ErvaringenSite

  Ervaringen Flixbus

  U heeft ze vast wel eens zien rijden, groene bussen met in oranje letters "Flixbus". Flixbus is het handelsmerk voor de intercitybussen van het Duitse holdingsbedrijf FlixMobility. Ze zijn in zestien landen actief, grotendeels in West-Europa. Op deze website kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Flixbus lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Duitse bedrijf achterlaten. Ook kunt u op deze website zoeken op andere soortgelijke bedrijven. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Flixbus

  Flixbus werd opgericht in 2011 door Jochen Engert, Daniel Krauss en André Schwämmlein in het Duitse München. Na de liberalisering van het langeafstandsvervoer die zorgde voor beëindiging van het monopolie van de Deutsche Bahn in Duitsland werd in februari 2013 begonnen met vier lange afstandsbuslijnen. In mei 2015 kondigde het bedrijf de start aan van een landelijk busnetwerk in Frankrijk. Ook kwamen er dagelijks grensoverschijdende lijnen vanuit België. In juli 2015 begon dochteronderneming Flixbus Italia met de opbouw van een netwerk in Italië. Vanaf november 2015 begon ook Nederland met voorbereidingen voor het landelijke lijnennet. In 2018 stak Flixbus zelfs de oceaan over naar de Verenigde Staten.

  Naar school - vakantie voorbij - Live in Concert 2017 - Kinderen voor Kinderen

  Producten en diensten van Flixbus

  Flixbus is dus even kort gezegd een internationaal mobiliteitsplatform dat samenwerkt met ongeveer twee honderd regionale busbedrijven in heel Europa (voornamelijk West-Europa) en tegenwoordig ook in enkele Amerikaanse grote steden. Deze lokale buspartners zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse exploitatie van de routes, terwijl Flixbus voor de officiele vergunningen zorgt die nodig zijn om op een internationaal langeafstandsnetwerk te opereren. Het FlixBus-bedrijf zorgt voor netwerkplanning, marketing, kwaliteitsmanagement en de klantenservice. Ook zijn zij het eerste aanspreekpunt bij bijvoorbeeld klachten over uw reis.

  Het bedrijf heeft sinds het begin een enorme groei gemaakt. In 2015 vervoerde Flixbus zo'n 20 miljoen passagiers, dit was in 2018 al gestegen naar zo'n 95 miljoen passagiers. Het bedrijf heeft daarom in 2018 ook een dochterbedrijf opgericht in Duitsland dat zich focust op treinreizen: Flixtrain. De treindiensten van Flixtrain worden inmiddels geïntegreerd met de busdiensten. Het bedijf maakt vooral reclame met de duurzaamheid van de bussen, relatief lage prijzen en gratis WiFi aan boord. Reizigers kunnen als ze boeken de individuele CO2-uitstoot die hun reis veroorzaakt vrijwillig compenseren. Dit compensatiebedrag ligt tussen de één en drie procent van de aankoopprijs en gaat naar internationaal gecertificeerde klimaatprojecten.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Flixbus

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Flixbus? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Flixbus op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Flixbus vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Flixbus of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het van oorsprong Duitse bedrijf Flixbus nu achter.

  Flixbus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Flixbus

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Flixbus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Flixbus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Flixbus actief?

  Flixbus is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Stedentrips, Vakanties binnen België

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Flixbus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.