ErvaringenSite

    Ervaringen Centrum Voor Avondonderwijs

    Heb je het gevoel dat je nog wat kennis mist of wil je weer helemaal op de hoogte zijn van een bepaald onderwerp? Een extra opleiding staat goed op je cv en is perfect om je te onderscheiden van de 'concurrentie' bij een sollicitatie. Bij het Centrum voor Avondonderwijs vind je heel wat cursussen! Wat klanten vinden van het Centrum voor Avondonderwijs lees je in de reviews op ErvaringenSite.

    Over Centrum voor Avondonderwijs
    Het Centrum voor Avondonderwijs biedt verschillende cursussen aan, zowel thuisstudie als cursussen in je regio. De cursussen zijn perfect als je je slaagkansen op de arbeidsmarkt wil vergroten met professionele en praktijkgerichte cursussen, zo ben je al een stap dichter bij die droomjob! Het Centrum voor Avondonderwijs is een onderwijsvertrekker die Belgische en Nederlandse studenten begeleidt in thuisopleidingen, groepslessen en avondonderwijs. De opleidingen werden ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring. Het Centrum voor Avondonderwijs is onderdeel van de Ondernemersschool. Het bedrijf is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), dit betekent dat ze voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ze voldoen ook aan de strenge kwaliteitseisen van ISO 9001. De school wordt erkend door de erkende beroepsvereniging Instituut voor Bedrijfskunde en Opleiding-Wellnessfederatie vzw. Tot deze school behoren ook het Centrum voor Afstandsonderwijs en de Schoonheidsschool.


    Diensten van Centrum voor Avondonderwijs
    In het Centrum voor Avondonderwijs kan je terecht voor heel wat erkende cursussen. Je vindt er zelfs cursussen voor beschermde beroepen. Je krijgt er ook professionele (online) begeleiding. De docenten kunnen je, door hun jarenlange ervaring, heel wat info meegeven die je later kan gebruiken in het werkveld. Centrum voor Avondonderwijs biedt ook toegang tot een uniek leerplatform, ontwikkeld op maat van elke student. Het centrum organiseert opleidingen voor gereglementeerde beroepen en vrije markt gereguleerde beroepen. De school heeft ook voorbereidende cursussen voor de examens van de Examencommissie van de Vlaamse overheid. Bij het Centrum voor Avondonderwijs kan je ook examens afleggen, dan behaal je een professioneel diploma waarmee je je beroepskennis aantoont bij sollicitaties of potentiële klanten.

    Klachten of vragen voor Centrum voor Avondonderwijs
    Heb je vragen of een klacht over het Centrum voor Avondonderwijs? Dan contacteer je best een medewerker van de klantendienst die je vast en zeker verder zal helpen. Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Dat kan je doen via een online chat op de website of via een online contactformulier.

    Schrijf je eigen review!
    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met het Centrum voor Avondonderwijs? Ben je tevreden met de cursus die je gevolgd hebt? Hoe zat het examen in elkaar? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Centrum voor Avondonderwijs. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een cursus te volgen bij het Centrum voor Avondonderwijs? Dan is het belangrijk dat je weet waaraan je begint, en is er een betere manier dan het lezen van reviews van echte klanten? Wij dachten van niet, daarom werd ErvaringenSite opgericht. Hier lees je reviews van het Centrum voor Avondonderwijs en je kan er ook zelf een review achterlaten!

    Opendeurdag in het centrum!

    Centrum Voor Avondonderwijs
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (50)

    4.8
    46% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Electricien

    Ik heb een huis gekocht en wil graag voor minder kosten te hebben wat bijleren en bij deze cursus heb ik al veel bijgeleerd en ook zeker door professionele begeleiding van de docent.

    Door: Stef05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Meerdere opleidingen

    Ik heb reeds meerdere opleidingen gevolgd via centrum voor avondonderwijs. Ik deed een opleiding kindercoach klassikaal en dat was echt top met een schitterende lesgeefster, ook de klasgroep was heel tof om mee samen te werken en te leren van en met elkaar. Vorig jaar schreef ik mij dan in voor een klassikaal lesprogramma stress en burnout coach, de lessen werden door corona meermaals afgezegd, dat was wel even vervelend voor mijn eigen planning, maar uiteindelijk met wat geduld heb ik de kans gekregen om te starten met de online lessen. Ik moet zeggen dat de online lessen niet hetzelfde zijn als binnen een klasgebeuren. Maar ik ben blij ik mijn cursus nu thuis kan volgen in de warmte en zonder 3 uren een mondmasker aan te moeten hebben. Dus voor mij is de virtuele class eigenlijk zeer goed.
    Tevens volg ik nog een cursus die ik zelfstandig leer, ik studeer dus op mijn eigen en doe examen wanneer ik klaar ben. Ook deze vorm heeft zijn voordeel ivm eigen planning, je leert wanneer het je past. Wel is het soms wat moeilijker om je aan die bewuste planning te houden want het moet niet perse op dat moment gebeuren zoals de lessen.
    Ik ben blij ik via deze manier mij kan blijven vormen!

    Door: Caroline Wyckaert18-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Kindercoach

    Mijn opleiding is gestart voor de strenge maatregelen dus ik heb een stuk in Aalst klassikaal gedaan en een stuk virtueel.

    Pluspunten:
    Docente Peta was echt een topper! Heel veel praktijkvoorbeelden. Ik vond ook de aandacht voor onze persoonlijke ambities een enorm pluspunt. Contact met secretariaat liep eerst wat stroef maar dan heeft een medewerkster (Kimberly denk ik) heel vriendelijk alles in 1 keer recht gezet.

    Minpunten:
    Klassikale lessen waren top, maar de virtuele lessen waren minder mijn ding. De groep is ook iets te groot om echt praktijkoefeningen via zoom te doen vind ik.

    Maar over het algemeen ben ik wel tevreden. Ik overweeg de gevorderden opleiding maar ga wachten tot ik zeker ben dat het 100% klassikaal is...

    Door: Bianca De Koster15-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Professional Organizer

    Ik had me ingeschreven voor de klassikale cursus Professional Organizer, echter werd deze enkele keren uitgesteld door Corona. Ondanks ik deze graag klassikaal wilde volgen, ben ik toch op het aanbod ingegaan om deze virtueel te volgen, momenteel is de lessenreeks nog bezig maar moet zeggen dat ik geen spijt heb van mijn beslissing. De lessen zijn goed georganiseerd in Zoom en de docente is alvast super aangenaam om les van te krijgen. Ik kijk alvast uit naar de volgende lessen.

    Door: Marianne22-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Instagram (professioneel)

    Ik keek er enorm naar uit om de les Instagram professioneel bij te wonen, maar jammer genoeg kon deze nog niet klassikaal opstarten omwille van de huidige corona maatregelen. Ik kreeg dan de optie om de les later in de plannen of virtueel te volgen. Ik zag er in het begin wat tegenop om de lessen virtueel te volgen omdat ik echt wel het face-to-face contact tijdens groepslessen verkies, maar uiteindelijk is de les super meegevallen. Ook een dikke pluim naar de docente Christine!

    Door: Kim11-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Administratief bediende

    Ik ben eerst ingeschreven voor de opleiding Administratieve vaardigheden. Deze is super meevallen, ik was enorm tevreden van docente Nathalie. Ik neem er nu nog Word en Excel bij en hoop dat deze net zo vlot verlopen.

    Door: Leen21-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Creatieve therapie

    Ik was sceptisch toen mijn opleiding werd gewijzigd naar virtuele lessen, maar dit valt beter mee dan verwacht. Een dikke pluim voor onze docent om ons alsnog kwalitatieve lessen te bezorgen!

