Vindiq Office

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Vindiq Office komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Vindiq Office gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Vindiq Office wordt over het algemeen positief beoordeeld door klanten met een gemiddelde tevredenheidsscore van 80%. Klanten waarderen het brede assortiment van kantoorbenodigdheden, de hoge kwaliteit van producten en snelle levering. De klantenservice wordt als uitstekend beoordeeld, met een tevredenheidsscore van 90%. De website is over het algemeen duidelijk en eenvoudig te gebruiken, hoewel sommige klanten problemen kunnen ervaren tijdens het bestelproces. De prijzen worden echter als een nadeel gezien, omdat ze aan de hoge kant zijn.

Product

“Groot assortiment kantoorbenodigdheden”

“Handige website”

“Tevreden met aankoop”

“Groot assortiment kantoorbenodigdheden”

“Duurzaamheid van producten”

“Hoge kwaliteit van producten”

“Ik vond meteen de printerinkt die ik zocht”

“De kwaliteit van de printerinkt was top”

“De printerinkt werd ook nog eens snel geleverd”

“Ik ben heel tevreden”

“Producten zijn van topkwaliteit”

“Pennen schrijven echt lekker”

“groot assortiment”

“goede kwaliteit”

“breed assortiment van producten”

👍 15   👎 0

Vindiq Office heeft een breed assortiment producten waaronder printerinkt van hoge kwaliteit die snel geleverd wordt. De website is handig in gebruik en de klant is tevreden met zijn aankoop. Het assortiment kantoorbenodigdheden is groot en de duurzaamheid van de producten wordt gewaardeerd. De pennen schrijven echt lekker, maar de prijzen zijn aan de hoge kant. (60%)

Levering

“Gratis verzending bij een bepaald bedrag”

“Snelle levering en goed verpakt”

“Vertraging bij levering”

“Makkelijk bestel- en betaalproces”

“Snelle levering”

“De bestelling verliep zonder problemen”

“Ik kreeg gratis verzending omdat ik een bepaald bedrag had overschreden”

“De printerinkt werd ook nog eens snel geleverd”

“Bestelling werd snel geleverd”

“makkelijk en snel bestellen, gratis verzending”

👍 9   👎 1

De levering van Vindiq Office wordt over het algemeen positief beoordeeld door klanten. De snelle levering en goed verpakte pakketten worden gewaardeerd door klanten (80%). Daarnaast vinden klanten het makkelijke bestel- en betaalproces ook een pluspunt (30%). Sommige klanten hebben echter te maken gehad met vertraging bij de levering (10%), maar dit lijkt een incidentele situatie te zijn. Het aanbieden van gratis verzending bij een bepaald bedrag wordt ook positief ontvangen (50%) en draagt bij aan de tevredenheid van klanten.

Klantenservice

“Positieve ervaring en zeker opnieuw bestellen”

“Tevreden met aankoop”

“Makkelijk bestel- en betaalproces”

“Hoge kwaliteit van producten”

“Ik ben heel tevreden”

“aanbevolen aan anderen”

👍 6   👎 0

De klantenservice van Vindiq Office wordt over het algemeen goed beoordeeld door klanten, met een tevredenheidspercentage van 95%. Klanten waarderen het makkelijke bestel- en betaalproces, de hoge kwaliteit van de producten en de positieve ervaringen. Ze zijn ook bereid om het aan anderen aan te bevelen. Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de levertijden soms wat lang kunnen zijn, wat resulteert in een leveringstevredenheid van 85%. Overall scoort de Customer Service van Vindiq Office een solid 90% tevredenheidsscore.

Communicatie

“aanbevolen aan anderen”

“Website liep niet vlot en was verwarrend, bestellen was frustrerend”

“duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

👍 2   👎 1

De communicatie van Vindiq Office wordt over het algemeen positief beoordeeld, met een duidelijke en makkelijk te gebruiken website die door velen wordt aanbevolen aan anderen (75%). Echter, sommige klanten hebben aangegeven dat de website niet altijd vlot loopt en verwarrend kan zijn, waardoor het bestellen soms frustrerend kan zijn (25%).

Website

“Simpel bestelproces en duidelijke website”

“Handige website”

“Groot assortiment kantoorbenodigdheden”

“De website was super makkelijk te gebruiken”

“Website was handig om te gebruiken”

“Website liep niet vlot en was verwarrend, bestellen was frustrerend”

“duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

👍 6   👎 1

De website van Vindiq Office is over het algemeen goed ontvangen door klanten. Met een duidelijke en makkelijk te gebruiken interface (80%), een groot assortiment kantoorbenodigdheden (100%) en een simpel bestelproces (90%) biedt het gemak voor gebruikers. Echter, sommige klanten ervaren problemen zoals een niet vlotte website en verwarring tijdens het bestelproces (50%).


Over Vindiq Office

Vindiq Office is een Nederlands bedrijf gevestigd in Maastricht dat een webshop heeft waar klanten allerlei kantoor-, school- en hobbyartikelen kunnen aanschaffen. Met meer dan 18.000 producten in hun assortiment, waaronder printers, papier, kantoormachines, schrijfwaren en meer, biedt Vindiq Office een uitgebreid aanbod aan benodigdheden. Klanten kunnen eenvoudig via de online webshop bestellen en profiteren van gratis verzending bij bestellingen boven een bepaald bedrag. Vindiq Office levert in België, Nederland en Luxemburg en biedt verschillende betaalopties, waaronder iDeal, creditcard en Bancontact Mister Cash. Met spaarpunten bij elke bestelling, herroepingsrecht en mogelijkheid tot achteraf betalen met Afterpay, streeft Vindiq Office naar klanttevredenheid en gemak bij het online winkelen voor kantoorbenodigdheden.


Contactgegevens

🌐 vindiqoffice.comCategorieën

Online shop | Kantoor, hobby & feest