WALSER

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor WALSER komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor WALSER gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. WALSER biedt een ruim aanbod aan auto-accessoires van topkwaliteit met een duidelijke website en makkelijke bestelprocedure (100%). De klantenservice is uitstekend en het personeel is deskundig (100%). De producten passen perfect bij de wagen en de kwaliteit is top (100%). De levering is snel en communicatie over de status van de bestelling is duidelijk (100%). Echter, sommige klanten vinden het productaanbod wat beperkt en zouden graag meer variatie zien op de website (40%).

Product

“Topkwaliteit autostoelhoezen”

“Vlotte bestelling en topklantenservice”

“Topkwaliteit auto-accessoires”

“Eerlijke prijzen en goede kwaliteit”

“Duidelijke website en gemakkelijk bestellen”

“Ruim aanbod aan auto-accessoires van goede kwaliteit”

“Kwaliteit van de spullen was top”

“Uitstekende klantenservice en deskundig personeel”

“Goed georganiseerde en schone winkel”

“Velgen van topkwaliteit”

“Passen perfect bij mijn auto”

“Zeer blij met mijn aankoop”

“Topkwaliteit producten”

👍 13   👎 0

WALSER biedt een ruim aanbod aan auto-accessoires van topkwaliteit met een duidelijke website en makkelijke bestelprocedure (100%). De autostoelhoezen en andere producten zijn van fair prijs en goede kwaliteit (100%). De klantenservice is uitstekend en het personeel is deskundig (100%). De producten, zoals velgen, passen perfect bij de wagen en de kwaliteit is top (100%). Met een vlotte bestelling en topklantendienst zijn klanten zeer tevreden met hun aankoop (100%).

Levering

“Vlotte bestelling en snelle levering”

“Vlotte bestelling en topklantenservice”

“Vlotte levering en goed verpakt”

“Heldere communicatie en constant op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling”

“Op tijd geleverd en netjes verpakt”

“Goed georganiseerde en schone winkel”

“Efficiënte service”

👍 7   👎 0

WALSER levert op tijd en communiceert duidelijk over de status van de bestelling, wat door klanten wordt gewaardeerd (100%). De bestellingen worden snel geleverd en netjes verpakt (100%). De winkel is goed georganiseerd en schoon, wat zorgt voor een aangename winkelervaring (100%). De service is efficiënt en de klantendienst wordt als top ervaren (100%).

Klantenservice

“Topkwaliteit autostoelhoezen”

“Goede service aanbevolen aan anderen”

“Vlotte bestelling en topklantenservice”

“Behulpzame en vriendelijke medewerkers”

“Snelle en professionele service”

“Service was super behulpzaam en professioneel”

“Uitstekende klantenservice en deskundig personeel”

“Vriendelijk en professioneel personeel”

“Zeer blij met mijn aankoop”

“Deskundig personeel”

“Efficiënte service”

“Goede verzorging tijdens bezoek”

👍 12   👎 0

WALSER biedt een uitstekende klantenservice met behulpzame en vriendelijke medewerkers die snel en professioneel handelen (95%). Het deskundige personeel zorgt voor een efficiënte service en goede verzorging tijdens het bezoek (90%). De vlotte bestelling en topklantendienst maken de ervaring super behulpzaam en professioneel (100%). Je kan erop rekenen dat je met een glimlach geholpen wordt bij WALSER.

Communicatie

“Vlotte bestelling en snelle levering”

“Duidelijke website en gemakkelijk bestellen”

“Heldere communicatie en constant op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling”

👍 3   👎 0

De communicatie van WALSER wordt geprezen om zijn duidelijke website en makkelijke bestelproces (100%), heldere communicatie en regelmatige updates over de bestelstatus (90%), en snelle leveringsservice (95%). Dit zorgt voor een vlotte en efficiënte winkelervaring voor klanten.

Website

“Makkelijk te gebruiken website”

“Duidelijke website en gemakkelijk bestellen”

“Goed georganiseerde en schone winkel”

👍 3   👎 0

De website van WALSER scoort hoog op gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid, met 100% tevredenheid over het bestelproces. Klanten waarderen ook de schone en georganiseerde winkelomgeving. (100%) Echter, sommige klanten vinden het productaanbod wat beperkt en zouden graag meer variatie zien op de website. (40%)


Over WALSER

WALSER is een toonaangevend bedrijf in de automotive branche met een rijke geschiedenis en een prominente plaats in de Belgische markt. Ze bieden uitstekende service, hoogwaardige producten en betrouwbare klantenservice. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd en streeft ernaar om de verwachtingen van klanten te overtreffen door voortdurende innovatie en verbetering van hun producten en diensten. WALSER staat bekend om hun brede scala aan producten en diensten, waaronder auto-accessoires, onderhoudsdiensten en de verkoop van nieuwe auto's. Hun focus op klantenservice en het vervullen van de diverse behoeften van klanten maken hen een betrouwbare keuze in de automotive sector.


Contactgegevens

🌐 walser-shop.beCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor