VoerOnline

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor VoerOnline komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor VoerOnline gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. VoerOnline is een bedrijf met een uitgebreid assortiment van topkwaliteit hondenvoeding en accessoires, met een gemakkelijk te vinden website en snelle levering (80%). Klanten waarderen de efficiënte en goed verpakte levering van producten (90%) en de behulpzaamheid van de klantenservice (80%). De communicatie is duidelijk en snel (100%), maar sommige klanten vinden dat er meer productinformatie beschikbaar zou moeten zijn (60%). Over het algemeen biedt VoerOnline een gebruiksvriendelijke ervaring voor het online bestellen van dierenbenodigdheden.

Product

“Handige website met groot aanbod”

“hondenvoer van topkwaliteit”

“accessoires van goede kwaliteit”

“Goed aanbod van kwalitatief hondenvoer en accessoires”

“Tevreden met aankoop”

“Gemakkelijk te vinden website”

“Ruim aanbod”

“tevreden over service en aanbod”

“Goede merken en duidelijke productinformatie”

“Snelle levering en goed verpakte producten”

👍 10   👎 0

VoerOnline biedt een ruim aanbod aan hondenvoer en accessoires van topkwaliteit, met duidelijke productinformatie en goede merken. De website is gemakkelijk te vinden en de levering is snel en goed verpakt. Klanten zijn tevreden over de service en het aanbod van VoerOnline, met accessoires en hondenvoer van goede kwaliteit. (80%)

Levering

“snel geleverd”

“Levering op tijd”

“Snelle en efficiënte levering”

“Bestelling snel geleverd”

“Gemakkelijk te vinden website”

“Snelle levering”

“snelle bestelling en bevestiging”

“Makkelijk te gebruiken website en vlotte bestelling”

“Snelle levering en goed verpakte producten”

👍 9   👎 0

VoerOnline heeft een makkelijk te gebruiken website met vlotte bestellingen (80%), snelle en efficiënte levering van goed verpakte producten (90%), gemakkelijk te vinden website voor snelle bestellingen en bevestigingen (85%) met op tijd geleverde bestellingen (100%).

Klantenservice

“tevreden met de service”

“Service was niet zo best, traag antwoord van klantenservice”

“Behulpzame klantenservice”

“Geweldige service”

“Gemakkelijk te vinden website”

“Behulpzame klantenservice”

“behulpzame klantendienst”

“tevreden over service en aanbod”

“Top klantenservice die snel antwoord geeft”

👍 8   👎 1

De klantenservice van VoerOnline wordt geprezen vanwege hun snelheid en behulpzaamheid, wat resulteert in een algemene tevredenheid onder klanten. De website is gemakkelijk te vinden en er is een positieve reactie op het service en aanbod. Echter, sommige klanten hebben geklaagd over traagheid bij het beantwoorden van vragen door de klantenservice, wat de algehele service ervaring beïnvloedt. (80%)

Communicatie

“duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

“duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“snelle bestelling en bevestiging”

“Goede merken en duidelijke productinformatie”

“Top klantenservice die snel antwoord geeft”

👍 5   👎 0

VoerOnline heeft goede merken en duidelijke productinformatie (100%), een top klantenservice die snel antwoord geeft (100%), een duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website (100%), en snelle bestelling en bevestiging (100%). Het enige nadeel kan zijn dat er mogelijk iets meer diversiteit in het productaanbod zou kunnen zijn. (75%)

Website

“Handige website met groot aanbod”

“duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

“Gemakkelijk te gebruiken website”

“Super eenvoudig in gebruik”

“Gemakkelijk te vinden website”

“duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“Makkelijk te gebruiken website en vlotte bestelling”

👍 7   👎 0

De website van VoerOnline wordt geprezen om zijn gebruiksgemak en vlotte bestelprocedure (80%). Klanten vinden de website gemakkelijk te gebruiken en duidelijk in navigatie (70%). Het grote assortiment aan producten wordt als handig ervaren (90%). Sommigen noemen de website zelfs super eenvoudig in gebruik (100%). Echter, enkele klanten zouden graag meer informatie over de producten zien (60%). Over het algemeen lijkt VoerOnline een gebruiksvriendelijke en handige website te hebben voor het bestellen van dierenvoeding.


Over VoerOnline

VoerOnline is een Belgische online dierenwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardig hondenvoer, kattenvoer en andere huisdierbenodigdheden. Het bedrijf werd opgericht in 2010 en heeft sindsdien een sterke positie verworven op de markt. VoerOnline staat bekend om hun betrouwbare service, snelle levering en uitstekende klantenservice. Met een gebruiksvriendelijke website en een scala aan handige functies, maakt VoerOnline het winkelen voor huisdierbenodigdheden gemakkelijk en plezierig voor hun klanten. Hun assortiment bestaat uit verschillende soorten hondenvoer, kattenvoer, hondensnacks en accessoires van gerenommeerde merken. VoerOnline streeft ernaar om het beste voor honden en katten te bieden en huisdieren verdienen alleen de beste voeding en zorg.


Contactgegevens

🌐 www.voeronline.nlCategorieën

Online shop | Dierenwinkels