ErvaringenSite

    Ervaringen Centrum Voor Avondonderwijs

    Heb je het gevoel dat je nog wat kennis mist of wil je weer helemaal op de hoogte zijn van een bepaald onderwerp? Een extra opleiding staat goed op je cv en is perfect om je te onderscheiden van de 'concurrentie' bij een sollicitatie. Bij het Centrum voor Avondonderwijs vind je heel wat cursussen! Wat klanten vinden van het Centrum voor Avondonderwijs lees je in de reviews op ErvaringenSite.

    Over Centrum voor Avondonderwijs
    Het Centrum voor Avondonderwijs biedt verschillende cursussen aan, zowel thuisstudie als cursussen in je regio. De cursussen zijn perfect als je je slaagkansen op de arbeidsmarkt wil vergroten met professionele en praktijkgerichte cursussen, zo ben je al een stap dichter bij die droomjob! Het Centrum voor Avondonderwijs is een onderwijsvertrekker die Belgische en Nederlandse studenten begeleidt in thuisopleidingen, groepslessen en avondonderwijs. De opleidingen werden ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring. Het Centrum voor Avondonderwijs is onderdeel van de Ondernemersschool. Het bedrijf is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), dit betekent dat ze voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ze voldoen ook aan de strenge kwaliteitseisen van ISO 9001. De school wordt erkend door de erkende beroepsvereniging Instituut voor Bedrijfskunde en Opleiding-Wellnessfederatie vzw. Tot deze school behoren ook het Centrum voor Afstandsonderwijs en de Schoonheidsschool.


    Diensten van Centrum voor Avondonderwijs
    In het Centrum voor Avondonderwijs kan je terecht voor heel wat erkende cursussen. Je vindt er zelfs cursussen voor beschermde beroepen. Je krijgt er ook professionele (online) begeleiding. De docenten kunnen je, door hun jarenlange ervaring, heel wat info meegeven die je later kan gebruiken in het werkveld. Centrum voor Avondonderwijs biedt ook toegang tot een uniek leerplatform, ontwikkeld op maat van elke student. Het centrum organiseert opleidingen voor gereglementeerde beroepen en vrije markt gereguleerde beroepen. De school heeft ook voorbereidende cursussen voor de examens van de Examencommissie van de Vlaamse overheid. Bij het Centrum voor Avondonderwijs kan je ook examens afleggen, dan behaal je een professioneel diploma waarmee je je beroepskennis aantoont bij sollicitaties of potentiële klanten.

    Klachten of vragen voor Centrum voor Avondonderwijs
    Heb je vragen of een klacht over het Centrum voor Avondonderwijs? Dan contacteer je best een medewerker van de klantendienst die je vast en zeker verder zal helpen. Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Dat kan je doen via een online chat op de website of via een online contactformulier.

    Schrijf je eigen review!
    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met het Centrum voor Avondonderwijs? Ben je tevreden met de cursus die je gevolgd hebt? Hoe zat het examen in elkaar? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Centrum voor Avondonderwijs. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een cursus te volgen bij het Centrum voor Avondonderwijs? Dan is het belangrijk dat je weet waaraan je begint, en is er een betere manier dan het lezen van reviews van echte klanten? Wij dachten van niet, daarom werd ErvaringenSite opgericht. Hier lees je reviews van het Centrum voor Avondonderwijs en je kan er ook zelf een review achterlaten!

    Opendeurdag in het centrum!

    Centrum Voor Avondonderwijs
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    4.2
    29% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    marketing basis

    Eerst en vooral een dikke pluim aan de medewerkers van het cva. Als ik vragen had of hulp nodig had, stonden ze me altijd vriendelijk te woord aan de telefoon. Ik volgde de virtuele opleiding basismarketing om mijn marketingkennis opnieuw op te frissen. De snelcursus basismarketing was daar ideaal voor. Heb me inmiddels ingeschreven voor de uitgebreide opleiding digitale marketing!

