ErvaringenSite

    Ervaringen Centrum Voor Avondonderwijs

    Heb je het gevoel dat je nog wat kennis mist of wil je weer helemaal op de hoogte zijn van een bepaald onderwerp? Een extra opleiding staat goed op je cv en is perfect om je te onderscheiden van de 'concurrentie' bij een sollicitatie. Bij het Centrum voor Avondonderwijs vind je heel wat cursussen! Wat klanten vinden van het Centrum voor Avondonderwijs lees je in de reviews op ErvaringenSite.

    Over Centrum voor Avondonderwijs
    Het Centrum voor Avondonderwijs biedt verschillende cursussen aan, zowel thuisstudie als cursussen in je regio. De cursussen zijn perfect als je je slaagkansen op de arbeidsmarkt wil vergroten met professionele en praktijkgerichte cursussen, zo ben je al een stap dichter bij die droomjob! Het Centrum voor Avondonderwijs is een onderwijsvertrekker die Belgische en Nederlandse studenten begeleidt in thuisopleidingen, groepslessen en avondonderwijs. De opleidingen werden ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring. Het Centrum voor Avondonderwijs is onderdeel van de Ondernemersschool. Het bedrijf is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), dit betekent dat ze voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ze voldoen ook aan de strenge kwaliteitseisen van ISO 9001. De school wordt erkend door de erkende beroepsvereniging Instituut voor Bedrijfskunde en Opleiding-Wellnessfederatie vzw. Tot deze school behoren ook het Centrum voor Afstandsonderwijs en de Schoonheidsschool.


    Diensten van Centrum voor Avondonderwijs
    In het Centrum voor Avondonderwijs kan je terecht voor heel wat erkende cursussen. Je vindt er zelfs cursussen voor beschermde beroepen. Je krijgt er ook professionele (online) begeleiding. De docenten kunnen je, door hun jarenlange ervaring, heel wat info meegeven die je later kan gebruiken in het werkveld. Centrum voor Avondonderwijs biedt ook toegang tot een uniek leerplatform, ontwikkeld op maat van elke student. Het centrum organiseert opleidingen voor gereglementeerde beroepen en vrije markt gereguleerde beroepen. De school heeft ook voorbereidende cursussen voor de examens van de Examencommissie van de Vlaamse overheid. Bij het Centrum voor Avondonderwijs kan je ook examens afleggen, dan behaal je een professioneel diploma waarmee je je beroepskennis aantoont bij sollicitaties of potentiële klanten.

    Klachten of vragen voor Centrum voor Avondonderwijs
    Heb je vragen of een klacht over het Centrum voor Avondonderwijs? Dan contacteer je best een medewerker van de klantendienst die je vast en zeker verder zal helpen. Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Dat kan je doen via een online chat op de website of via een online contactformulier.

    Schrijf je eigen review!
    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met het Centrum voor Avondonderwijs? Ben je tevreden met de cursus die je gevolgd hebt? Hoe zat het examen in elkaar? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Centrum voor Avondonderwijs. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een cursus te volgen bij het Centrum voor Avondonderwijs? Dan is het belangrijk dat je weet waaraan je begint, en is er een betere manier dan het lezen van reviews van echte klanten? Wij dachten van niet, daarom werd ErvaringenSite opgericht. Hier lees je reviews van het Centrum voor Avondonderwijs en je kan er ook zelf een review achterlaten!

    Opendeurdag in het centrum!

    Centrum Voor Avondonderwijs
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    3
    24% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    3.2
    Leveren
    rating
    3

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Office & business manager, front end developer

    Ik ga hun aanklagen. Iedereen die ontevreden is met deze zogenaamde “school” mag mij sturen op het e-mailadres: rechtzaakcentrumvooravondonderwijs@mail.com

    Door: Petitie rechtzaak04-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    3D tekenen met SketchUp

    Voor interieurontwerpen een schitterend tekenprogramma met een bijzonder korte aanleertijd!
    Fotrealistische beelden of 360° weergave binnen de twee werkuren!

    Door: Johan Van Synghel30-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Business manager (allround) en front end developer (ict)

    Denk maar niet dat je je geld gaat terugkrijgen, zelfs als je het binnen de 14 dagen laat weten... De klantendienst antwoordde niet eens op mijn e-mail, dus ik heb er dan nog 5 moeten sturen en dan hadden ze nog altijd niet geantwoord dus had ik ze gebeld. Je moet blijkbaar een aangetekende brief versturen naar antwerpen om te vragen voor u geld terug, maar als je de boeken al ontvangen hebt is het te laat... Ik had de boeken zelfs teruggestuurd en ik heb nog altijd mijn geld niet terug ontvangen. Ze zijn een complete scam. De leerkrachten zijn ook niet te doen... Ik haat centrumvooravondonderwijs. Kies een andere school voor een opleiding te doen, een school die echt geeft om u... Het enige wat zij willen is geld.

