Babbel

Alle reviews

Babbel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

Star Stable merklogo voor beoordelingen van Apps

Star Stable

0 reviews

Online games en spellen zijn inmiddels niet meer weg te denken van het internet. Steeds meer producten richten zich op de markt voor jonge kinderen...

LogicLike merklogo voor beoordelingen van Apps

LogicLike

0 reviews

Ben je op zoek naar een app dat je als kind of volwassene kan helpen inzicht en kritisch denken te ontwikkelen? Neem dan gerust eens een kijkje bij...

Fitbit merklogo voor beoordelingen van Apps

fitbit

0 reviews

Fitbit, voluit ook wel Fitbit Inc. is een Amerikaans bedrijf dat activiteitstrackers produceert. De apparaten worden om de pols gedragen en meten a...

Babbel

Wil jij graag een nieuwe taal leren? Bijvoorbeeld Duits, Zweeds, Italiaans of Spaans? En ben je nog op zoek naar een effectieve app waarmee je dit kunt bereiken? Misschien kun je je dan eens verdiepen in het bedrijf Babbel. Babbel is een app speciaal voor het leren van talen en heeft vandaag de dag miljoenen actieve abonnees. Met de zorgvuldig ontwikkelde lessen op Babbel leer en verbeter je je taalvaardigheden. Klinkt dit goed en ben je nieuwsgierig geworden naar Babbel? Zou je wel willen weten wat (voorgaande) gebruikers van Babbel van de app vinden? Hoe effectief de app precies is? En wat je van de klantenservice van Babbel kunt verwachten? Dan ben je hier bij ErvaringenSiteaan het juiste adres! Op deze pagina verzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Babbel, zodat jij je kunt verdiepen in het bedrijf en de app. Maak je zelf gebruik van de Babbel app? Vergeet dan niet om jouw mening over het bedrijf en de app op deze pagina achter te laten. Tevens vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren. 

Over Babbel
Babbel is opgericht in 2007 en is tegenwoordig de marktleider op het gebied van talen apps. Op de Babbel app vind je ruim 10.000 uur aan inhoud en lessen in 14 verschillende moderne talen. Van Spaans tot Indonesisch. De app en de lessen zijn ontwikkeld door meer dan 150 taalexperts en de app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Je kunt bij Babbel kiezen uit verschillende abonnementen voor de app. Naast een app kun je ook voor Babbel Live kiezen. Met Babbel Live volg je samen met een kleine groep studenten online taallessen van een gecertificeerde taaldocent. Bovendien krijg je met Babbel Live ook gratis toegang tot de Babbel app, zodat je zelf extra kunt oefenen. 

Heb jij vragen voor het bedrijf? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina raadplegen. Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice van Babbel door een e-mail te sturen naar support@babbel.com. Ben jij geïnteresseerd in de Babbel app en zou je graag meer willen weten? Vergeet dan niet om het bedrijf op de social media kanalen Twitter, Facebook, YouTube, Instagram en LinkedIn te volgen voor updates op je tijdlijn.

De producten van Babbel
Bij Babbel kun je de volgende talen leren: Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Deens, Nederlands, Indonesisch, Noors, Pools, Zweeds en Turks. Bovendien kun je een abonnement op de app nemen voor 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. 

Dan kun je er ook voor kiezen om een abonnement op Babbel Live te nemen. Je kiest een maandabonnement met het aantal online lessen dat je per maand wilt volgen. Bijvoorbeeld 5, 10 of 20 lessen. Elke week worden er honderden lessen aangeboden. Selecteer daarom de dagen en tijden die voor jou het beste werken voor wat betreft jouw niveau en interesse.

Babbel.com opzeggen
Wil je jouw maandabonnement op de Babbel app toch graag opzeggen? Dan kun je dat doen door naar de Babbel website te gaan en in te loggen. Klik vervolgens op de naam van de abonnee in de navigatiebalk en selecteer "Profiel en Instellingen". Ga dan naar "Accountgegevens" en klik op de knop "Automatische verlenging annuleren". Je ontvangt dan een bevestiging van opzegging op het e-mailadres dat aan je Babbel account gekoppeld is.

Klachten, Complimenten en Tips voor Babbel
Gebruik jij momenteel zelf de Babbel app? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze app en het bedrijf. Ben jij tevreden met de taallessen op de Babbel app? Hoe gaat de klantenservice van Babbel om met jouw vragen? Laat jouw review over Babbel achter op deze pagina en help daarmee andere mensen met het leren van een nieuwe taal!