    Door: Kim26-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Meerdere opleidingen

    Ik heb reeds meerdere opleidingen gevolgd via centrum voor avondonderwijs. Ik deed een opleiding kindercoach klassikaal en dat was echt top met een schitterende lesgeefster, ook de klasgroep was heel tof om mee samen te werken en te leren van en met elkaar. Vorig jaar schreef ik mij dan in voor een klassikaal lesprogramma stress en burnout coach, de lessen werden door corona meermaals afgezegd, dat was wel even vervelend voor mijn eigen planning, maar uiteindelijk met wat geduld heb ik de kans gekregen om te starten met de online lessen. Ik moet zeggen dat de online lessen niet hetzelfde zijn als binnen een klasgebeuren. Maar ik ben blij ik mijn cursus nu thuis kan volgen in de warmte en zonder 3 uren een mondmasker aan te moeten hebben. Dus voor mij is de virtuele class eigenlijk zeer goed.
    Tevens volg ik nog een cursus die ik zelfstandig leer, ik studeer dus op mijn eigen en doe examen wanneer ik klaar ben. Ook deze vorm heeft zijn voordeel ivm eigen planning, je leert wanneer het je past. Wel is het soms wat moeilijker om je aan die bewuste planning te houden want het moet niet perse op dat moment gebeuren zoals de lessen.
    Ik ben blij ik via deze manier mij kan blijven vormen!

    Door: Caroline Wyckaert18-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Kindercoach

    Mijn opleiding is gestart voor de strenge maatregelen dus ik heb een stuk in Aalst klassikaal gedaan en een stuk virtueel.

    Pluspunten:
    Docente Peta was echt een topper! Heel veel praktijkvoorbeelden. Ik vond ook de aandacht voor onze persoonlijke ambities een enorm pluspunt. Contact met secretariaat liep eerst wat stroef maar dan heeft een medewerkster (Kimberly denk ik) heel vriendelijk alles in 1 keer recht gezet.

    Minpunten:
    Klassikale lessen waren top, maar de virtuele lessen waren minder mijn ding. De groep is ook iets te groot om echt praktijkoefeningen via zoom te doen vind ik.

    Maar over het algemeen ben ik wel tevreden. Ik overweeg de gevorderden opleiding maar ga wachten tot ik zeker ben dat het 100% klassikaal is...

    Door: Bianca De Koster15-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Life coach

    Gisteren eerste les basis life coach gehad. Ondanks corona maatregelen super vlot virtueel kunnen starten. De docente Kim was echt goed in haar vak, ik had wat schrik gezien alle reviews hier maar vanuit mijn ervaring echt helemaal top verlopen. Stress was voor niets, voorlopig ben ik echt tevreden van mijn keuze. Ik heb ook echt altijd snel antwoord gekregen op mijn mails (vragen betreffende facturatie en een korting)...

    Door: Katrien Vandeputte10-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Annulering - opleiding barista

    Cursus barista in Turnhout helaas niet kunnen volgen door omstandigheden. Via mail kreeg ik heel vaak alle alternatieven opgesomt maar dat was echt geen optie voor mij. Dan telefonisch contact opgenomen, kreeg een man aan de lijn en heb mijn geld gewoon netjes teruggekregen na 4 dagen stond het op de rekening.

    Door: Pieter Vandeweye11-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Oplichting !!

    Dit is puur bedrog, blijf hier van weg aub en ga naar een erkend centrum!! Dit is oplichting als je ene keer betaald hebt zie je je geld nooit meer terug je krijgt het enkel terug in opleidingstegoed,. Zeer onprofessioneel zelfs de VDAB is hier niet over te spreken !!

    Door: Lisa25-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Opleiding personal trainer

    Gisteren heb ik mijn eerste virtuele les gevolgd en kijk al uit naar de volgende lessen!!

    Door: Emma Rogiers23-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    administratief bediende

    Heel goede cursus, al heel veel bijgeleerd. Docente Nathalie doet het echt super. Zij heeft ook veel geduld. Mijn eerste taal is niet Nederlands, maar alles is goed gegaan. Twee van de drie modules heb ik al volledig gedaan.

    Door: Doyena16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    3D tekenen met SketchUp

    Voor interieurontwerpen een schitterend tekenprogramma met een bijzonder korte aanleertijd!
    Fotrealistische beelden of 360° weergave binnen de twee werkuren!

    Door: Johan Van Synghel30-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Massage

    Ik heb een lijst met emailadressen (kranten etc.) waar we massaal onze klachten naartoe kunnen sturen.
    Emailadressen zijn niet zichtbaar op deze site...
    Stuur een berichtje naar:
    samke1985 ‘at’ hotm**l.c*m

    Door: Sam09-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nog niks

    Gaat dit over centrum voor avondonderwijs Antwerpen ? Ik zou heel graag de cursus praktische psychologie volgen maar heb zo hier en daar al wat gelezen dus wacht ik nog even af kost 499 euro ..

    Door: Jennifer04-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    klassikale opleiding beleggen

    De eerste keer dat ik een negatieve review schrijf. Druist in tegen mijn principes maar hier voel ik echt de drang om iedereen te waarschuwen.

    Dit bedrijf licht mensen op.

    Mijn casus: Ik schrijf me in op 18/11 en betaal €289 voor een klassikale opleiding. Ze annuleren deze opleiding, 6 dagen later, op 24/11. Aangezien de veiligheidsraad in deze periode geen bijkomende maatregelen heeft afgekondigd, kan 'overmacht door corona' niet ingeroepen worden ter verdediging.
    Ze bieden bewust de mogelijkheid van klassikale lessen aan, ze laten je deze duurste opleidingsmethode betalen en annuleren dan. De grote som inschrijvingsgeld houden ze bij zich en weigeren ze terug te betalen (enkel terug in te wisselen tegen een andere / latere opleiding bij dit frauduleuze bedrijf)

    Laat je niet oplichten!

    Door: Els Van de Perre29-01-2021
    Mahauden30-01-2021

    Schrijf naar volwassenenonderwijs@vlaanderen.be

    Eline Pauwels04-02-2021

    Ik heb precies hetzelfde meegemaakt. 609€ betaald bij mijn inschrijving op 27/12. Exact hetzelfde verhaal.. ze weigeren een terugbetaling terwijl ze van overmacht niet kunnen spreken aangezien de maatregelen ongewijzigd waren!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tuinontwerper

    Ik schreef me in voor de cursus tuinontwerper die eerst in november ging aanvangen, vervolgens in februari en nu krijg ik te horen dat die zal starten op 11 maart. Niet klassikaal, maar virtueel. Het inschrijvingsgeld was €575. Op de website staat dat het inschrijvingsgeld voor de virtuele klas op €403 komt. Groot verschil. Ik ga de virtuele moeten volgen aangezien ik vanaf september iets anders wil volgen. En toch krijg ik het verschil niet terug. Hoe oneerlijk is dit?! Waar zit de logica?

    Door: Eef mahauden27-01-2021
    Anaïs 02-02-2021

    Exact hetzelfde hier, ik had mij al ingeschreven voor de opleiding in september 2020 en ze blijven met onze voeten spelen. Al 3 keer is de opleiding last minute verplaatst of gewijzigd en al minstens even veel keer zie ik op de website goedkopere tarieven en smijten ze met kortingen om nieuw volk aan te trekken... Dit begint te klinken als een juridische kwestie

    Anaïs02-02-2021

    Als ik een alternatieve opleiding zou gevonden hebben had ik mij al lang uitgeschreven, maar moeilijk te vinden. Iemand hier suggesties voor Tuinontwerper?

    Marianne04-02-2021

    Ik snap niet dat mensen zich aan dit "instituut" blijven inschrijven. Ik ben nu op zoek naar een cursus, als je twee minuten onderzoek doet, merk je toch meteen dat dit oplichters zijn....? Bezint eer ge begint!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    opleiding Professional Organizer

    Graag wil ik een klacht indienen tegen deze instelling. Ik lees hier dat verschillende mensen hiermee bezig zijn, maar het lukt me niet te reageren op de posts die hier zichtbaar zijn. Via welk e-mailadres kan ik deze mensen contacteren?

    Door: Lore Goessaert31-12-2020
    Eef30-01-2021

    Schrijf naar volwassenenonderwijs.be of naar de morgen, het nieuwsblad. Licht de pers in

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Opleiding basis make up

    De cursus zou aanvangen op 19/1/2021 maar door corona kan dit niet. Mij lijkt dit een geval van overmacht en toch krijg ik slechts 50% van mijn inschrijfgeld terug ipv het volledige bedrag! Ik bn helemaal niet tevreden!

    Door: Veerle30-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Opleiding masseur

    DOE HET NIET!!
    Ook al lijkt het aantrekkelijk!

