ErvaringenSite

  Ervaringen Hayu

  Tegenwoordig is er een heel ruim aanbod aan streamingsdiensten, denk maar aan Netflix, Disney+ of HBO. Maar heeft u al eens van Hayu gehoord? Hayu is een streaminsdienst in bezit van NBCUniversal. Het is opgericht in 2016. Hayu heeft diverse series onder zich zoals bijvoorbeeld Below Deck, Keeping up with the Kardashians en The Real Housewives. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Hayu lezen, ook kunt u uw eigen aanbevelingen, klachten en tips delen door middel van een review. Daarnaast kunt u op ErvaringenSite ook op andere soortgelijke bedrijven, of in dit geval streamingsdiensten, zoeken.

  Over Hayu

  Ondanks dat de naam van de streamingsdienst wordt geschreven als "Hayu", spreekt u de naam uit als "Hey U". Een duidelijke call to action dus. Op dit moment is Hayu maar beschikbaar in een aantal landen en dus niet over de hele wereld. Deze landen zijn: het Verenigd Koninkrijk. Ierland, Australië, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Canada, Nederland, België, Luxemburg, Hong Kong, de Filipijnen en in Singapore. De slogan van de streamingsdienst is "Reality on Demand", de slogan zegt het dan ook al: Hayu biedt voornamelijk reality tv-shows aan. Een van de bekendste series die zij aanbieden is bijvoorbeeld: Keeping up with the Kardashians.

  Telecom - Industry Overview

  Producten en Diensten van Hayu

  De streamingsdienst Hayu biedt dus voornamelijk reality series aan. Maar hoeveel kost zoiets dan en hoelang zit u er aan vast mocht u een abonnement afsluiten? Allereerst kunt u om de streamingsdienst uit te proberen eerst een proef abonnement afsluiten. Dit proef abonnement houdt in dat u een maand gratis alle reality shows kunt streamen die u wilt zien. Mocht dit proef abonnement u nou bevallen, kunt u er natuurlijk voor kiezen om echt een abonnement af te sluiten op de streamingsdienst.

  Hoe dit in zijn werk gaat? U kunt zich aanmelden via de website van de streamingsdienst, u betaalt vanaf het moment van afsluiten dan €5,99 per maand. U zit als u een abonnement afsluit niet vast aan gekke contracten of opzegtermijnen. U kunt namelijk op ieder moment opzeggen als u dat wilt. Maar hoe zit het dan met het aanbod? De streamingsdienst heeft meer dan twee honderd en vijftig (reality) series beschikbaar die u altijd op elk moment kunt kijken. Voorbeelden hiervan zijn dus: alle seizoenen van Below Deck (ook Below Deck Sailing Yacht en Below Deck Mediterranean), The Real Housewives, Keeping up with the Kardashians en nog veel meer. Vaak komen de series op Hayu op dezelfde dag uit als dat ze uit komen in de Verenigde Staten.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Hayu

  Heeft u nou ook een mening of ervaring? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Hayu op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Hayu vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Hayu of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Hayu achter.

  Hayu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hayu

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hayu een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hayu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hayu actief?

  Hayu is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) TV & Film

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hayu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.