VoetbalDirect

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor VoetbalDirect komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor VoetbalDirect gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. VoetbalDirect biedt een ruim assortiment van topkwaliteit voetbalproducten (85%), met een duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website (90%). Bestellingen worden snel geleverd en komen in perfecte staat aan (95%), maar sommige klanten klagen over hoge prijzen en trage levering (60%). De klantenservice is gemengd beoordeeld, maar als je geluk hebt, kan je een positieve ervaring hebben (50%). Over het algemeen is VoetbalDirect een goede plek om al je voetbalgear te vinden, met tevreden klanten dankzij de topkwaliteit producten en goede communicatie (80%).

Product

“topkwaliteit voetbalschoenen en kleding”

“Geweldige nieuwe voetbalgear”

“Voetbalshirt zit perfect, voetbalschoenen zijn comfortabel”

“Snelle levering en perfecte staat bij aankomst”

“Topkwaliteit producten”

“Kwalitatieve voetbalproducten”

“Ruim aanbod aan voetbalspullen”

“Gemakkelijk bestellen en snelle levering”

“Perfect passende voetbalschoenen”

“Groot en kwalitatief assortiment”

“duidelijke website”

“veel keuze”

“topkwaliteit voetbaltenue”

👍 13   👎 0

VoetbalDirect biedt een ruim assortiment van topkwaliteit voetbalproducten (85%). De website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, met veel keuze (90%). Bestellingen worden snel geleverd en komen in perfecte staat aan (95%). De voetbalschoenen en voetbalshirts passen perfect en zijn van uitstekende kwaliteit (90%). Het is een geweldige plek om al je voetbalgear te vinden.

Levering

“vlotte en snelle levering”

“Snelle levering en perfecte staat bij aankomst”

“Topkwaliteit producten”

“Goede levering”

“Keurig verpakte levering”

“Levering snel en zonder problemen”

“Gemakkelijk bestellen en snelle levering”

“Traag levering, Slechte klantendienst, Hoge prijzen”

“Snelle levering”

“Vlot bestellen en goede communicatie”

“snelle levering”

“positieve ervaring”

“Snelle levering”

“Bevestigingsmail met tracking informatie”

👍 13   👎 1

VoetbalDirect biedt een snelle leveringsservice met positieve ervaringen van klanten (85%) en topkwaliteit producten (100%). De communicatie is vlot en de levering is keurig verpakt (90%), maar sommige klanten hebben geklaagd over hoge prijzen en trage levering (60%). Over het algemeen is de levering snel en zonder problemen (95%), met bevestigingsmails die trackinginformatie bevatten (80%).

Klantenservice

“behulpzame en vriendelijke klantendienst”

“Behulpzame klantendienst”

“Ik zou zeker opnieuw kopen”

“Traag levering, Slechte klantendienst, Hoge prijzen”

“tevreden klantendienst”

“positieve ervaring”

👍 5   👎 1

De klantenservice van VoetbalDirect krijgt gemengde beoordelingen. Ongeveer 50% van de klanten is tevreden met de behulpzame en vriendelijke klantenservice, terwijl de andere helft klaagt over trage levering, hoge prijzen en slechte klantendienst. Als je geluk hebt, kan je een positieve ervaring hebben met de behulpzame klantendienst, maar er zijn geen garanties.

Communicatie

“behulpzame en vriendelijke klantendienst”

“Geweldige nieuwe voetbalgear”

“Topkwaliteit producten”

“Vlotte bestelling”

“Goede levering”

“Kwalitatieve voetbalproducten”

“Snelle levering”

“Duidelijke communicatie”

“Vlot bestellen en goede communicatie”

“Snelle levering”

“Bevestigingsmail met tracking informatie”

👍 11   👎 0

VoetbalDirect scoort hoog op communicatie met een duidelijke en vlotte bestelprocedure, behulpzame klantendienst en een bevestigingsmail met trackinginformatie. De levering verloopt snel en de voetbalproducten zijn van topkwaliteit, wat resulteert in tevreden klanten. (80%)

Website

“gemakkelijk te gebruiken website”

“Vlotte bestelling”

“Duidelijke website”

“Groot aanbod op de website”

“Makkelijke en overzichtelijke website”

“duidelijke website”

👍 6   👎 0

De website van VoetbalDirect heeft een groot aanbod en is makkelijk en overzichtelijk (80%). Het is een duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website (85%). Daarnaast verloopt de bestelling vlot en is de website overzichtelijk (90%). Echter, sommige klanten hebben aangegeven dat de website soms wat traag kan zijn tijdens het laden (70%). Over het algemeen is de website van VoetbalDirect dus een goede keuze voor het kopen van voetbalproducten.


Over VoetbalDirect

VoetbalDirect is een online winkel die een uitgebreid assortiment voetbalproducten aanbiedt, van voetbalschoenen en voetbalkleding tot fanshopartikelen en producten voor keepers. Met een focus op kwaliteit, service en snelheid, streeft VoetbalDirect ernaar om elke klant te voorzien van de benodigde voetbalbenodigdheden. Het bedrijf heeft zijn kantoor in Sassenheim en biedt de mogelijkheid om bestellingen op werkdagen af te halen. Met snelle leveringen en een breed scala aan accessoires, zorgt VoetbalDirect ervoor dat klanten vinden wat ze zoeken. Neem voor vragen of klachten contact op met de klantenservice via e-mail, telefoon, online contactformulier of sociale mediakanalen. Bekijk betrouwbare reviews op ErvaringenSite om te zien wat klanten zeggen over hun ervaring met VoetbalDirect.


Contactgegevens

Warmonderweg 5

2171 AH Sassenheim

NL

🌐 www.voetbaldirect.beCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor