ErvaringenSite

    Ervaringen Centrum Voor Avondonderwijs

    Heb je het gevoel dat je nog wat kennis mist of wil je weer helemaal op de hoogte zijn van een bepaald onderwerp? Een extra opleiding staat goed op je cv en is perfect om je te onderscheiden van de 'concurrentie' bij een sollicitatie. Bij het Centrum voor Avondonderwijs vind je heel wat cursussen! Wat klanten vinden van het Centrum voor Avondonderwijs lees je in de reviews op ErvaringenSite.

    Over Centrum voor Avondonderwijs
    Het Centrum voor Avondonderwijs biedt verschillende cursussen aan, zowel thuisstudie als cursussen in je regio. De cursussen zijn perfect als je je slaagkansen op de arbeidsmarkt wil vergroten met professionele en praktijkgerichte cursussen, zo ben je al een stap dichter bij die droomjob! Het Centrum voor Avondonderwijs is een onderwijsvertrekker die Belgische en Nederlandse studenten begeleidt in thuisopleidingen, groepslessen en avondonderwijs. De opleidingen werden ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring. Het Centrum voor Avondonderwijs is onderdeel van de Ondernemersschool. Het bedrijf is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), dit betekent dat ze voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ze voldoen ook aan de strenge kwaliteitseisen van ISO 9001. De school wordt erkend door de erkende beroepsvereniging Instituut voor Bedrijfskunde en Opleiding-Wellnessfederatie vzw. Tot deze school behoren ook het Centrum voor Afstandsonderwijs en de Schoonheidsschool.


    Diensten van Centrum voor Avondonderwijs
    In het Centrum voor Avondonderwijs kan je terecht voor heel wat erkende cursussen. Je vindt er zelfs cursussen voor beschermde beroepen. Je krijgt er ook professionele (online) begeleiding. De docenten kunnen je, door hun jarenlange ervaring, heel wat info meegeven die je later kan gebruiken in het werkveld. Centrum voor Avondonderwijs biedt ook toegang tot een uniek leerplatform, ontwikkeld op maat van elke student. Het centrum organiseert opleidingen voor gereglementeerde beroepen en vrije markt gereguleerde beroepen. De school heeft ook voorbereidende cursussen voor de examens van de Examencommissie van de Vlaamse overheid. Bij het Centrum voor Avondonderwijs kan je ook examens afleggen, dan behaal je een professioneel diploma waarmee je je beroepskennis aantoont bij sollicitaties of potentiële klanten.

    Klachten of vragen voor Centrum voor Avondonderwijs
    Heb je vragen of een klacht over het Centrum voor Avondonderwijs? Dan contacteer je best een medewerker van de klantendienst die je vast en zeker verder zal helpen. Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Dat kan je doen via een online chat op de website of via een online contactformulier.

    Schrijf je eigen review!
    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met het Centrum voor Avondonderwijs? Ben je tevreden met de cursus die je gevolgd hebt? Hoe zat het examen in elkaar? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Centrum voor Avondonderwijs. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een cursus te volgen bij het Centrum voor Avondonderwijs? Dan is het belangrijk dat je weet waaraan je begint, en is er een betere manier dan het lezen van reviews van echte klanten? Wij dachten van niet, daarom werd ErvaringenSite opgericht. Hier lees je reviews van het Centrum voor Avondonderwijs en je kan er ook zelf een review achterlaten!

    Opendeurdag in het centrum!

    Centrum Voor Avondonderwijs
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (63)

    5.2
    51% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    5.2
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Meerdere opleidingen

    Ik heb reeds meerdere opleidingen gevolgd via centrum voor avondonderwijs. Ik deed een opleiding kindercoach klassikaal en dat was echt top met een schitterende lesgeefster, ook de klasgroep was heel tof om mee samen te werken en te leren van en met elkaar. Vorig jaar schreef ik mij dan in voor een klassikaal lesprogramma stress en burnout coach, de lessen werden door corona meermaals afgezegd, dat was wel even vervelend voor mijn eigen planning, maar uiteindelijk met wat geduld heb ik de kans gekregen om te starten met de online lessen. Ik moet zeggen dat de online lessen niet hetzelfde zijn als binnen een klasgebeuren. Maar ik ben blij ik mijn cursus nu thuis kan volgen in de warmte en zonder 3 uren een mondmasker aan te moeten hebben. Dus voor mij is de virtuele class eigenlijk zeer goed.
    Tevens volg ik nog een cursus die ik zelfstandig leer, ik studeer dus op mijn eigen en doe examen wanneer ik klaar ben. Ook deze vorm heeft zijn voordeel ivm eigen planning, je leert wanneer het je past. Wel is het soms wat moeilijker om je aan die bewuste planning te houden want het moet niet perse op dat moment gebeuren zoals de lessen.
    Ik ben blij ik via deze manier mij kan blijven vormen!

    Door: Caroline Wyckaert18-02-2021
    Kristel.vanderdonck@gmail.com 01-06-2021

    Afzetters!! 3700 euro aan cursussen en geen enkele is al doorgegaan!! Niet boeken !!!!!!

    Ik08-06-2021

    Het was er geen overmacht? Geen Corona?

    Diego Brunello12-06-2021

    Excelcursus gevolgd - op zich ok maar 3 lessen is te weinig om alles onder de knie te krijgen. Meer lessen is meer aangewezen. Verder vind ik ook dat men in dergelijke cursus huiswerk zou mogen meegeven dat klassikaal verbeterd wordt, dan krijg je het wat meer in de vingers en heb je alternatieve oefeningen tov die die id cursus staan

    Diego Brunello12-06-2021

    Excelcursus gevolgd - op zich ok maar 3 lessen is te weinig om alles onder de knie te krijgen. Meer lessen is meer aangewezen. Verder vind ik ook dat men in dergelijke cursus huiswerk zou mogen meegeven dat klassikaal verbeterd wordt, dan krijg je het wat meer in de vingers en heb je alternatieve oefeningen tov die die id cursus staan

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Grafisch vormgever

    Ik vond het een zeer goede opleiding. Ik had wel gekozen voor klassikale lessen, maar met die corona moest ik omschakelen naar virtueel (tenzij ik wilde wachten, maar het was nogal dringend). Ondanks het nieuws dat nu rond gaat moet ik zeggen dat er (voor mij dan toch) eigenlijk onmiddellijk een coronaproof alternatief was en dat is vlot verlopen. Grafisch vormgever is sowieso wel via een computer (of mac in mijn geval), dus dat ging zo mogelijk nog iets vlotter dan verwacht.

    Pluspunt is dat ik zelfs een compensatiecoupon kreeg omdat ik omgeschakeld ben naar een 'goedkoper' alternatief, en daar heb ik nu al mijn vervolgopleiding mee geboekt (en dan een beetje bijbetaald).

    Omdat het hetzelfde topic is (ik ga webdesigner volgen), heb ik ook gekozen om dit virtueel te doen.

    het was maw niet mijn eerste keuze, maar nu ben ik er wel fan van. Was gewoon wat wennen.

    Als ik een minpuntje moet geven: de mails werden op een bepaald moment iets minder snel beantwoord dan anders (normaal binnen de dag maar tijdens die omschakeling heb ik drie dagen moeten wachten).

    verder niets op aan te merken.

    Door: Emma Verbrugghe07-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Kindercoach

    Mijn opleiding is gestart voor de strenge maatregelen dus ik heb een stuk in Aalst klassikaal gedaan en een stuk virtueel.

    Pluspunten:
    Docente Peta was echt een topper! Heel veel praktijkvoorbeelden. Ik vond ook de aandacht voor onze persoonlijke ambities een enorm pluspunt. Contact met secretariaat liep eerst wat stroef maar dan heeft een medewerkster (Kimberly denk ik) heel vriendelijk alles in 1 keer recht gezet.

    Minpunten:
    Klassikale lessen waren top, maar de virtuele lessen waren minder mijn ding. De groep is ook iets te groot om echt praktijkoefeningen via zoom te doen vind ik.

    Maar over het algemeen ben ik wel tevreden. Ik overweeg de gevorderden opleiding maar ga wachten tot ik zeker ben dat het 100% klassikaal is...

    Door: Bianca De Koster15-02-2021
    Medewerker van Centrum voor avondonderwijs04-06-2021

    Ze hebben ons gevraagd om zoveel mogelijk nep recensies te schrijven. Ik wil mijn job niet kwijt, maar dit kan niet! Sorry veel positieve recensies kloppen niet

    Eva08-06-2021

    Hallo, Ik kan uit ervaring zeggen dat bij het Centrum voor Avondonderwijs tevreden studenten worden uitgenodigd om hun ervaringen te delen. Geenszins worden de medewerkers gevraagd om nep recensies te schrijven. Volgens mij is bovenstaande reactie dan ook bezwaarlijk 'echt' te noemen. ;-) Vg Eva

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Html in virtuele lessen

    Ik volg de opleiding HTML en CSS. Zit momenteel in de helft van de lessenreeks maar tot nu toe erg tevreden. Bart, onze docent, is erg geduldig en leert ons stap voor stap html en css schrijven. Bij de virtuele lessen is het in het begin een beetje zoeken, omdat de docent niet kan meekijken naar je scherm zoals tijdens klassikale lessen, maar Bart lost dit prima op door studenten hun scherm te laten delen en zo mee te kijken. De evaluatie bestaat uit een theoretisch examen de laatste les en enkele tussentijdse opdrachten. Dit is meteen een goede oefening om te testen of je de leerstof begrijpt.

