Xreart

8 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Xreart komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Xreart gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)
TrustPilot (1)

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De bezorging van Xreart wordt aanbevolen aan iedereen die op zoek is naar unieke artistieke producten, met een hoogwaardige kwaliteit en snelle levering(90%). Klanten zijn tevreden met de zorgvuldige verpakking en de goede klantenservice(85%). Echter, sommige klanten hebben gemeld dat de verzendkosten aan de hoge kant zijn(75%). Over het algemeen biedt Xreart een geweldige bezorgservice voor unieke artistieke producten.

“Aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar unieke artistieke producten”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

E. Hardy - 7 maanden geleden

  • Kwaliteit en creativiteit van het werk
  • Soepel en professioneel proces
  • Luisteren naar mijn ideeën
  • Prachtig kunstwerk dat perfect past bij mijn interieur
  • Zeer tevreden met mijn aankoop
  • Aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar unieke artistieke producten