ErvaringenSite

  Ervaringen Centrum Voor Avondonderwijs

  Heb je het gevoel dat je nog wat kennis mist of wil je weer helemaal op de hoogte zijn van een bepaald onderwerp? Een extra opleiding staat goed op je cv en is perfect om je te onderscheiden van de 'concurrentie' bij een sollicitatie. Bij het Centrum voor Avondonderwijs vind je heel wat cursussen! Wat klanten vinden van het Centrum voor Avondonderwijs lees je in de reviews op ErvaringenSite.

  Over Centrum voor Avondonderwijs
  Het Centrum voor Avondonderwijs biedt verschillende cursussen aan, zowel thuisstudie als cursussen in je regio. De cursussen zijn perfect als je je slaagkansen op de arbeidsmarkt wil vergroten met professionele en praktijkgerichte cursussen, zo ben je al een stap dichter bij die droomjob! Het Centrum voor Avondonderwijs is een onderwijsvertrekker die Belgische en Nederlandse studenten begeleidt in thuisopleidingen, groepslessen en avondonderwijs. De opleidingen werden ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring. Het Centrum voor Avondonderwijs is onderdeel van de Ondernemersschool. Het bedrijf is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), dit betekent dat ze voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ze voldoen ook aan de strenge kwaliteitseisen van ISO 9001. De school wordt erkend door de erkende beroepsvereniging Instituut voor Bedrijfskunde en Opleiding-Wellnessfederatie vzw. Tot deze school behoren ook het Centrum voor Afstandsonderwijs en de Schoonheidsschool.


  Diensten van Centrum voor Avondonderwijs
  In het Centrum voor Avondonderwijs kan je terecht voor heel wat erkende cursussen. Je vindt er zelfs cursussen voor beschermde beroepen. Je krijgt er ook professionele (online) begeleiding. De docenten kunnen je, door hun jarenlange ervaring, heel wat info meegeven die je later kan gebruiken in het werkveld. Centrum voor Avondonderwijs biedt ook toegang tot een uniek leerplatform, ontwikkeld op maat van elke student. Het centrum organiseert opleidingen voor gereglementeerde beroepen en vrije markt gereguleerde beroepen. De school heeft ook voorbereidende cursussen voor de examens van de Examencommissie van de Vlaamse overheid. Bij het Centrum voor Avondonderwijs kan je ook examens afleggen, dan behaal je een professioneel diploma waarmee je je beroepskennis aantoont bij sollicitaties of potentiële klanten.

  Klachten of vragen voor Centrum voor Avondonderwijs
  Heb je vragen of een klacht over het Centrum voor Avondonderwijs? Dan contacteer je best een medewerker van de klantendienst die je vast en zeker verder zal helpen. Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Dat kan je doen via een online chat op de website of via een online contactformulier.

  Schrijf je eigen review!
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met het Centrum voor Avondonderwijs? Ben je tevreden met de cursus die je gevolgd hebt? Hoe zat het examen in elkaar? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Centrum voor Avondonderwijs. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een cursus te volgen bij het Centrum voor Avondonderwijs? Dan is het belangrijk dat je weet waaraan je begint, en is er een betere manier dan het lezen van reviews van echte klanten? Wij dachten van niet, daarom werd ErvaringenSite opgericht. Hier lees je reviews van het Centrum voor Avondonderwijs en je kan er ook zelf een review achterlaten!

  Opendeurdag in het centrum!

  Centrum Voor Avondonderwijs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  3.6
  38% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.8
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  3.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  3D tekenen met SketchUp

  Voor interieurontwerpen een schitterend tekenprogramma met een bijzonder korte aanleertijd!
  Fotrealistische beelden of 360° weergave binnen de twee werkuren!

  Door: Johan Van Synghel 30-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Wimper en wenkbrauw extention

  VERSCHRIKKELIJK!! Amateurs van a tot z!!!! Heb een hele lespakket van wimper en wenkbrauw extention aangekocht... Bij de 1ste les ging het al helemaal mis! Docent was niet komen opdagen en wij wisten van niks! Een week of 2 na de eertse les werden alle lessen met zogoed als 6 maanden verplaatst! Docenten hebben amper ervaring. Ge zit in een praktijk les met te veel man! Geen tips of tricks. Zoek het maar uit! Ma wel bijna 1000€ voor vragen. Klantendienst weeral amateurs.

  Door: Alina Galikaeva 02-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Make up

  Ik ben niet te spreken over het centrum voor avondonderwijs!! Enkele weken geleden heb ik me ingeschreven voor een cursus visagie. Deze bestaat uit 4modules, die normaal mooi op elkaar volgen. Na het betalen van de benodigdheden( make up pakket van 800euro) laten ze me weten dat 2 van de 4 modules niet kunnne doorgaan. Nu een week voor aanvang krijg ik een mail dat ook de 3 de modele niet kan doorgaan!!! Hier zit ik dan, verlof genomen voor 19dagen, 15 modellen gezocht, die ook verlof hebben genomen, een hoop make up,... en geen opleiding.

