

Weet je al waar je volgende vakantie naartoe gaat? Heb je de bestemming al in gedachten en weet je al welk hotel je gaat boeken en welke manier van...

Qatar Airways merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Qatar Airways

1 reviews

Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Qatar airways is een grote en ook bekende vliegmaatschappij uit Qatar. Het valt dus onder andere ...

compensair

Reizen of op vakantie gaan kan een aangename ervaring zijn, maar niet altijd gaat dat zoals gepland. Er kunnen zich zaken voordoen, zoals een onterechte behandeling tijdens uw reis, laat op uw bestemming terecht aankomen of een belangrijke vergadering moeten missen. Uw vlucht kan buiten uw schuld om zijn vertraagd of geannuleerd. Bent u op zoek naar een bedrijf dat u hierbij kan helpen om de vergoeding te ontvangen voor schade tijdens deze minder leuke momenten. Neem een kijkje op ErvaringenSite en vind zo een bedrijf. Leest u de reviews van klanten die diensten hebben genoten bij een dergelijk bedrijf en maak uw keus. 

Over Compensair
Compensair is een bedrijf dat u helpt bij het claimen bij vliegmaatschappij. Bij Compensair kunnen reizigers terecht als hun vlucht is vertraagd of geannuleerd, als u niet aan boord mocht of vanwege een miscommunicatie met het vliegmaatschappij. Compensair is te vinden op Facebook en Instagram.

Producten en diensten van Compensair
De producten en diensten van Compensair zijn allen gerelateerd aan het bieden van assistentie bij reis annulering en andere problemen, die reizigers kunnen ervaren tijdens een vlucht.Compensair geeft een gedetailleerde analyse van alle omstandigheden van het geval met hun software. Ze stellen alle benodigde documenten op en sturen deze naar de partijen. Als het nodig is onderhandelt Compensair met de luchtvaartmaatschappij. Bij dit geheel proces wordt de benadeelde reiziger bij betrokken en neemt Compensair alle kosten en risico’s voor zijn rekening. Met Compensair kunnen cliënten ook commissies ontvangen door onder andere het plaatsen van uw widget op hun website en met uw UTM-marketing.

Voorwaarden, betaling & klachten bij Compensair
Reizigers kunneneen aanvraag indienen bij Compensair als hun vlucht vertraagd of geannuleerd was of als ze in de afgelopen 2-6 jaar het instappen werd geweigerd.  Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en de route, kan zo een reiziger in aanmerking komen voor vergoeding. Om de schadevergoeding aan te vragen heeft u een getekende toestemming nodig en informatie over de vlucht en boeking of ticketnummer. Compensair biedt alle nodige diensten gratis aan. Ze rekenen alleen een succes fee volgens hun prijslijst. Deze succesfee wordt pas in rekening gebracht nadat de vergoeding is ontvangen. Het is een bepaald percentage, die wordt afgetrokken van de ontvangen schadevergoeding. Bij vragen of klachten kan per mail contact worden opgenomen met Compensair via team@compensair.com. 

Complimenten en tips voor Compensair
Heeft u al eerder diensten afgenomen bij compensair.com? Heeft u al eerder een claim gedaan tegen een vliegmaatschappij via Compensair? Heeft u uw schadevergoeding ontvangen? Wat vindt u van hun dienstverlening? Wat vindt u van hun succes fee? Vindt u het percentage die ze afrekenen voor hun succes fee redelijk? Wat vindt u van de tijdsduur van het proces? Heeft u lang moeten wachten op uw schadevergoeding? Wat vindt u van het partnerprogramma? Zou u Compensair aanraden aan familie en vrienden? Deel uw ervaringen op onze site door het plaatsen van een review. 

Wenst u nog meer te weten te komen over Compensair? Bent u op zoek naar hulp omdat u een slechte ervaring heeft gehad met een vliegmaatschappij? Weet u niet waarheen voor een oplossing? Lees hier of Compensair iets voor u is. ErvaringenSite wilt u een handje aanreiken middels de reviews op onze pagina’s over Compensair.