    Door: Anonieme koper04-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Alternatieve diertherapie.

    Nooit correctie ingestuurde opdrachten aan Vanghesdaele, manager Bollansee reageert niet, telefonistes te Frankrijklei bazelen raak. Enorme nep daar.

    Door: Anoniem04-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    OPLICHTING EN DIEFSTAL

    KOOP HIER NOOIT IETS!!!! Diefstal, oplichting en fraude, daar zijn ze goed in! HONDERDEN mensen zijn al gedupeerd door de mensen die dit hebben bedacht: Eva Bollansee en Benjamin Ruyters. Zie ook geschiedenis NHBO!

    Door: R. den Hartog01-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    1

    1

    Door: arachni_name28-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Cursus

    Doe hier geen opleiding! Dit bedrijf was eerst het nhbo. Maar dit bedrijf is nu failliet. Er zijn nog heel veel gedupeerden. Dit kunt u opzoeken als u het nhbo opzoekt.

    Door: Anoniem 21-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cursus interieurstylist

    Opleiding interieurstylist: €250 weggesmeten geld. Teksten letterlijk gekopieerd van het internet, schrijffouten, de helft van de voorbeelden is int engels en moet je zelf maar vertalen. Pas na een half jaar stelde de docente zich zelf voor en kwamen er eindelijk “verplichte opdrachten” op het online leerplatform. Echter, als je geen ervaring hebt met floorplanner of roomstyler, Kan je deze huiswerkopdracht niet (fatsoenlijk) maken. De “handleiding” die je erbij krijgt is erg beknopt.

    Door: Tebbe18-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Cursus Account Management (Brugge)

    Alle kinderen mogen fulltime naar school maar een avondcursus van amper 3 uurtjes per week kunnen ze niet corona proef laten doorgaan? Alternatieven waren minsten 120 km verderop oftewel 6 maanden wachten. Dit wil zeggen weeral uw agenda volledig omgooien, benieuwd of de baas hiermee blijft lachen!

    Buiten deze info wil ik ook nog kwijt dat de terugbetaling ongeveer 30 dagen duurt, volgens mij kunnen ze beter eens een cursus klantvriendelijkheid volgen!

    Door: Tom Julien04-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Grafisch ontwerp 1 maand

    Ik heb 2 weken op voorhand gebeld om te vragen of de cursus grafisch ontwerp nog doorging en of er nog plaats was. (heb duidelijk vermeld dat ik via de kmo portefeuille wou inschrijven en ze hebben zelf ook nog uitgelegd hoe het helemaal te werk ging)
    Deze cursus ging normaal gezien een maand duren.
    Aangezien ik een zelfstandige ben in bijberoep en het allemaal zo mooi mogelijk probeer in te plannen heb ik mijn maand verlof precies voor deze periode ingediend.
    Aan de lijn was het allemaal in orde, dus heb mij ook ingeschreven voor de cursus via de KMO Portefeuille.
    Alles ging nog goed, tot de eerste dag van de cursus.
    Waarbij ik via de cursusgever zelf nog heb moeten vernemen dat de 1 maand cursus niet door gaat omdat er maar 7 mensen zich ingeschreven hebben en dit dus volgens CVA te weinig is. De cursusgever dacht nog dat we gecontacteerd werden, maar dit is dus bij niemand niet het geval geweest.
    Enigste waaruit ik kon kiezen is om te veranderen naar een andere datum & dit is dan verdeeld door verschillende weken doorheen 't jaar.
    Dus ipv dat ik de cursus in 1 maand zou kunnen vervolledigen, ben ik pas na 7-8 klaar met de opleiding.
    Omdat ik mij ingeschreven heb via de KMO Portefeuille kan ik dus geld niet terugkrijgen of iets anders volgen wat veel minder duurt (dat trouwens, ook baat zal hebben voor mijn bedrijf) .
    Moet het dus gewoon accepteren dat ze me bewust bestolen(niet letterlijk, maar als organisatie kan u weken op voorhand weten dat de cursus niet doorgaat) hebben.
    Chatfunctie op hun mailing werkt amper deftig.
    Heb ze daarna telefonisch proberen te bereiken & toen bleef ik maar een muziekje krijgen.
    Probeerde via de chatfunctie op hun site, maar eens ik de situatie uitgelegd heb, was de andere niet meer te vinden.
    Echt,
    organisatie? 0/10
    communicatie? 0/10

    Totaal niet waardig om zich als erkende dienstverstrekker te uitten en om zelfs jouw tijd hier te verspillen.

