ErvaringenSite

  Ervaringen Hayu

  Gek op reality TV? Dan kan het zijn dat je Hayu van het Amerikaanse NBC overweegt of deze service al thuis hebt als je in het buitenland woont. Maar voordat je een abonnement afsluit, wil je natuurlijk wel weten of dit het geld waard is. Is het aanbod bijvoorbeeld goed toegankelijk? Kan het echt via een smart device vanaf het balkon? Wat doet het bedrijf als het signaal niet goed doorkomt? Heb je hier digitale televisie voor nodig? En ga zo maar door. Lees het hier en laat je adviseren door de consumenten die je zijn voorgegaan en een review van hun ervaring hebben geschreven. Uiteraard kun je zelf ook anderen helpen bij het maken van een keuze door straks zelf een recensie te schrijven waar jij jouw mening en beoordeling met ons deelt. Alvast bedankt!

  Televisiekijken anno nu

  Ooit, in een tijdperk voor afstandsbedieningen en kabeltelevisie, had je enkel de publieke zenders die tot ver in de middag sneeuw of het testbeeld uitzonden. Daarna volgde kabelTV, waarbij de tijd gevuld werd met reclame, infomercials en Amazing Discoveries, voordat de programmering begon. Uitgebreide kabelabonnementen van honderden zenders waren maar Amerikaanse praktijken.

  Maar dat was toen. Nu niet meer. Naast alle extra pakketten waar je een standaard kabelabonnement of digitale televisie kunt uitbreiden, is er ook on demand en zijn er streaming services beschikbaar waar je nog meer favoriete programma’s en series kunt volgen. Het maakt niet uit op welk tijdstip van de dag je flatscreen of smart TV aan gaat, er is altijd wel iets om naar kassie te kijken. Iets wat het altijd goed doet is drama, het liefst zoveel mogelijk. De camera volgt met zorg geselecteerde ‘gewone mensen’ die met elkaar moeten samenleven of tegen elkaar moeten strijden, om elkaar vervolgens weer in de haren te vliegen. Ook bepaalde ‘werelden’ zoals dat van de high society (zoals Real Housewives), elite (zoals Southern Charm), socialites (a la Paris Hilton), een groep gympsy sisters, bridal fashion, een fashion designer of stylist (zoals Rachel Zoe), bepaalde beroepen (Below Deck gaat bijvoorbeeld over de crew van een cruiseschip), real estate (makelaars ontroerend goed en dure huizen), plastisch chirurgie (bij voorkeur eerst zwaar mislukt, maar daarna gered door het team, zoals bij Botched), beauty pegeants, et cetera. Of er wordt een kijkje in het leven en de feesten gegeven van bijzondere celebs, zoals de Kardashians, waarbij een luxe leven geleefd wordt met een lifestyle waar velen enkel maar van kunnen dromen. Uiteraard hoort hier ook iedere mogelijke spin off bij. Dus ben je fan van die ene familie? Dan kun je je hart ophalen bij Kourtney & Kim take New York, Khloé & Lamar, en Rob and Chyna.

  April Fools Day With The Kardashians | Keeping Up With The Kardashians

  Hoe echt is reality eigenlijk?

  Dat verschilt per reality show. Sowieso wordt er bij de casting al een hoop gefilterd. Als je een paar heethoofden of diva’s bij elkaar zet, heb je binnen twee afleveringen al een knallende ruzie, geschreeuw, tranen, uitgesmeerde make up, en uitgetrokken extensions. Maar het kan ook betekenen dat iemand bewust gecast wordt als ‘de bitch’ of ‘de aso’ (danwel tokkie), waardoor hij of zij zich naar die rol moet gedragen. Verder zijn de vragen van de producers tijdens de individuele interviews en de uiteindelijk montage, erg beeldbepalend. Iets saais kan daardoor opeens heel interessant lijken, en voor je het weet een trend worden. Dan is er ook nog zoiets als scripted reality, wat in soms ook het geval is, zoals bij The Hills. Dan worden de grote lijnen of bepaalde reacties vooraf bepaald, en deze worden vervolgens uitgevoerd. Alles in naam van entertainment en kijkcijfers, want de kijkers smullen daarvan.

  Reality on demand via Hayu

  Dit is een on demand-zender van CBS die binnenkort ook in België beschikbaar komt. Momenteel kun je je alleen nog inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je een melding krijgt per wanneer bingwatching mogelijk wordt. Het is de bedoeling dat je via Hayu waar en wanneer jij dat wilt, kunt kijken naar hun aanbod van 300+ opties. Dus ook via tablet en smartphone met een app. De series uit Amerika zijn op dezelfde dag hier beschikbaar. Het is dus technisch gezien mogelijk om te bingen met meerdere seizoenen als morgen de nieuwe aflevering wordt uitgezonden. Vergeet daarna niet om jouw mening en ervaring met ons te delen via een review. Mensen houden namelijk niet alleen van drama, maar ook van recensies en beoordelingen van anderen.

  Hayu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hayu

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hayu een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hayu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hayu actief?

  Hayu is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) TV & Film

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hayu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.