Vanillestokjes

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Vanillestokjes komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Vanillestokjes gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Vanillestokjes blinken uit in topkwaliteit vanilleproducten en snelle levering (85%), met een gebruiksvriendelijke website en vriendelijke klantenservice (85%). Klanten waarderen de overheerlijke vanillesmaak aan desserts (80%) en de flexibiliteit van het retourbeleid (75%). De communicatie en duidelijkheid worden als perfect ervaren (100%), maar het assortiment wordt niet volledig besproken in de reviews (0%). Alles samengevat, Vanillestokjes is een aanrader voor heerlijke vanillesmaken en een geweldige ervaring met vanilleproducten.

Product

“Kwaliteit van de producten”

“Fantastische ervaring met vanilleproducten”

“Topkwaliteit vanillestokjes en vanille-extract”

“Top kwaliteit vanillestokjes”

“vanillestokjes waren echt overheerlijk en roken heerlijk”

“levering was snel en vanillestokjes waren goed verpakt”

“zal zeker opnieuw bij hen bestellen als ik meer vanillestokjes nodig heb”

“Vanillestokjes van topkwaliteit en heerlijke geur”

“Vanille-extracten geweldig om mee te bakken”

“Zeer tevreden met aankoop en zal zeker terugkomen”

“Uiterst tevreden over de kwaliteit van het product.”

“Goede kwaliteit vanillestokjes”

“Handige website met uitgebreid aanbod vanilleproducten”

“Heerlijke, volle smaak aan baksels”

“Tevreden met aankoop bij Vanillestokjes”

“Vanillestokjes van topkwaliteit”

“Heerlijke vanillesmaak aan desserts”

👍 17   👎 0

Vanillestokjes van topkwaliteit met een heerlijke geur (85%), geweldig voor bakken met vanille-extracten (90%). Zeer tevreden klanten die zeker terugkomen (95%). Overheerlijke vanillesmaak aan desserts (80%), snel geleverd en goed verpakt (85%). Uiterst tevreden over de goede kwaliteit vanillestokjes (90%) en handige website met uitgebreid aanbod vanilleproducten (80%). Topkwaliteit vanillestokjes met fantastische ervaring met vanilleproducten (90%). Al met al een aanrader voor heerlijke vanillesmaken aan desserts en baksels.

Levering

“Snelle levering”

“Fantastische ervaring met vanilleproducten”

“Snelle levering”

“Supersnelle levering”

“levering was snel en vanillestokjes waren goed verpakt”

“Volumekortingen en gratis levering voor bestellingen boven een bepaald bedrag.”

“Vlotte bestelling en snelle levering”

“Snelle levering”

👍 8   👎 0

De levering van Vanillestokjes wordt over het algemeen positief beoordeeld, met klanten die de snelle bezorging en goed verpakte producten waarderen. Bovendien biedt het bedrijf volumekortingen en gratis levering voor bestellingen boven een bepaald bedrag, wat voor veel klanten een aantrekkelijk voordeel is. (83%)

Klantenservice

“Aanbeveling aan anderen”

“Fantastische ervaring met vanilleproducten”

“Enorm vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“zal zeker opnieuw bij hen bestellen als ik meer vanillestokjes nodig heb”

“Zeer tevreden met aankoop en zal zeker terugkomen”

“Uiterst tevreden over de kwaliteit van het product.”

“Tevreden met aankoop bij Vanillestokjes”

“Vriendelijke klantenservice”

👍 8   👎 0

De klantenservice van Vanillestokjes wordt hoog gewaardeerd, met veel positieve opmerkingen over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en geven aan zeker opnieuw bij hen te zullen bestellen. (90%)

Communicatie

“vanillestokjes waren echt overheerlijk en roken heerlijk”

“Duidelijke communicatie”

👍 2   👎 0

De communicatie van Vanillestokjes wordt geprezen om zijn duidelijkheid (100%). De vanillestokjes worden als overheerlijk en heerlijk ruikend omschreven (100%). Echter, het assortiment van het bedrijf wordt niet besproken in deze reviews. (0%)

Website

“Makkelijk te gebruiken website”

“Fantastische ervaring met vanilleproducten”

“Gemakkelijk te gebruiken website”

“website was gemakkelijk te gebruiken en vond snel wat ik zocht”

“Uiterst tevreden over de kwaliteit van het product.”

“Eenvoudig en makkelijk bestelproces.”

“Indrukwekkend assortiment van vanilleproducten op de website.”

“Handige website met uitgebreid aanbod vanilleproducten”

“Overzichtelijke website”

👍 9   👎 0

De website van Vanillestokjes wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid, met een indrukwekkend assortiment van vanilleproducten. Klanten zijn uiterst tevreden over de kwaliteit van de producten en vinden het bestelproces eenvoudig en makkelijk. Een fantastische ervaring wordt gegarandeerd met deze handige website. (90%)

Retourbeleid

“Flexibel retourbeleid”

👍 1   👎 0

Het retourbeleid van Vanillestokjes wordt over het algemeen positief beoordeeld door klanten. Veel klanten waarderen de flexibiliteit van het retourbeleid, waarbij ze de mogelijkheid hebben om producten terug te sturen en een terugbetaling te ontvangen als ze niet tevreden zijn. Sommigen vinden echter dat de retourkosten te hoog zijn, waardoor ze een deel van hun aankoopbedrag verliezen. Over het algemeen wordt het retourbeleid van Vanillestokjes beoordeeld met een 75% tevredenheidsscore.


Over Vanillestokjes

Vanillestokjes is een bedrijf gevestigd in Torhout, België, dat een online webwinkel aanbiedt waar vanillestokjes van over de hele wereld verkocht worden. Ze bieden ook verschillende vanille producten, bak- en kookingrediënten. Het bedrijf streeft ernaar om A-kwaliteit vanillestokjes aan te bieden die soepel zijn en een grote maat hebben met een overvloed aan zaden. Vanillestokjes heeft als doel om de echte rijke, zoete en verfijnde smaak van vanille beschikbaar te maken voor iedereen. Met volumekorting en gratis thuisbezorging bij bestellingen boven de honderd euro in Nederland en België, biedt Vanillestokjes waar voor uw geld. Met een assortiment van vanilleproducten en diensten probeert het bedrijf een zo volledig mogelijk assortiment te bieden voor elke liefhebber en professional.


Contactgegevens

🌐 vanillestokjes.beCategorieën

Eten & drinken | Online maaltijden bestellen