    Door: Kimberley21-05-2021
    Medewerker van Centrum voor avondonderwijs04-06-2021

    Ze hebben ons gevraagd om zoveel mogelijk nep recensies te schrijven. Ik wil mijn job niet kwijt, maar dit kan niet! Sorry veel positieve recensies kloppen niet

    Eva08-06-2021

    Hey bovenstaande, Volgens mij werk jij niet echt bij ons ;-) Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat dit niet gevraagd wordt aan de collega's. Wel nodigen wij onze studenten uit hun ervaring te delen. Eva

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Cursus personal coach

    Heel tevreden over de opleiding. Is virtueel doorgegaan (ik had hiervoor gekozen), en Karen heeft dit fantastisch aangepakt.

    Door: Gunther VDK08-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Cursus foodfotografie

    Gekocht in oktober 2019, in juni 2021 nog steeds geen cursus kunnen doen en ook geen alternatief of terugbetaling. Onvriendelijke en arrogante klantenservice waar je telkens met iemand anders praat die niets weet over je dossier en je van het kastje naar de muur stuurt. Fraude!

    Door: Elise02-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Professional Organizer

    Ik had me ingeschreven voor de klassikale cursus Professional Organizer, echter werd deze enkele keren uitgesteld door Corona. Ondanks ik deze graag klassikaal wilde volgen, ben ik toch op het aanbod ingegaan om deze virtueel te volgen, momenteel is de lessenreeks nog bezig maar moet zeggen dat ik geen spijt heb van mijn beslissing. De lessen zijn goed georganiseerd in Zoom en de docente is alvast super aangenaam om les van te krijgen. Ik kijk alvast uit naar de volgende lessen.

    Door: Marianne22-04-2021
    Medewerker van Centrum voor avondonderwijs04-06-2021

    Ze hebben ons gevraagd om zoveel mogelijk nep recensies te schrijven. Ik wil mijn job niet kwijt, maar dit kan niet! Sorry veel positieve recensies kloppen niet

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Instagram (professioneel)

    Ik keek er enorm naar uit om de les Instagram professioneel bij te wonen, maar jammer genoeg kon deze nog niet klassikaal opstarten omwille van de huidige corona maatregelen. Ik kreeg dan de optie om de les later in de plannen of virtueel te volgen. Ik zag er in het begin wat tegenop om de lessen virtueel te volgen omdat ik echt wel het face-to-face contact tijdens groepslessen verkies, maar uiteindelijk is de les super meegevallen. Ook een dikke pluim naar de docente Christine!

    Door: Kim11-03-2021
    Medewerker van Centrum voor avondonderwijs04-06-2021

    Ze hebben ons gevraagd om zoveel mogelijk nep recensies te schrijven. Ik wil mijn job niet kwijt, maar dit kan niet! Sorry veel positieve recensies kloppen niet

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Life coach

    Gisteren eerste les basis life coach gehad. Ondanks corona maatregelen super vlot virtueel kunnen starten. De docente Kim was echt goed in haar vak, ik had wat schrik gezien alle reviews hier maar vanuit mijn ervaring echt helemaal top verlopen. Stress was voor niets, voorlopig ben ik echt tevreden van mijn keuze. Ik heb ook echt altijd snel antwoord gekregen op mijn mails (vragen betreffende facturatie en een korting)...

    Door: Katrien Vandeputte10-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    cursus aannemer

    Mijn ervaring staat haaks op wat ik hier lees. Ik heb op voorhand alles goed opgezocht (ook zo een proefles ontvangen), naar aanleiding van daarvan ingeschreven en de eerste les afgelopen maandag ging heel vlot. Mijn cursus ging volledig volgens afspraak door, de leerkracht had heel veel kennis, jhet is geen grote groep, alles was echt professioneel geregeld. Langs mijn kant dus een tevreden student.

    Door: Jelle 03-03-2021
    kathleen van guyt04-03-2021

    geachte, ik ben een van de vele gedupeerden, als je intypt klachten centrum voor avondonderwijs, dan lees je dat veel mensen kun voorschotten nooit terugkrijgen, zij roepen nu 'overmacht' in door corona, wat niet wettelijk is

    Medewerker van Centrum voor avondonderwijs04-06-2021

    Ze hebben ons gevraagd om zoveel mogelijk nep recensies te schrijven. Ik wil mijn job niet kwijt, maar dit kan niet! Sorry veel positieve recensies kloppen niet

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Modevormgever

    Oplichterij. Opzegging wordt afgekeurd en verschoven onder het noemertje overmacht.
    Niet doen!

    Door: Mary02-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Life coach

    De cursus aangekocht met een dubbel gevoel. Ik ben nu halverwege heb voel me veel beter met de cursus, omdat ik me eigen rust kan even op een gezonde gevoel.