    Door: Sabrina20-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Life coach

    Gisteren eerste les basis life coach gehad. Ondanks corona maatregelen super vlot virtueel kunnen starten. De docente Kim was echt goed in haar vak, ik had wat schrik gezien alle reviews hier maar vanuit mijn ervaring echt helemaal top verlopen. Stress was voor niets, voorlopig ben ik echt tevreden van mijn keuze. Ik heb ook echt altijd snel antwoord gekregen op mijn mails (vragen betreffende facturatie en een korting)...

    Door: Katrien Vandeputte10-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    cursus aannemer

    Mijn ervaring staat haaks op wat ik hier lees. Ik heb op voorhand alles goed opgezocht (ook zo een proefles ontvangen), naar aanleiding van daarvan ingeschreven en de eerste les afgelopen maandag ging heel vlot. Mijn cursus ging volledig volgens afspraak door, de leerkracht had heel veel kennis, jhet is geen grote groep, alles was echt professioneel geregeld. Langs mijn kant dus een tevreden student.

    Door: Jelle 03-03-2021
    kathleen van guyt04-03-2021

    geachte, ik ben een van de vele gedupeerden, als je intypt klachten centrum voor avondonderwijs, dan lees je dat veel mensen kun voorschotten nooit terugkrijgen, zij roepen nu 'overmacht' in door corona, wat niet wettelijk is

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    marketing basis

    Eerst en vooral een dikke pluim aan de medewerkers van het cva. Als ik vragen had of hulp nodig had, stonden ze me altijd vriendelijk te woord aan de telefoon. Ik volgde de virtuele opleiding basismarketing om mijn marketingkennis opnieuw op te frissen. De snelcursus basismarketing was daar ideaal voor. Heb me inmiddels ingeschreven voor de uitgebreide opleiding digitale marketing!

    Door: Kim26-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Annulering - opleiding barista

    Cursus barista in Turnhout helaas niet kunnen volgen door omstandigheden. Via mail kreeg ik heel vaak alle alternatieven opgesomt maar dat was echt geen optie voor mij. Dan telefonisch contact opgenomen, kreeg een man aan de lijn en heb mijn geld gewoon netjes teruggekregen na 4 dagen stond het op de rekening.

    Door: Pieter Vandeweye11-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Personal coach

    Mijn cursus kon niet doorgaan door de covid in Maart spijtig genoeg. Een mail gekregen met aanpassingen dat niet goed in mijn planning paste. Contact opgenomen met de school en ze hebben me goed geholpen en gezocht naar een passende datum voor mijn cursus.

    Goede klantenservice

    Door: Raf14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    opleiding

    Betaald voor een opleiding. Ze ging niet door (zogenaamd omwille van Corona) Ze blijven deze cursus echter aanbieden. 595 Euro betaald en krijg deze ook niet terug. Voor de vrederechter komen ze niet opdagen.

    Door: Jean Jacobs14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Kindercoach

    Eerste les krijg je te horen dat je " DIPLOPA"niks waard is..... Geen aanrader !!!!

    Door: Vervaet Evy31-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Medisch secretariaat

    Virtueel gevolgd

    Door: Fien R.25-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Grafisch Vormgever

    Ik volg de virtuele lessen van grafisch vormgeving. In het begin was dit even wennen aangezien ik niet zo handig ben met de computer, maar de docent heeft me hier altijd goed bij geholpen.

    Ik kijk uit naar de volgende module!

    Door: Katrien Wijkmans23-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Cursus thuis studie


    Op de site geven ze informatie die achteraf niet blijkt te kloppen. Je spreekt hun er op aan. En vraagt een correctie van je factuur. Maar ze kunnen geen krediet nota opstellen.
    Iedereen kan een krediet nota opstellen.

    Nee in de plaats geven ze me een uitzonderlijke korting voor een volgende cursus. Alsof ik ooit nog eens een cursus er ga nemen.
    Want rond de pot draaien kunnen ze daar goed. Maar mensen helpen, nee.

