ErvaringenSite

  Ervaringen 24Bottles

  Ben je opzoek naar een nieuwe waterfles? Dan is een waterfles van het bedrijf 24Bottles misschien een goede optie om te overwegen. Maar wanneer je alleen kunt afgaan op informatie van de bedrijven zelf dan is het lastig bepalen wat waar is en wat niet. Zijn de producten van 24Bottles kwalitatief hoogwaardig zoals ze zelf claimen? Is het bedrijf te vertrouwen in hetgeen ze op hun site vermelden? Wat vinden anderen in Nederland en België van de waterflessen van 24Bottles? Hier op Ervaringensite.be lees je meningen en reviews van mensen die bekend zijn met het bedrijf en / of haar producten. Ze delen dit in eerlijke reviews hier op onze site met jou en je kunt op basis hiervan een gedegen beslissing nemen voor je nieuwe waterfles.

  Over 24Bottles

  Het bedrijf 24Bottles komt uit Bologna, Italië en is in 2013 opgericht. Ze bieden een breed assortiment waterflessen met oog voor functionaliteit, ontwerp, style en kwaliteit. De flessen zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te dragen zijn. 24Bottles heeft sinds oprichting als doel de wereld van plastic flessen te ontdoen. Het bedrijf heeft dan ook het certificaat van B Corporation en laat daarmee zien dat ze als bedrijf zich inzetten voor een beter milieu. Wanneer er op de fles een min getal staat dan heeft dit getal betrekking op de hoeveelheid CO2 die men bespaart per hervulling van de fles. Dit vergeleken met het kopen van een wegwerp plastic fles. Ze hebben tevens per fles die ze produceren berekend hoeveel CO2 het gekost heeft om deze te produceren. Deze CO2 compenseren ze door bomen te planten. In totaal hebben ze bijna 10 duizend bomen geplant verspreid over meer dan 10 landen.

  Taakherschikking algemeen

  Producten en dienst 24Bottles

  Kijkend naar het aanbod van de diverse waterflessen die 24Bottles aanbied, dan zijn deze te verdelen in geïsoleerde – en niet geïsoleerde flessen. Onder de noemer Clima fles verkopen ze de geïsoleerde fles met een dubbele laag roestvrij staal. De Clima fles houdt net als een thermos, dranken 12 uur warm en 24 uur koud. De flessen zijn in drie verschillende maten te krijgen; 330 ml, 500 ml en 850 ml. Daarnaast zijn de kleuren en printen waaruit je kan kiezen erg divers. Hetzelfde geldt voor de niet geïsoleerde fles, met de naam Urban. De Urban fles heeft een enkele buiten laag en kan gekozen worden in de maten 250ml, 500ml en 1000ml. De Infuser fles is eveneens een geïsoleerde fles, maar is speciaal geschikt voor thee of fruitwater. Dit doordat men in staat is om of de thee of hetgeen waar men mee wil infusen na werking uit de drank te kunnen halen. Ook voor tijdens het sporten hebben ze aparte fles, deze heeft een drinktuit waardoor men makkelijker kan drinken. Voor de koffie tijdens woon-werk verkeer is ook nagedacht een geïsoleerde drinkbeker onder de naam Travel Tumbler. De Kids fles heeft een rietje en is speciaal op kinderen gericht qua ontwerp en style. Om de schooltas compleet te maken is er de geïsoleerde Travel Snack pot waarin geheel lek vrij eten in opgeslagen kan worden. De materialen die door 24Bottles gebruikt worden om hun producten te vervaardigen zijn van hoogstaande kwaliteit en het veiligst mogelijk als het gaat om industrie standaarden. Producten van 24Bottles kunnen daarom ook met een gerust hart in de vaatwasser gestopt worden.

  Relatiegeschenken 24Bottles

  24Bottles heeft de mogelijkheid voor bedrijven om flessen op maat te laten produceren. Je kunt dan denken aan flessen met bedrijfslogo erop of flessen met een bepaalde teksten in de bedrijfskleuren. Deze flessen als relatiegeschenk zijn niet alleen een origineel cadeau maar dragen tevens bij aan het milieu.

  Klachten, Feedback, Ervaringen en mening 24Bottles

  Heb je ervaringen met het bedrijf 24Bottles en haar producten? Dan willen we je vragen om hier op onze site een review achter te laten en ons te vertellen wat je hiervan vindt. Mocht je feedback voor of misschien wel klachten over het bedrijf hebben, dan horen we dit ook graag!

  24Bottles
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 24Bottles

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 24Bottles een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 24Bottles. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 24Bottles actief?

  24Bottles is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 24Bottles gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.