  Door: Lindsay De Bie 27-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Opleiding tuinontwerp

  Ze verkopen de opleiding tuinontwerp als een professionele opleiding met een volwaardig diploma. De eerste les laat de leraar al weten dat we niks professioneel moeten verwachten, dat dit meer een hobby les is. Het diploma verkopen ze als gelijk aan dat van Syntra...maar ze geven geen diploma 's maar attesten. Een diploma is juridisch gezien geen beschermde term en dus gebruiken ze deze losjes. Mondeling verkopen ze het als volwassenonderwijs, maar schriftelijk ontwijken ze deze term omdat ze deze bij wet niet mogen gebruiken.
  Dien je een klacht in dan weigeren ze met de bemiddelaar te spreken en weigeren ze het geld terug te betalen.
  Plaats je een slechte review op Google, dan laten ze deze verwijderen. Ik heb er nu bijgezet dat ik een printscreen nam.
  Dus let op! Ze geven geen diploma's en hun opleidingen hebben niet de waarde die zij er aan geven!

  Door: Jo 08-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Personal Trainer Expert

  De lessen Personal Trainer Basis van Maarten Gybels waren heel gezellig. Gybels is iemand die groepsdynamiek in de klas wist te brengen door je telkens met andere mensen te laten werken. Bovendien gaf hij veel voorbeelden uit de praktijk. Nadeel hij zag quasi niks van theorie en op dat punt waren we op onszelf aangewezen. Docente Christien Spiritus van sportvoeding bereid haar lessen zeer goed voor, zelfs te goed zodat je haar lessen even goed via de wekelijkse powerpoint kan studeren. Ik ervaar dit zowel positief:, je hoeft niet naar de les en negatief: het aflezen maakt de les nogal saai. De online consulenten zijn vriendelijk en vlot bereikbaar maar na het examen stond er op de site 'Proficiat u bent geslaagd op dit onderdeel!' en bleek ik achteraf gebuisd op theorie. Verder vond ik het zeer frustrerend dat ik verschillende keren contact diende op te nemen met de online consulenten omdat de administratief medewerkers hun job niet goed doen. Zo stonden mijn cursussen herhaaldelijk bij niet betaald terwijl ze allen betaald waren. Dat werd rechtgezet maar ondertussen is dit weer het geval. U ziet het voor- en nadelen. Oké dat is overal maar aan de KUL is men niet zo slordig met de administratie.

  Door: sabine daems 06-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Opleiding tuinontwerp

  Er wordt bij de intake gezegd dat ze gelijk zijn aan Syntra alleen praktischer gericht....klopt totaal niet. Uw diploma is juist hetzelfde als dat van bij Syntra. Totaal niet! Hun diploma wordt totaal niet herkend door de overheid.
  Ookal misleiden ze u op alle vlak bij de verkoop van hun product....ze doen gewoon verder in hun dienst na verkoop en niet bestaande service. Blijven het zelfde herhalen is geen commerciële, noch constructieve dialoog! En valt dus volledig NIET onder bemiddeling, maar geeft duidelijk blijk van disinteresse in uw klanten.

  Door: Jo Surdiacourt 29-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  cursus account manager centrum avondonderwijs

  Eén advies : blijf weg van het centrum voor avondonderwijs. Kwaliteit van cursus en lesgevers is bijzonder laag. Ondanks klachten kreeg ik niets van cursusgeld terug. Bovendien lopen er veel klachten tegen dit privé-schooltje bij de economische inspectie. Kortom: bedriegers !

  Door: Thomas 09-08-2019
  Wil je mee doen aan een groepsproces? 08-05-2020

  Doen we een groepsklacht?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Volg hier nooit een opleiding!

  Volg hier GEEN een opleiding. Ze zitten in je zakken en je krijgt er niets voor terug.De opleidingen zijn niet erkent door de overheid en hebben geen waarde voor een werkgever!Vanaf dag 1 ga je spijt hebben van de opleiding en cursus ,heel slecht en oud!De helpdesk denkt niet aan het helpen van klanten,ze zijn precies enkel opgeleid om geld binnen het bedrijf te houden en verder geen hulp te bieden .En wil je een opleiding annuleren dan houden ze 50% van de betaalde som. Schandalig!Blijf hier Weg!Pure tijd en geld verspilling!

  Door: Tm 26-02-2019
  Zin in groepsklacht? 08-05-2020

  Ik wil een groepsklacht vormen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Centrum Voor Avondonderwijs

  Uw beoordeling

  FAQ