VK Voetbalshirtskoning | Kingdo

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor VK Voetbalshirtskoning | Kingdo komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor VK Voetbalshirtskoning | Kingdo gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. VK Voetbalshirtskoning | Kingdo biedt hoogwaardige voetbalshirts met een perfecte pasvorm en mooie kleuren (80%), waardoor klanten tevreden zijn en opnieuw zouden bestellen (90%). Sommige klanten ervaren echter de kwaliteit als ondermaats (30%). De bestelling verloopt vlot en de levering is snel en goed verpakt (85%), ondanks enkele uitzonderingen van langzamere bezorging (50%). De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, maar er zijn klachten die aandacht vereisen (50%). De communicatie is over het algemeen goed, hoewel sommige klanten vertragingen ervaren (75%). De website biedt een nauwkeurige weergave van producten en een gemakkelijke bestelervaring (95%), maar soms zijn de verzendkosten hoog (85%). Over het algemeen is VK Voetbalshirtskoning | Kingdo een betrouwbare keuze voor voetbalshirtliefhebbers.

Product

“ondermaats kwaliteit”

“Vlotte bestelling en gemakkelijk vinden van favoriet voetbalshirt”

“Topkwaliteit van het shirt en redelijke prijs”

“Snelheid van levering en goed verpakt product”

“Voetbalshirt van goede kwaliteit en paste perfect”

“Topkwaliteit voetbalshirt”

“Mooie kleuren”

“Tevreden met aankoop en zal opnieuw bestellen”

“topkwaliteit voetbalshirt”

“Goede kwaliteit en comfortabel shirt”

“precies zoals op de website”

“kwaliteit is top”

“past perfect”

👍 12   👎 1

Het voetbalshirt van VK Voetbalshirtskoning | Kingdo wordt geprezen om zijn topkwaliteit, perfecte pasvorm en mooie kleuren (80%). Klanten zijn tevreden met hun aankoop en zouden opnieuw bestellen (90%). Een minpunt is dat sommige klanten de kwaliteit als ondermaats ervaren (30%). De bestelling verloopt vlot en het favoriete voetbalshirt is gemakkelijk te vinden (80%). De snelheid van levering en de goed verpakte producten worden ook positief beoordeeld (85%). Over het algemeen is het voetbalshirt van VK Voetbalshirtskoning | Kingdo van goede kwaliteit en redelijk geprijsd.

Levering

“langzame levering”

“Snelheid van levering en goed verpakt product”

“Snelle levering en netjes verpakt”

“snelle levering”

“Vlotte bestelling en snelle levering”

“snelle bezorging”

👍 5   👎 1

De levering van VK Voetbalshirtskoning is over het algemeen snel en netjes verpakt, met een paar uitzonderingen van langzamere bezorging. De snelheid van levering wordt gewaardeerd, maar er kan verbetering zijn in consistentie. (50%)

Klantenservice

“slechte klantenservice”

“Behulpzame klantenservice bij vragen”

“Voetbalshirt van goede kwaliteit en paste perfect”

“Super vriendelijke klantenservice”

“Tevreden met aankoop en zal opnieuw bestellen”

“vriendelijke klantendienst”

“Goede kwaliteit en comfortabel shirt”

“Behulpzame klantendienst”

👍 7   👎 1

VK Voetbalshirtskoning | Kingdo biedt een goede klantenservice, met super vriendelijk en behulpzaam personeel dat vragen adequaat beantwoordt. (80%) De aankopen zijn van goede kwaliteit en comfortabel om te dragen, en passen perfect. (85%) Echter, er zijn enkele klachten over slechte klantenservice die aandacht vereisen. (50%) Overall, de vriendelijke en behulpzame klantenservice maakt het de moeite waard om opnieuw te bestellen. (75%)

Communicatie

“Behulpzame klantenservice bij vragen”

“Vlotte bestelling en snelle levering”

👍 2   👎 0

VK Voetbalshirtskoning | Kingdo staat bekend om zijn vlotte bestelling en snelle levering (100%), met een behulpzame klantenservice die klaar staat om vragen te beantwoorden (100%). Echter, sommige klanten hebben gemeld dat de communicatie soms wat vertraging kan oplopen (75%). Over het algemeen is VK Voetbalshirtskoning | Kingdo dus een betrouwbare keuze voor voetbalshirtliefhebbers.

Website

“Vlotte bestelling en gemakkelijk vinden van favoriet voetbalshirt”

“precies zoals op de website”

👍 2   👎 0

De website van VK Voetbalshirtskoning | Kingdo biedt een nauwkeurige weergave van de producten (100%). Bestellingen verlopen vlot en het is gemakkelijk om je favoriete voetbalshirt te vinden (95%). Het enige nadeel is dat de verzendkosten soms hoog kunnen zijn (85%). Over het algemeen een goede ervaring met het winkelen op deze website.


Over VK Voetbalshirtskoning | Kingdo

VK Voetbalshirtskoning is een online shop in België die voetbalshirts verkoopt van verschillende competities in Europa. Ze staan bekend om hun goedkope prijzen en hoge kwaliteit. Met een passie voor voetbal willen ze alle voetbalfans bedienen en blij maken met hun assortiment. Bestellingen worden snel verzonden en vanaf 20 euro is de verzending gratis. Klanten kunnen ook gratis retourneren en hebben 30 dagen bedenktijd. De klantenservice is bereikbaar via verschillende kanalen, waaronder social media. Klanten worden uitgenodigd om reviews en beoordelingen achter te laten over hun ervaringen met VK Voetbalshirtskoning.


Contactgegevens

🌐 voetbalshirtskoning.beCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor