ErvaringenSite

  Ervaringen OnePlus

  Bent u op zoek naar een onlineshop, waar u mobiele telefoons en accessoires voor uw telefoon kunt aanschaffen? Of wilt u een televisie kopen?Ervaringensite helpt u een dergelijke shop te vinden. Leest u de reviews van klanten, die u zullen helpen de juiste keus daarbij te kunnen maken. Het gemak van onlineshoppen vinden veel klanten prettig, maar de serviceverlening speelt daarbij een belangrijke rol. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn.

  Over OnePlus
  OnePlus is een fabrikant, die elektronische producten op de markt brengt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Shenzhen in het district Futian. Het bedrijf is nu in handen van Oppo. Oppo is een aandeelhouder en dochteronderneming van BBK Electronics. OnePlus is op 16 december 2013 opgericht door voormalig vice-president van Oppo de heer Pete Lau en de heer Carl Pei. OnePlus staat bekend om het maken van smartphones en bedient sinds juli 2018 officieel 34 landen en regio’s over de hele wereld. Op 9 maart 2014 breidde het bedrijf zijn activiteiten uit naar de Europese Unie.

  Producten en diensten van OnePlus
  OnePlus is een webshop, waar u de keuze kunt maken uit diverse soorten telefoons, waaronder OnePuls 9 Pro, OnePlus 9, OnePlus Nord CE 5G, OnePlus 8T, OnePlus Nord N10 5G en anderen. Ook kunt u de keuze maken uit diverse accessoires, waaronder hoesjes voor het beschermen van uw telefoon en telefoonkabels voor het opladen van uw telefoon of voor het overdragen van informatie van en naar uw telefoon. Ook voor headsets met of zonder kabel voor het beluisteren van muziek, horloges, diverse truitjes, drinkflessen, rug- en buiktassen en allerlei andere artikelen kunt u terecht bij OnePlus.

  Verzending, garantie, betaling & klachten bij OnePlus
  De productprijzen, die aangegeven zijn op de site van OnePLus zijn exclusief verzendkosten. Alle bestellingen worden binnen twee werkdagen verwerkt. U kunt kiezen uit 2 verzendmethoden, namelijk de standaard verzending met een levering van drie tot zeven werkdagen of de voorrang verzending met een levering van een tot drie werkdagen. Voor alle producten van OnePlus is er een beperkte garantieperiode. De producten die onder de beperkte garantie vallen, kunt u bezichtigen op hun website. Als u verkeerde of ontbrekende artikelen hebt ontvangen of als u merkt dat uw pakket beschadigd is bij ontvangst, kunt u contact opnemen met de klantenservice. U moet wel foto’s en bewijsmateriaal bij uw claim meesturen. Zodra OnePlus uw claim heeft ontvangen kan het 5 tot 7 werkdagen duren om uw claim te verwerken. Bij OnePlus kan worden betaald met PayPal, Visa, Mastercard, Maestro, American Express, iDEAL en Discover. Voor klachten of vragen kunt u terecht bij de klantenservice op het telefoonnummer +31 85 208 3289 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 a.m. – 5.00 p.m. CEST.

  Complimenten en tips voor OnePlus
  Heeft u al eerder een telefoon gekocht bij OnePlus.com/nl? Wat vindt u van de kwaliteit hun mobiele telefoons? Hoe vindt u de diverse accessoires? Bent u tevreden met hun klantenservice? Bevalt de dienstverlening of heeft u enkele klachten voor OnePlus? Maak uw ervaringen bekend oponze site door het plaatsen van een review. Door uw ervaring te delen helpt u anderen bij het maken van de juiste keus.

  U kunt ook de reviews van andere klanten lezen op Ervaringensite.be. als u behoefte heeft aan meer informatie over OnePlus.

  सावधान : Telecom Companies आपको ऐसे बेवकूफ बना रही !

  OnePlus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OnePlus

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is OnePlus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over OnePlus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OnePlus actief?

  OnePlus is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OnePlus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.