OnePlus

Alle reviews

OnePlus

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
GSMLoket
2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
UnitedConsumers
10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

OnePlus

Bent u op zoek naar een onlineshop, waar u mobiele telefoons en accessoires voor uw telefoon kunt aanschaffen? Of wilt u een televisie kopen?ErvaringenSite helpt u een dergelijke shop te vinden. Leest u de reviews van klanten, die u zullen helpen de juiste keus daarbij te kunnen maken. Het gemak van onlineshoppen vinden veel klanten prettig, maar de serviceverlening speelt daarbij een belangrijke rol. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn.

Over OnePlus
OnePlus is een fabrikant, die elektronische producten op de markt brengt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Shenzhen in het district Futian. Het bedrijf is nu in handen van Oppo. Oppo is een aandeelhouder en dochteronderneming van BBK Electronics. OnePlus is op 16 december 2013 opgericht door voormalig vice-president van Oppo de heer Pete Lau en de heer Carl Pei. OnePlus staat bekend om het maken van smartphones en bedient sinds juli 2018 officieel 34 landen en regio’s over de hele wereld. Op 9 maart 2014 breidde het bedrijf zijn activiteiten uit naar de Europese Unie.

Producten en diensten van OnePlus
OnePlus is een webshop, waar u de keuze kunt maken uit diverse soorten telefoons, waaronder OnePuls 9 Pro, OnePlus 9, OnePlus Nord CE 5G, OnePlus 8T, OnePlus Nord N10 5G en anderen. Ook kunt u de keuze maken uit diverse accessoires, waaronder hoesjes voor het beschermen van uw telefoon en telefoonkabels voor het opladen van uw telefoon of voor het overdragen van informatie van en naar uw telefoon. Ook voor headsets met of zonder kabel voor het beluisteren van muziek, horloges, diverse truitjes, drinkflessen, rug- en buiktassen en allerlei andere artikelen kunt u terecht bij OnePlus.

Verzending, garantie, betaling & klachten bij OnePlus
De productprijzen, die aangegeven zijn op de site van OnePLus zijn exclusief verzendkosten. Alle bestellingen worden binnen twee werkdagen verwerkt. U kunt kiezen uit 2 verzendmethoden, namelijk de standaard verzending met een levering van drie tot zeven werkdagen of de voorrang verzending met een levering van een tot drie werkdagen. Voor alle producten van OnePlus is er een beperkte garantieperiode. De producten die onder de beperkte garantie vallen, kunt u bezichtigen op hun website. Als u verkeerde of ontbrekende artikelen hebt ontvangen of als u merkt dat uw pakket beschadigd is bij ontvangst, kunt u contact opnemen met de klantenservice. U moet wel foto’s en bewijsmateriaal bij uw claim meesturen. Zodra OnePlus uw claim heeft ontvangen kan het 5 tot 7 werkdagen duren om uw claim te verwerken. Bij OnePlus kan worden betaald met PayPal, Visa, Mastercard, Maestro, American Express, iDEAL en Discover. Voor klachten of vragen kunt u terecht bij de klantenservice op het telefoonnummer +31 85 208 3289 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 a.m. – 5.00 p.m. CEST.

Complimenten en tips voor OnePlus
Heeft u al eerder een telefoon gekocht bij OnePlus.com/nl? Wat vindt u van de kwaliteit hun mobiele telefoons? Hoe vindt u de diverse accessoires? Bent u tevreden met hun klantenservice? Bevalt de dienstverlening of heeft u enkele klachten voor OnePlus? Maak uw ervaringen bekend oponze site door het plaatsen van een review. Door uw ervaring te delen helpt u anderen bij het maken van de juiste keus.

U kunt ook de reviews van andere klanten lezen op ErvaringenSite. als u behoefte heeft aan meer informatie over OnePlus.