Xclub

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Xclub komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Xclub gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De bezorging van Xclub wordt over het algemeen goed beoordeeld door klanten. De aankoop van credits verloopt gemakkelijk en de levering is snel, wat zeer gewaardeerd wordt. Daarnaast zijn er een verscheidenheid aan profielen en diensten beschikbaar voor de klanten om uit te kiezen. Echter kan de levering soms nog sneller verlopen om de klanttevredenheid verder te verhogen. (80%)

“Snelle levering”

“Verschillende profielen en diensten beschikbaar”

“Gemakkelijke aankoop en snelle levering van credits”

👍 3   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Etienne - 3 maanden geleden

  • Makkelijke bestelprocedure
  • Eerlijke prijs
  • Snelle levering
  • Goede klantenservice

Chloé - 6 maanden geleden

  • Gemakkelijk te gebruiken platform
  • Snel iemand gevonden om mee te chatten
  • Discrete en veilige omgeving
  • Verschillende profielen en diensten beschikbaar

Collin - 6 maanden geleden

  • Gemakkelijke aankoop en snelle levering van credits