Unieke vakantiehuizen voor je volgende vakantie!

Unieke vakantiehuizen voor je volgende vakantie!
Vakantie

We hebben allemaal wel eens nood aan het loslaten van de alledaagse stress. Wanneer we dit willen doen, willen het we ook wel goed doen! Daarom is het extra leuk als de vakantieplek waar we naartoe gaan alle mogelijke voorzieningen ter beschikking heeft: luxe relax mogelijkheden zoals een privézwembad met uitzicht. Zalig!

Steeds meer mensen in Nederland willen, wanneer ze op vakantie gaan, ontspannen in een luxe privé omgeving. Zo worden er al veel luxe vakantiehuizen in Nederland geboekt voor mensen die een tijdje zonder zorgen tijd willen doorbrengen met hun familie of vrienden.

Hoewel er veel Nederlanders zijn die dit onder de knie hebben, zijn er ook een heel aantal mensen die niet weten waar ze zouden moeten beginnen om dit soort vakanties te boeken. Zo zijn er verschillende unieke vakantiehuizen waar je terecht kan, je moet enkel weten waar je zou moeten zoeken.

Om je hierbij te helpen hebben de spotlights gericht op een paar unieke maar toch zeer onbekende vakantiehuizen waar je naar toe kan gaan voor dat kleine beetje extra!

#1: Je eigen kasteel

Heb je altijd al deel willen uitmaken van een koninklijke familie? Dan kan je je dromen waar maken door te verblijven in je eigen kasteel. De rustieke omgeving in Frankrijk en de mooie vormen van het kasteel zorgen ervoor dat je je helemaal kan inleven in het rijkelijke leven. Hoewel het kasteel al een tijdje bestaat, ontbreken er geen moderne snufjes die je nodig zou hebben. Zo heb je zelfs toegang tot een privé zwembad en je eigen jacuzzi om volop te kunnen genieten van je verblijf in dit unieke vakantiehuis. Het kasteel is gelegen in een omgeving met veel natuur, waar je in de ochtend voor een ontspannende wandeling kan gaan. Perfect dus voor de mensen die echt even tot rust willen komen en willen genieten van de mooie natuur van Frankrijk!

#2 Verblijf op het water

Het tweede vakantiehuis waar we het over zullen hebben is een van de specifieke vakantiewoningen, waarin je kan overnachten. Je zult namelijk verblijven in een vrachtschip dat is omgetoverd tot een leuke vakantiewoning. De boot ligt in een kleine haven in Nederland en het verblijf is voorzien van een lekker groot bed in de slaapkamer, een woonkamer met een grote eettafel en een volledige keuken voor als je zelf je eten zou willen maken. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je op het water geen elektriciteit zou hebben. De boot is volledig uitgerust met normale stopcontacten die je gewoon kan gebruiken.

Deze vakantiewoning is een bucketlist ervaring voor iedereen die eens een boot van binnen in zou willen zien.

#3 Hoog in de bomen

Heb jij als kind een boomhut gehad? Of heb je er altijd eentje willen hebben? Dan kan je bij deze vakantiewoning je jeugd herbeleven of je dromen waarmaken. Het verblijf in België is gelegen in een boom en hangt zeker 2,5 meter van de grond af. Zo krijg je de volledige boomhut ervaring, maar je verliest niks in luxe. Een groot comfortabel bed en een volledig uitgeruste keuken zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. Voor de mensen die helemaal tot rust willen komen is er ook een scandinavisch bubbelbad op het grote terras voorzien.

#4 Het leven op het platteland

Voor de mensen die graag verblijven in een stukje geschiedenis kunnen in dit unieke vakantiehuis in Oost-Holstein terecht. Je zult hier verblijven in een molen die gebouwd is in 1824. Met een klein terrasje waar je lekker een tasje koffie kan drinken in de morgen is het het perfecte verblijf om volledig tot rust te komen! Je bent omringd door natuur, wat ervoor zorgt dat je even een stapje terug kan nemen van je stressvolle dagelijkse leven!

Belvilla huizen: een speciale ervaring!

Heb jij interesse in een verblijf in een van deze mooie, maar vooral unieke, vakantiehuizen? Dan kan je vast en zeker terecht op de website van Belvilla! De website werkt ongeveer als een boekingswebsite, maar in plaats van hotels heb je o.a. keuzen uit verschillende vakantiehuizen.

Zo kan je selecteren in welk land je een verblijfplaats zoekt. Je krijgt dan een lijst te zien van alle verschillende vakantiehuizen die op de door jouw gekozen datums beschikbaar zijn.

Hier heb je vaak huizen met privé zwembaden of jacuzzi’s ter beschikking, maar je kan ook op zoek gaan naar een echte unieke ervaring zoals een van de bovenstaande voorbeelden! Deze unieke vakantiewoningen kom je zelden tegen op andere boekingssites.

Neem dus snel een kijkje, wie weet boek je je volgende verblijf wel via Belvila!

Meer Vakantie