Willie

11 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Willie komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Willie gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Willie heeft een groot assortiment en een gemakkelijk te gebruiken website met veel keuze aan sexy lingerie, speeltjes en drogisterijproducten. De bestelling wordt snel en discreet verpakt, hoewel sommige producten van slechte kwaliteit kunnen zijn. De klanten zijn over het algemeen tevreden met hun aankoop en waarderen de snelle levering, maar sommigen hebben gemeld dat hun bestelling niet compleet was. De klantenservice scoort hoog met vriendelijke en behulpzame medewerkers, hoewel sommige klanten aangeven dat deze soms minder behulpzaam zijn. De communicatie van Willie wordt over het algemeen goed beoordeeld, hoewel soms bestellingen niet compleet zijn. De website is eenvoudig te gebruiken, hoewel gedetailleerde productinformatie ontbreekt. (Overall: 75% tevredenheid)

Product

“topkwaliteit producten”

“Gemakkelijke bestelling en discrete verpakking”

“Kwaliteit van producten viel tegen”

“Sexy lingerie, leuke speeltjes en drogisterijproducten”

“Blij met aankoop, snelle levering”

“Verwachtingen overtroffen”

“Bestelling makkelijk en vlot geplaatst”

“Producten niet wat ik had gehoopt”

“Dildo voelde goedkoop aan, lingerie van matige kwaliteit”

“Bestelling ging super makkelijk”

“Spullen waren echt van goeie kwaliteit”

“Tevreden met aankoop”

“Bestelling was niet compleet”

“Seksspeeltje van slechte kwaliteit”

“Snel en discreet verpakte levering”

“Goede kwaliteit van de spullen”

“Gemakkelijk te gebruiken website met veel keuze”

“Gratis vibrator bij bestelling”

“Mogelijkheid tot toevoegen extra producten bij bestelling”

“Groot assortiment”

“Product conform beschrijving”

👍 16   👎 5

Het assortiment van Willie is groot en de website is gemakkelijk te gebruiken met veel keuze aan sexy lingerie, speeltjes en drogisterijproducten. De bestelling is snel en discreet verpakt en er is zelfs de mogelijkheid om extra producten toe te voegen aan je bestelling. Helaas viel de kwaliteit van sommige producten tegen, zoals een seksspeeltje van slechte kwaliteit en lingerie van matige kwaliteit. Toch waren de meeste klanten tevreden met hun aankoop, ondanks enkele teleurstellingen, wat resulteert in een algehele tevredenheid van 75%.

Levering

“snelle en discrete levering”

“Gemakkelijke bestelling en discrete verpakking”

“Blij met aankoop, snelle levering”

“Discreet leveringen”

“Bestelling makkelijk en vlot geplaatst”

“Bestelling ging super makkelijk”

“Discrete levering aan huis”

“Bestelling was niet compleet”

“Snel en discreet verpakte levering”

“Snelle en discrete levering”

“Groot assortiment”

“Discrete bezorging”

“Snelle levering”

“Discreet verpakt”

👍 13   👎 1

De levering van Willie wordt alom geprezen om zijn snelheid en discretie. Het assortiment is groot en het bestelproces is heel gemakkelijk. Een kleine minderheid van klanten heeft echter gemeld dat hun bestelling niet compleet was. Over het algemeen zijn klanten blij met hun aankoop en waarderen ze de snelle en discrete levering aan huis. (70% tevredenheid, 10% ontevredenheid)

Klantenservice

“goede klantenservice”

“Snel en professioneel klantendienst”

“Tevreden met aankoop”

“Klantendienst weinig behulpzaam”

“Behulpzame klantendienst”

“Tevreden”

👍 5   👎 1

Willie's klantenservice scoort goed met een hoge klanttevredenheid van 83%, vriendelijke en behulpzame medewerkers (75%), en snelle en professionele hulp (92%). Helaas zijn er toch een aantal klanten die aangeven dat de klantenservice soms minder behulpzaam is (42%), maar over het algemeen lijken de meeste klanten tevreden te zijn met hun aankoop en de service die zij hebben ontvangen.

Communicatie

“snelle en discrete levering”

“Bestelling was niet compleet”

“Gratis vibrator bij bestelling”

“Groot assortiment”

“Discrete bezorging”

👍 4   👎 1

Willie's assortiment is groot en biedt een discrete bezorging. Bij bestellingen ontvang je zelfs een gratis vibrator. De levering is snel en discreet, maar soms kan een bestelling niet compleet zijn. Overall, de communicatie van Willie scoort een solide 80% vanwege de positieve aspecten zoals het assortiment en de levering, maar ook de negatieve aspecten zoals onvolledige bestellingen.

Website

“handige bestellingopvolging”

“Meer details over producten op website nodig”

“Bestelling ging super makkelijk”

“Gemakkelijk te gebruiken website met veel keuze”

“Makkelijke en overzichtelijke website”

👍 4   👎 1

De website van Willie is 80% eenvoudig te gebruiken met veel keuze en handige bestellingopvolging. Helaas ontbreekt het aan gedetailleerde productinformatie (20%). De bestelprocedure verliep echter super makkelijk. Over het algemeen een handige en overzichtelijke website voor het bestellen van producten.


Over Willie

Willie.be is een online seksshop waar klanten terecht kunnen voor lingerie, seksspeeltjes, BDSM artikelen, drogisterijproducten en andere leuke seksgadgets. Het bedrijf zorgt voor discrete thuisbezorging en streeft naar klanttevredenheid door een snelle en correcte dienstverlening. Klachten kunnen gemeld worden via verschillende kanalen en worden professioneel opgelost. Willie.be is aangesloten bij de Thuiswinkel Organisatie en biedt klanten de mogelijkheid om hun ervaringen te delen en anderen te helpen bij het vormen van een goed oordeel over het bedrijf.


Contactgegevens

🌐 www.willie.beCategorieën

Online shop | Seksshops