Ervaringen Vacanceselect

Zin om op vakantie te gaan? Wil je dit keer op een camping of vakantiepark slapen? Of heb je zin om het hippe 'glamping' zelf eens uit te proberen? Je kan het, bij Vacanceselect. Wat echte klanten vinden van Vacanceselect, hun aanbod, service en klantendienst, lees je hier in de reviews op ErvaringenSite!

Over Vacanceselect

Vacanceselect is een familiebedrijf dat 30 jaar geleden werd opgericht door Loek van de Loo. Momenteel heeft Vacanceselect meer dan 125 werknemers. Het hoofdkantoor van Vacanceselect bevindt zich in Alkmaar, Nederland. Ze zijn actief in 16 Europese landen en verhuren 15 000 accommodaties op ruim 1 100 campings en vakantieparken. De accommodaties gaan van compleet ingerichte glamingtenten tot luxe vakantiehuisjes. De populairste bestemmingen van Vacanceselect zijn Italië, Frankrijk, Spanje, Kroatië, Toscane, de Côte d'Azur en het Gardameer. De vakantiebestemmingen worden geselecteerd op kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance.


Boek jij je volgende vakantie bij vacanceselect?

Diensten van Vacanceselect

Bij Vacanceselect kan je terecht als je op vakantie wil op een camping of in een vakantiepark. Je kan er kiezen uit verschillende parken op verschillende criteria, van rustige vakantie tot het grootste zwembad met de meeste glijbanen. Ook bij de keuze van een accommodatie heb je genoeg opties! Wil je een stacaravan, een lodgetent of lodgesuite, een safaritent, een bungalow of toch liever een villa? Je kan het allemaal boeken bij Vacanceselect.

Klachten of vragen voor Vacanceselect

Heb je vragen of een klacht over Vacanceselect? Ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon van maandag tot zondag van 9 uur tot 22 uur, via een online chat, via sociale media, e-mail of een contactformulier op de website. Op de website vind je ook heel wat informatie en veelgestelde vragen, misschien wordt jouw vraag hier beantwoord.

Schrijf je eigen review!

Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Vacanceselect? Ben je net op reis geweest met Vacanceselect en heb je de ervaring van je leven achter de rug? Werden al je wensen vervuld? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Vacanceselect. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!


Sta je op het punt om je volgende vakantie bij Vacanceselect te boeken?Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite

Vacanceselect
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Vacanceselect

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)