    Door: Redouan20-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wimper en wenkbrauw extention

    VERSCHRIKKELIJK!! Amateurs van a tot z!!!! Heb een hele lespakket van wimper en wenkbrauw extention aangekocht... Bij de 1ste les ging het al helemaal mis! Docent was niet komen opdagen en wij wisten van niks! Een week of 2 na de eertse les werden alle lessen met zogoed als 6 maanden verplaatst! Docenten hebben amper ervaring. Ge zit in een praktijk les met te veel man! Geen tips of tricks. Zoek het maar uit! Ma wel bijna 1000€ voor vragen. Klantendienst weeral amateurs.

    Door: Alina Galikaeva02-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Make up

    Ik ben niet te spreken over het centrum voor avondonderwijs!! Enkele weken geleden heb ik me ingeschreven voor een cursus visagie. Deze bestaat uit 4modules, die normaal mooi op elkaar volgen. Na het betalen van de benodigdheden( make up pakket van 800euro) laten ze me weten dat 2 van de 4 modules niet kunnne doorgaan. Nu een week voor aanvang krijg ik een mail dat ook de 3 de modele niet kan doorgaan!!! Hier zit ik dan, verlof genomen voor 19dagen, 15 modellen gezocht, die ook verlof hebben genomen, een hoop make up,... en geen opleiding.

    Door: Lindsay De Bie27-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Opleiding tuinontwerp

    Ze verkopen de opleiding tuinontwerp als een professionele opleiding met een volwaardig diploma. De eerste les laat de leraar al weten dat we niks professioneel moeten verwachten, dat dit meer een hobby les is. Het diploma verkopen ze als gelijk aan dat van Syntra...maar ze geven geen diploma 's maar attesten. Een diploma is juridisch gezien geen beschermde term en dus gebruiken ze deze losjes. Mondeling verkopen ze het als volwassenonderwijs, maar schriftelijk ontwijken ze deze term omdat ze deze bij wet niet mogen gebruiken.
    Dien je een klacht in dan weigeren ze met de bemiddelaar te spreken en weigeren ze het geld terug te betalen.
    Plaats je een slechte review op Google, dan laten ze deze verwijderen. Ik heb er nu bijgezet dat ik een printscreen nam.
    Dus let op! Ze geven geen diploma's en hun opleidingen hebben niet de waarde die zij er aan geven!

    Door: Jo08-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Personal Trainer Expert

    De lessen Personal Trainer Basis van Maarten Gybels waren heel gezellig. Gybels is iemand die groepsdynamiek in de klas wist te brengen door je telkens met andere mensen te laten werken. Bovendien gaf hij veel voorbeelden uit de praktijk. Nadeel hij zag quasi niks van theorie en op dat punt waren we op onszelf aangewezen. Docente Christien Spiritus van sportvoeding bereid haar lessen zeer goed voor, zelfs te goed zodat je haar lessen even goed via de wekelijkse powerpoint kan studeren. Ik ervaar dit zowel positief:, je hoeft niet naar de les en negatief: het aflezen maakt de les nogal saai. De online consulenten zijn vriendelijk en vlot bereikbaar maar na het examen stond er op de site 'Proficiat u bent geslaagd op dit onderdeel!' en bleek ik achteraf gebuisd op theorie. Verder vond ik het zeer frustrerend dat ik verschillende keren contact diende op te nemen met de online consulenten omdat de administratief medewerkers hun job niet goed doen. Zo stonden mijn cursussen herhaaldelijk bij niet betaald terwijl ze allen betaald waren. Dat werd rechtgezet maar ondertussen is dit weer het geval. U ziet het voor- en nadelen. Oké dat is overal maar aan de KUL is men niet zo slordig met de administratie.

    Door: sabine daems06-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Centrum Voor Avondonderwijs

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Centrum Voor Avondonderwijs een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 17 ervaringen geplaatst over Centrum Voor Avondonderwijs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 24% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Centrum Voor Avondonderwijs actief?

    Centrum Voor Avondonderwijs is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Centrum Voor Avondonderwijs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.