ErvaringenSite

  Ervaringen HolidaySuites

  Wanneer is de laatste keer dat jij op vakantie bent geweest? Als het alweer een tijdje geleden is ben je misschien wel op zoek naar je volgende vakantiebestemming. Maar waar kun je heen? Één van de hotelaanbieders waar je uit kunt kiezen is Holiday Suites. Maar wat kun je van deze hotelaanbieder verwachten? Hoe goed zullen hun appartementen onderhouden zijn? Zullen hun villas, suites en andere vakantieverblijven wel goed onderhouden zijn? Hoe moeilijk zal het zijn om een verblijf te boeken via hun website? En wat voor een klantenservice zal dit vakantiebedrijf bieden als je om de één of andere reden hun hulp of advies nodig hebt? De beste mensen om deze vragen aan te stellen zijn de mensen die al eens eerder via Holiday Suites op vakantie zijn gegaan. Lees hun reviews om meer te weten te komen over deze vakantieaanbieder. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je alles vertellen wat je moet weten voor je zelf een verblijf bij Holiday Suites boekt.

  Over Holiday Suites

  Holiday Suites is een vakantieaanbieder. Ze bieden vakantieverblijven aan langs de kust van België en Noord-Frankrijk, maar ook in Belgisch Limburg. Je kunt hun locaties bijvoorbeeld vinden in De Haan, Zeebrugge, De Panne, Blankenbergen, Bray-Dunes, Hardelot-Equihen, Westende en Oye-Plage. Je kunt een vakantieappartement boeken, maar5 als je iets meer luxe wilt kun je ook kiezen voor een ruime villa. Zowel de appartementen als de villas zijn beschikbaar voor 2-8 personen. Dus of je nou een romantisch weekendje weg wilt met je partner, een gezinsvakantie wilt of op zoek bent naar een verblijf voor jou en een groep vrienden, Holiday Suites heeft vast wel iets voor jullie. Al hun verblijfopties zijn voorzoek van een keuken en badkamer zodat je helemaal zelfvoorzienend op vakantie kan. Je hoeft dus niet te wachten tot een ontbijt wordt opgediend of af te wachten wat het avondeten zal brengen. Je bepaalt zelf wat en wanneer je eet of een bad neemt en bent niet afhankelijk van anderen. De arrangementen zijn kindvriendelijk en huisdieren zijn welkom. Kinderen zullen zich dus prima vermaken en je hond hoeft niet alleen thuis te blijven.


  Holiday Suites heet je van harte welkom.

  Diensten van Holiday Suites

  Je kunt een verblijf boeken via hun website. Op de homepage van hun website kun je een bestemming seleren. Ook willen ze graat je dag van aankomst, dag van vertrek en het aantal kinderen en volwassenen weten. Vervolgens zal Holiday Suites je wat beschikbare opties laten zien en kun jij degene boeken die het beste bij jou en je reisgezelschap past. De aankomsttijden zijn beschikbaar en je kunt al boeken vanaf minimaal één nacht (en in de schoolvakanties 2 nachten). Holiday Suites heeft ook een plantenservice om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Holiday Suites

  Heb je al eens eerder een verblijft bij Holiday Suites geboekt? Dan zijn wij heel benieuwd hoe dat verblijf is bevallen. Hoe makkelijk was het om een verblijf te boeken via hun website? In wat voor staat trof je het appartement of de villa aan? Waren de kamers schoon en netjes? En hoe ging de klantenservice van Holiday Suites met je om? Vertel ons alles door middel van een klanten review.

  Hoe zal een verblijf bij Holiday Suites uitpakken? Lees reviews over hun appartementen en villas langs de Belgische en Noord-Franse kust & Limburg.

  HolidaySuites
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HolidaySuites

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is HolidaySuites een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over HolidaySuites. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HolidaySuites actief?

  HolidaySuites is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HolidaySuites gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.