24Bottles

38 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor 24Bottles komt uit 38 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor 24Bottles gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (30)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van 24Bottles biedt geweldige producten van hoge kwaliteit (100%) en een uitstekende klantenservice (100%). Echter, sommige klanten vinden de prijzen aan de hoge kant (20%) en de verzendtijden kunnen soms wat lang zijn (10%). Over het algemeen is het een geweldige plek om duurzame flessen en accessoires te kopen.

“Geweldige producten en topservice”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Sladjana - 3 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Geweldige producten en topservice
  • 24Bottle drinkfles is licht van gewicht en milieuvriendelijk
  • Contact met 24Bottles via e-mail was TOP
  • Inhoud van de berichten was duidelijk en prettig
  • Aangeboden oplossingen waren duidelijk en zeer tevreden