ErvaringenSite

  Ervaringen Tomeeto

  Ben je single en wil je op vakantie? Kijk eens bij Tomeeto. Hier vind je vakanties voor singles en éénoudergezinnen. Vraag je je af wat mensen vonden van hun reis bij Tomeeto? Lees het in de reviews op ErvaringenSite of laat zelf een reactie achter!

  Over Tomeeto

  Tomeeto is een organisatie die vakanties en weekends voor éénbeslissers, dat zijn singles en éénoudergezinnen organiseert. Tomeeto werd opgericht door Petra Michiels nadat haar relatie met haar toenmalige man eindigde. Ze merkte dat het moeilijker was om als single te reizen dus besloot ze om groepsreizen, singles onder elkaar, te organiseren. Ze werd ook meegevraagd op vakantie door een vriendin en toen merkte ze dat haar zoontje het aangenaam vond om op vakantie onder leeftijdsgenootjes te zijn en zij vond het aangenaam om onder volwassenen te kunnen ontspannen. Daarom organiseert ze ook vakanties voor éénoudergezinnen, zo kunnen ouders lekker ontspannen terwijl de kinderen spelen, dé gelegenheid om dus goed te genieten van je vakantie en de dagelijkse sleur achter je te laten.


  Je volgende vakantie bij Tomeeto?

  Diensten van Tomeeto

  Tomeeto organiseert vakanties voor singles en éénoudergezinnen. Om te garanderen dat je een leuke tijd hebt worden de reizen georgansieerd per leeftijd. Singlereizen worden vaak geassocieerd met daten maar dat is het niet, deze vakanties zijn er vooral om te ontspannen en om een leuke tijd te hebben, de activiteiten worden ook niet georganiseerd met het doel tot daten. Er ontstaan natuurlijk wel af en toe koppeltjes maar dat is dan meestal na de vakantie of het weekend. Tomeeto organiseert wintersportreizen, weekend, zomervakanties, een vakantie in de Pyreneeën gekoppeld met Barcelona, Hike, Bike & Extra combi vakanties voor de actievelingen en zeilweekends.

  Klachten of vragen voor Tomeeto

  Heb je vragen of een klacht over Tomeeto? Ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie om contact met ze op te nemen! Dit kan via e-mail, de telefoon of door een online contactformulier in te vullen.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Tomeeto? Kom je net thuis van een geweldig weekend en heb je leuke mensen ontmoet? Laat weten in de reviews! Mogelijke reizigers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van Tomeeto. Schrijf een review op ErvaringenSite!

  Denk je eraan om een reis te boeken bij Tomeeto? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Tomeeto
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tomeeto

  Uw beoordeling