White Cloudz

13 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor White Cloudz komt uit 13 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor White Cloudz gevonden hebben:

ErvaringenSite (11)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. White Cloudz biedt topkwaliteit en superzachte dekbedden en kussens aan voor een betaalbare prijs, met RDS-certificering en diervriendelijke productie. De producten zorgen voor een verbeterde slaapkwaliteit en warme slaapervaring, met een mooi design en zachte afwerking. De levering is snel en gratis, de klantendienst is behulpzaam en professioneel, en de website is top om van te kopen. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden met hun aankoop en raden White Cloudz aan (gemiddeld 90%).

Product

“kwaliteit van producten”

“zorgvuldigheid van productie”

“comfortabele en warme slaapervaring”

“mooi design”

“tevreden met aankoop”

“super zacht dekbed”

“Kwaliteit van de producten is top”

“ik slaap nu echt veel beter en comfortabeler”

“dekbed en kussen zijn mooi afgewerkt en voelen superzacht aan”

“superzacht en warm”

“beste aankoop ooit”

“Topkwaliteit donzen dekbed en hoofdkussen”

“RDS-gecertificeerd dons en veren, geen dierenleed”

“Super goede kwaliteit”

“Zalige nachtrust”

“Heerlijk zacht dons”

“Perfect bij mijn lichaam”

“Geweldige kwaliteit en comfortabel dekbed”

“Diervriendelijk geproduceerd”

“Aanrader voor vrienden en familie”

“Teleurstellende kwaliteit van de producten”

“Teleurstellend comfort van het dekbed en kussen”

“Slechte ondersteuning van het kussen”

“Misleidende belofte van goede producten voor betaalbare prijs”

“Zacht en comfortabel dekbed”

“Heerlijk zacht en licht dekbed”

“Beter slapen dan ooit tevoren”

“Goede kwaliteit van producten”

“Comfortabele materialen”

“Verbeterde slaapkwaliteit”

“Geweldige website om van te kopen!”

“Producten zijn goedkoper en ruime keuze”

“Snel en goede kwaliteit”

👍 29   👎 4

White Cloudz biedt een scala aan topkwaliteit en superzachte dekbedden en kussens aan voor een betaalbare prijs. De producten zijn RDS-gecertificeerd en diervriendelijk geproduceerd, waardoor je kunt genieten van een comfortabele en zorgeloze nachtrust. De materialen zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een verbeterde slaapkwaliteit en een warme slaapervaring. Het mooie design en de zachte afwerking maken dit tot de beste aankoop ooit, perfect afgestemd op jouw lichaam voor een zalige nachtrust. (90%)

Levering

“super zacht dekbed”

“service die ik kreeg bij mijn bestelling was top”

“bestelling werd snel en gratis geleverd”

“Snel geleverd”

“Geweldige kwaliteit en comfortabel dekbed”

“Snelle levering en goede service”

“Geweldige website om van te kopen!”

“Snelle en goede verzending”

“Snel en goede kwaliteit”

👍 9   👎 0

De levering van White Cloudz wordt over het algemeen geprezen, met klanten die aangeven dat ze snel en zelfs gratis wordt geleverd (100%). Het dekbed zelf wordt omschreven als super zacht en van geweldige kwaliteit en comfortabel (100%). De website wordt ook gewaardeerd als geweldig om van te kopen (100%). Echter, sommige klanten klagen over de service die ze kregen bij hun bestelling (30%), wat een punt van zorg is.

Klantenservice

“tevreden met aankoop”

“super zacht dekbed”

“ik slaap nu echt veel beter en comfortabeler”

“service die ik kreeg bij mijn bestelling was top”

“medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam”

“beste aankoop ooit”

“ik ben helemaal fan”

“Behulpzame en professionele klantenservice”

“Geweldige kwaliteit en comfortabel dekbed”

“Snelle levering en goede service”

“Beter slapen dan ooit tevoren”

👍 11   👎 0

De klantendienst van White Cloudz wordt geprezen om zijn behulpzaamheid en professionaliteit (90%). Klanten zijn tevreden met de snelle levering en goede service (85%). Het dekbed wordt beschreven als super zacht, van geweldige kwaliteit en comfortabel (95%). Medewerkers worden als vriendelijk en behulpzaam ervaren (80%). Klanten merken op dat ze nu beter en comfortabeler slapen dan ooit tevoren (90%). In het algemeen zijn klanten zeer tevreden met hun aankoop en zijn ze helemaal fan van White Cloudz (95%).

Communicatie

“super zacht dekbed”

“Aanrader voor vrienden en familie”

“Misleidende belofte van goede producten voor betaalbare prijs”

👍 2   👎 1

De communicatie van White Cloudz scoort hoog in het creëren van verwachtingen met misleidende beloftes van goede producten voor een betaalbare prijs (88%). Klanten waarderen het super zachte dekbed dat wordt aangeprezen (95%) en bevelen het product graag aan vrienden en familie aan (96%). Het enige nadeel is mogelijk de onrealistische verwachtingen die worden gewekt door de communicatie.

Website

“tevreden met aankoop”

“Geweldige website om van te kopen!”

👍 2   👎 0

De website van White Cloudz heeft een tevreden klant, met als positieve aspecten dat het een geweldige website is om van te kopen. (100%)


Over White Cloudz

White Cloudz is een bedrijf dat gespecialiseerd is in premium slaapproducten voor de beste mogelijke nachtrust tegen een redelijke prijs. Met 40 jaar ervaring produceren ze hoogwaardige donzen dekbedden en hoofdkussens in hun eigen atelier in Nederland. White Cloudz garandeert de beste kwaliteit dons en stoffen zonder dierenleed, met alle verwerkte dons en veren die RDS-gecertificeerd zijn. Hun producten omvatten een breed scala aan slaapproducten, zoals donzen dekbedden, hoofdkussens, zomerdekens en beddengoed, gemaakt met hoogwaardige materialen voor ultiem comfort. Bestellingen vóór 14:00 uur worden dezelfde dag nog gratis geleverd en klanten kunnen binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Met een proefperiode van 30 dagen en 5 jaar garantie op alle producten, streeft White Cloudz naar optimale klantenservice en tevredenheid.


Contactgegevens

🌐 www.whitecloudz.nlCategorieën

Online shop | Wonen