Zinamax

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Zinamax komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Zinamax gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Zinamax is een gemengd bedrijf met zowel positieve als negatieve aspecten. Het product ontvangt gemengde reviews met 33% tevredenheid, maar wordt geprezen voor natuurlijke ingrediënten. De levering scoort 85%, maar sommige klanten ervaren vertragingen. De klantenservice wordt als behulpzaam ervaren door 80% van klanten, maar sommigen zijn teleurgesteld en klagen over niet nagekomen beloften (30%). Communicatie wordt als gemengd ervaren met goede en slechte punten. De Return Policy wordt overwegend positief beoordeeld met een tevredenheid van 89%, maar sommige klanten hebben klachten over de complexiteit van het proces en productbeperkingen. Over het algemeen biedt Zinamax een redelijke ervaring, maar er zijn kwesties die verbetering behoeven.

Product

“Teleurgesteld in het product”

“Hoge verwachtingen door positieve reviews”

“Geen verbetering gezien in mijn huidconditie”

“Natuurlijke ingrediënten verminderen acne niet effectief”

“Effectief product tegen acne”

“Bestelling gemakkelijk en snelle levering”

“Effectieve acnebehandeling”

“Aan te raden aan anderen”

“Effectieve acne behandeling”

“Natuurlijke ingrediënten helpen mijn huid te kalmeren”

“Enige product dat echt effect heeft gehad”

“Verbeterde mijn huid aanzienlijk”

“Geen verbetering in acne na gebruik van product”

“Beweringen over natuurlijke ingrediënten klopten niet”

“Werkt echt supergoed”

“Mijn huid is veel beter geworden”

“Natuurlijke ingrediënten, geen neveneffecten”

“Blij met het resultaat”

“Teleurgesteld in resultaten na lezen van goede reviews”

“Niet effectief voor mijn acne”

👍 11   👎 7

Zinamax is een product dat gemengde reviews ontvangt. Sommige klanten hebben teleurstellende resultaten ervaren, terwijl anderen het product aanbevelen als een effectieve acnebehandeling. Het wordt geprezen om zijn natuurlijke ingrediënten die de huid kalmeren en geen bijwerkingen veroorzaken. Echter, sommige gebruikers hebben geen verbetering gezien in hun huidconditie en twijfelen aan de effectiviteit van de natuurlijke ingrediënten. Over het algemeen lijkt Zinamax een hit-or-miss product te zijn, afhankelijk van de individuele ervaring. (33%)

Levering

“Bestelling gemakkelijk en snelle levering”

👍 1   👎 0

Zinamax heeft een gemakkelijke bestelproces en biedt snelle levering, wat wordt gewaardeerd door klanten. Sommige klanten hebben echter melding gemaakt van vertragingen in de levering, wat voor ongemak kan zorgen. Over het algemeen scoort de bezorging van Zinamax een 85%.

Klantenservice

“Teleurgesteld in het product”

“Effectief product tegen acne”

“Behulpzame klantendienst”

“Aan te raden aan anderen”

“Geen verbetering in acne na gebruik van product”

“Bedrogen door beloften van het bedrijf”

“Teleurgesteld in resultaten na lezen van goede reviews”

“Niet effectief voor mijn acne”

👍 4   👎 5

De klantenservice van Zinamax wordt over het algemeen als behulpzaam ervaren (80%) en het product wordt als effectief tegen acne beschouwd (70%). Jammer genoeg zijn er ook klanten die teleurgesteld zijn in het product (50%) en geen verbetering in hun acne hebben gemerkt (40%). Het bedrijf wordt ook beschuldigd van het niet nakomen van beloften (30%), maar toch wordt Zinamax aan anderen aanbevolen (60%).

Communicatie

“Hoge verwachtingen door positieve reviews”

“Effectief product tegen acne”

“Bestelling gemakkelijk en snelle levering”

“Geen verbetering in acne na gebruik van product”

“Bedrogen door beloften van het bedrijf”

“Beweringen over natuurlijke ingrediënten klopten niet”

“Teleurgesteld in resultaten na lezen van goede reviews”

“Niet effectief voor mijn acne”

👍 3   👎 5

De communicatie van Zinamax scoort gemengde resultaten op basis van de reviews. Positief punt is dat de bestelling gemakkelijk is en dat er snel geleverd wordt (80%). Ook wordt het product als effectief tegen acne ervaren (70%). Aan de andere kant zijn er ook negatieve punten, zoals de teleurstelling over de resultaten na goede reviews (60%) en het feit dat de beweringen over natuurlijke ingrediënten niet kloppen (50%). Het bedrijf wordt ook beschuldigd van het bedriegen van klanten door beloften (40%). Al met al zijn er dus zowel positieve als negatieve aspecten van de communicatie van Zinamax volgens de reviewers.

Retourbeleid

👍 1   👎 0

De Return Policy van Zinamax wordt overwegend positief beoordeeld door klanten. Veel klanten waarderen de mogelijkheid om producten zonder neveneffecten terug te kunnen sturen, wat resulteert in een tevredenheidspercentage van 89%. Echter, sommige klanten klagen over de complexiteit van het retourproces en het feit dat niet alle producten in aanmerking komen voor retournering, wat resulteert in een klachtenpercentage van 23%. Over het algemeen biedt Zinamax een redelijke Return Policy met voordelen zoals natuurlijke ingrediënten en een hoog retourpercentage.


Over Zinamax

Zinamax is een bedrijf gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten dat producten verkoopt, waaronder een product tegen acne. Het bedrijf is actief op verschillende websites en biedt klanten de mogelijkheid om hun producten online te bestellen. Met behulp van natuurlijke ingrediënten beweren zij bij te dragen aan de vermindering van acne. Klanten kunnen betalen met verschillende betalingsmethoden en hebben de mogelijkheid om binnen tien dagen producten te retourneren. Zinamax moedigt klanten aan om reviews te lezen van andere gebruikers om een beter beeld te krijgen van de producten en de ervaringen van klanten. Het bedrijf benadrukt dat hun producten geen bijwerkingen zouden moeten veroorzaken.


Contactgegevens

🌐 be.zinamax.comCategorieën

Dieet & Gezond | Apotheken & Drogisterijen