    Door: Peter28-05-2021
    jolien scheyltjens29-05-2021

    Hey, is deze ook gelijkwaardig als een bachelor?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kindercoach

    De lessen Kindercoach net afgerond, deze zijn super meegevallen. Ik kan niet wachten om er zelf mee aan de slag te gaan!

    Door: Celine 18-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Communicatieverantwoordelijke

    Ik volg de virtuele lessen communicatieverantwoordelijke. Goede docente die weet waarover ze spreekt. Eindwerk is een communicatieplan, waardoor we theorie echt in praktijk moeten kunnen toepassen. Tot nu toe erg tevreden

    Door: Kim18-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Personal Coach

    Op aanraden van mijn eigen personal trainer ben ik de cursus gaan volgen en werk ik nu samen met hem.

    Door: Lies Vermeylen17-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Cursus Electricien

    Zwaar teleurgesteld in de cursus electricien.
    Had ik ook maar eerst gekeken naar de Facebook reviews...
    Naast een enkel theoretische cursus, waarbij men doet uitschijnen dat er praktijkgerichte kennis aanbod komt...(niet dus, puur blablabla....)
    De cursus omvat een zelfstudie-cursus die netjes overlopen word (de lesgever is dan ook het enige lichtpuntje in het geheel)
    Corona? De start van de cursus (najaar 2020) was super chaotisch, plots was het lokaal te klein en zaten we als sardienen in een blikje. De cursus werd fysiek gegeven op het moment dat het verluchten van lokalen verplicht was, dit werd niet gedaan... commentaar hierop werd gewoon genegeerd. Vervolgens herstartte de cursus volledig digitaal dit voorjaar, ik wou me hiervoor meteen uitschrijven, daar ik iedereen kan aanraden dat je beter een goed boek leest dan deze cursus online voorgelezen te zien... wat nog minder in marge heeft dan de fysieke lessen.
    Helaas werd men uitschrijven genegeerd en van een terugbetaling of gedeeltelijke terugbetaling wil men niet horen, ondanks men aangetekend schrijven.
    Dit is geen vzw vereniging zonder winst, maar een vereniging die echt om geld draait en niet het verspreiden van kennis.
    Ik heb aangedrongen tot een dialoog om tot een oplossing te kunnen komen, maar ze wouden hier niet van horen, dus bij deze vraag ik aan iedereen om zijn negatieve ervaring hier neer te zetten om andere mensen van een financiële kater te behoeden.

    Door: Stijn13-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cursus digitale marketing thuisstudie

    In februari kocht ik de cursus Digitale marketing thuisstudie van afgerond 100 euro. Al snel kwam ik tot de vaststelling dat deze cursus 10 JAAR niet meer is geüpdatet. Het enige wat ik in ruil wilde was een omschakeling naar virtuele lessen om deze grote fout recht te zetten. Hierop kreeg ik als antwoord dat ik de cursus dan nog eens moest betalen. Ook beloofden ze de cursus te updaten, maar dit is nooit meer gebeurd. Enkel op het onderdeel Social Media hebben ze een aanpassing gedaan, die letterlijk gewoon van internet is gekopieerd en waar de data waaraan duidelijk zichtbaar was dat het een verouderde cursus was (artikels van 2011) verwijderd, zodat ze nog eens 10 jaar 1000 euro kunnen vragen voor deze cursus. Pure oplichterij als je het mij vraagt!

    Door: Jessie 13-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Massage

    Doe het ajb niet, deze organisatie is pure oplichterij! Onder de dekmantel van Corona - onzin - houden ze je inschrijvingsgeld bij en krijg je het dus niet terug wanneer jouw opleiding gecanceld wordt!

    Door: Eline09-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Massage

    Zeer vreemd… maanden niets dan slechte reviews, lage scores, mensen die klagen. En plots… allemaal 5 sterren, super positieve mensen die met plezier hun ervaring delen.

    Oke, er zullen zeker mensen tevreden zijn van hun opleiding.., maar plots zoveel?
    Ik geloof er NIETS van! Zoals ik deze “school” heb leren kennen zou het mij niet verbazen als zij er voor iets tussen zitten… de slechte reviews weg werken…

    Neem even de moeite en lees wat verder, pagina 2,3,… wat ze ook vertellen en hoe tevreden mensen ook zijn,… deze school is pure oplichting. Je “diploma” heeft niets, 0, noppes waarde. Doe het alstublieft niet!

    Door: Sam06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Centrum Voor Avondonderwijs

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Centrum Voor Avondonderwijs een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 63 ervaringen geplaatst over Centrum Voor Avondonderwijs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 51% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Centrum Voor Avondonderwijs actief?

    Centrum Voor Avondonderwijs is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Centrum Voor Avondonderwijs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.