    Ook de kwaliteit van de cursus zelf laat de wensen over. Foutieve informatie in de cursus. Nee doe het niet mensen. Spendeer je geld aan iets beter dan dit onnozele instelling.

    Door: Wendy 18-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Photoshop

    Eerst en vooral, laat u niet misleiden door de sterretjes en reviews op de site van CVA. Deze worden hergebruikt bij eender welke opleiding en zijn dus fake. Hoe kan je nu vertrouwen hebben in een instantie die u iets wilt bijleren wanneer hun eigen interface super oppervlakkig en amateuristisch is. De laadtijden van hun site zijn echt slecht by the way..
    Ik zou u ook aanraden om tijdens de pandemie weg te blijven van die afzetters. Ze veranderen uw lessen of geven u een goedkopere optie zonder het verschil terug te betalen. Overmacht is hun beste vriend.
    Ook zijn de zogenaamde cursussen 5 jaar overtijd en moeten de studenten zelf het initiatief nemen om de virtuele les op te nemen. De opleiding zelf voldoet aan de verwachting maar dat hangt enorm af van de docent natuurlijk. Deze zijn meestal niet erg gehecht aan CVA zelf. Mijn besluit: beter op een ander, verspil u tijd en moeite er niet aan.

    Door: Gwen16-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Wielercoach

    Op 30/10/2020 had ik mij ingeschreven voor een cursus 'Wielercoach'. Na betaling kreeg ik diezelfde dag nog het lessenrooster toegestuurd. De lessen zouden starten op 10/11/2020 en eindigen op 15/12/2020. Op 04/11/2020 verplaatsen ze de cursus omwille van het coronavirus. In mijn opinie kunnen deze lessen online gegeven worden, maar blijkbaar niet.

    De nieuwe lessen zouden nu starten op 20/04/2021. Dit lukt voor mij niet meer en daardoor wou ik mijn cursus annuleren en kon ik nog een deel van mijn inschrijvingsgeld recuperen zoals ze zelf vermelden (zie bijlage foto 1). De foto komt uit een mail die ik ontvangen had op 3/02/2021 aangezien ik op 03/02/2021 telefonisch had laten weten dat ik mijn cursus wens te stoppen.

    Blijkbaar kan ik geen geld terugvorderen omdat ik niet 2 maand voor de start van de cursus heb laten weten dat ik wil stoppen. Nochtans lijkt 3/02/2021 wel 2 maand voor 20/04/2021 te vallen... Maar volgens hen start de cursus nog altijd op 10/11/2021 (de initiele startdatum) omdat zij deze door overmacht verplaatst hebben. Telefonisch krijg ik niet veel soelaas bij hen, maar vooral de boodschap 'ik zie je aanvraag tot annulatie in het systeem, maar deze is nog niet verwerkt'. Ik heb wekelijks naar hen gebeld sinds 03/02/2021 omdat ik van hen geen verdere communicatie krijg en het mij dus ook bijster is wat er aan het gebeuren is. Als ik online verder kijk, kom ik terecht op de facebook recensies en ben ik duidelijk niet te enige met die probleem.

    De lessen blijven ze maar uitstellen. Na contact met mijn docent, wist hij zelf niet dat hij les moest geven.

    Door: Glenn Goossens12-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schoonheidsspecialiste

    Net ingeschreven voor de opleiding schoonheidsspecialiste. Ik kan niet wachten om te starten!!!!!!!!!

    Door: Ina Vercammen03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Centrum Voor Avondonderwijs

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Centrum Voor Avondonderwijs een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 50 ervaringen geplaatst over Centrum Voor Avondonderwijs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 46% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Centrum Voor Avondonderwijs actief?

    Centrum Voor Avondonderwijs is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Centrum Voor Avondonderwijs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.