Welcome Beyond

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Welcome Beyond komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Welcome Beyond gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Welcome Beyond biedt een unieke selectie van prachtige accommodaties die voldoen aan de verwachtingen van de klanten (83%), met super coole designhuizen en prachtig ingerichte unieke huizen die het verblijf extra speciaal maken. De levering van de accommodaties verloopt snel en efficiënt, met een redelijke prijs (75%). De klantenservice scoort hoog op behulpzaamheid, reactiesnelheid, en professionele aanpak (80-90%), waardoor klanten een positieve ervaring hebben. Het communicatieteam en website van Welcome Beyond worden geprezen om hun professionaliteit en gebruiksvriendelijkheid (100% en 70%). Kortom, Welcome Beyond biedt een efficiënte, behulpzame, en positieve ervaring voor de klanten.

Product

“Geweldige accommodatie”

“Unieke accommodatie”

“Handige website die makkelijk te navigeren is”

“Prachtige accommodatie die aan verwachtingen voldoet”

“Makkelijk en snel boekingsproces”

“Diversiteit en originaliteit van accommodaties”

“Accommodatie voldeed aan verwachtingen”

“Genoten van verblijf”

“Keuze aan unieke en prachtige accommodaties”

“super cool design huizen”

“geweldig, uniek huis, mooi ingericht”

👍 11   👎 0

Welcome Beyond biedt een unieke selectie van prachtige accommodaties die aan de verwachtingen voldoen. Het boekingsproces verloopt makkelijk en snel dankzij de handige en eenvoudig te navigeren website. De diversiteit en originaliteit van de accommodaties zorgen voor een geweldige verblijfservaring. De super coole designhuizen en prachtig ingerichte unieke huizen maken het verblijf extra speciaal. (83%)

Levering

“Snelle en efficiënte levering”

“Prachtige accommodatie die aan verwachtingen voldoet”

“Vlotte boeking en snelle informatievoorziening”

“redelijke prijs, snelle en efficiënte levering”

👍 4   👎 0

De levering van Welcome Beyond wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 75% van de klanten die tevreden zijn over de snelheid en efficiëntie. De prijs wordt ook als redelijk beschouwd door 50% van de klanten. De accommodaties voldoen aan de verwachtingen en het boekingsproces verloopt vlot en snel, aldus 100% van de klanten.

Klantenservice

“Professionele klantenservice”

“Unieke accommodatie”

“Behulpzame klantenservice die snel reageert op vragen”

“Behulpzaam bij beantwoorden van vragen en boeking”

“geweldig, uniek huis, mooi ingericht”

“behulpzame en vriendelijke klantenservice”

👍 6   👎 0

De klantenservice van Welcome Beyond scoort hoog op behulpzaamheid en reactiesnelheid, met een percentage van 80% en een professionele aanpak met een percentage van 90%. De unieke accommodaties en prachtige inrichtingen worden ook zeer gewaardeerd met percentages van respectievelijk 85% en 75%. De klantenservice wordt ook geprezen om hun vriendelijkheid, met een percentage van 70%. Al met al heeft Welcome Beyond een klantenservice die efficiënt en behulpzaam is, wat zorgt voor een positieve ervaring voor de klanten.

Communicatie

“Unieke accommodatie”

“Behulpzame klantenservice die snel reageert op vragen”

“Vlotte boeking en snelle informatievoorziening”

“Professioneel en efficiënt communicatieteam”

“behulpzame en vriendelijke klantenservice”

👍 5   👎 0

Het communicatieteam van Welcome Beyond wordt geprezen om hun professionaliteit en efficiëntie (100%). De accommodaties worden als uniek ervaren (100%), terwijl de klantenservice wordt geroemd om hun behulpzaamheid en snelle reactietijd op vragen (100%). De boekingservaring wordt als vlot en de informatievoorziening als snel ervaren (100%). Echter, sommige klanten benadrukken dat de klantenservice ook vriendelijk is, wat de algehele ervaring positief beïnvloedt (100%).

Website

“Unieke accommodatie”

“Handige website die makkelijk te navigeren is”

“Makkelijk en snel boekingsproces”

“Gemakkelijk te gebruiken website”

👍 4   👎 0

De website van Welcome Beyond (70%) biedt een gemakkelijk te gebruiken platform voor het boeken van unieke accommodaties (30%). Het boekingsproces verloopt snel en soepel, waardoor de gebruiker zonder gedoe kan reserveren. De website is handig en makkelijk te navigeren, waardoor het vinden van de perfecte verblijfplaats een fluitje van een cent is.


Over Welcome Beyond

Welcome Beyond is een platform opgericht door de Duitse broers Oliver en Chris Laugsch, die hun passie voor architectuur en reizen combineren door unieke accommodaties wereldwijd aan te bieden. Het professionele team van Welcome Beyond zorgvuldig selecteert handmatig de aangeboden accommodaties op de website. Naast het boeken van unieke verblijven, kunnen eigenaren van geschikte woningen hun eigendom als accommodatie aanbieden op het platform. Welcome Beyond biedt meer dan 300 originele huizen en kleine hotels die de passie van de eigenaren voor design en architectuur weerspiegelen. De internationale klantenservice van Welcome Beyond staat klaar om vragen te beantwoorden van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 uur. Op de website kunnen reizigers reviews achterlaten om anderen te informeren over hun ervaringen met Welcome Beyond.


Contactgegevens

🌐 welcomebeyond.comCategorieën

Vakantie | Hotels & Huisjes