    Ik ga mijn hele verhaal niet uit de doeken doen (lees de reviews en je weet genoeg)

    Wil je ook iets ondernemen tegen deze “school”?

    Contacteer me

    Door: Sam18-12-2020
    Lore Goessaert31-12-2020

    Beste, ik wil ook graag stappen ondernemen, hoe kan dit?

    Eef30-01-2021

    Volwassenenonderwijs@vlaanderen.be of licht de pers in. Ik schreef zelf naar de Morgen

    Eline04-02-2021

    Ik wil ook iets ondernemen. Hoe kan dat? Ze blijven me van het kastje naar de muur sturen..

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    All-round voedingsdeskundige

    1100€ betaald voor de cursus om dan bij te start te horen dat er andere cursisten 300 tot 400 € minder moesten betalen omdat ze korting hebben gevraagd (en gekregen). Geld terugstorten konden ze niet. Onprofessionele 'docenten die er gewoon komen om snelle cent bij te verdienen, ze spraken mekaar ook constant tegen. Je krijgt een mega dikke cursus onder je neus geduwt waar je dan examen van krijgt binnen enkele weken. Ik heb verlof genomen en heb weken hard gestudeerd omdat de cursus ook kostelijk genoeg was. Om dan nadien te horen dat gewoon iedereen het diploma gekregen heeft, ook degenen die het examen niet hebben afgelegd!! Dit is je gewoon uitlachen in je gezicht!

    Door: K.B.18-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cursus interieurstylist (basis)

    Niet mee in zee gaan, het is pure FRAUDE! Hun businessmodel is als volgt opgesteld: heel veel verschillende cursussen op verschillende locaties aanbieden, goed wetende dat die cursussen nooit allemaal voldoende inschrijvingen zullen hebben. Vervolgens annuleren ze je cursus en weigeren ze het inschrijvingsgeld terug te betalen. Drie maand, 20 pagina's aan e-mails en talloze telefoontjes later, houden ze me nog steeds aan het lijntje. Er staat nog geen cent op mijn rekening, terwijl ik overduidelijk in mijn recht ben. Ik stuur er test aankoop op af, want dit overduidelijk een corrupte bedoening.

    Door: Haike09-12-2020
    Sammy Guglielmini14-12-2020

    Mag ik uw mailadres? Wij zijn met elke stappen aan het ondernemen en zouden onze draagkracht willen vergroten. Dan bezorg ik u de nodige informatie. Alvast bedankt.

    Lore Goessaert31-12-2020

    Beste, het lukt niet om een e-mailadres hier te typen, men vraagt om geen persoonlijke info te delen. Hoe kan ik u contacteren? l o r e . g o e s s a e r t AT g m a i l PUNT c o m

    lorin Akturk04-01-2021

    Mij kunnen jullie alvast bereiken op het nummer 0471402901

    Karin Jager23-01-2021

    U mag mij ook toevoegen. Zelfde klachten. loumilaAThotmailPUNTcom

    els vdd08-02-2021

    voel me toch ook serieus afgezet

    els vdd08-02-2021

    voel me toch ook serieus afgezet door hen

    Els08-02-2021

    vandendriesschepuntelsattelenetpuntbe basis beleggen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Office & business manager, front end developer

    Ik ga hun aanklagen. Iedereen die ontevreden is met deze zogenaamde “school” mag mij sturen op het e-mailadres: rechtzaakcentrumvooravondonderwijs@mail.com

    Door: Petitie rechtzaak04-12-2020
    Anoniem11-12-2020

    Het zijn een bende leugenaars en dieven!! Ik wou me eerst inschrijven voor een cursus in Gent, dat zou beginnen op 4 september 2020, maar dat lukte niet meer omdat er zogezegd geen gepaste locatie gevonden was. De eerst volgende sessie in Gent was 17 oktober en ik schreef me daarvoor in. Op 6 oktober kreeg ik een mail dat de opleiding niet kon doorgaan op het afgesproken tijdstip. Dit was dus maar 10 dagen voor begin van de opleiding. Dit kan niet! En dit was niet de eerste keer. Ik stuurde een mail dat ik de opleiding wilde annuleren omdat het niet binnen mijn agenda paste. Hierop kreeg ik geen antwoord en ik kreeg een tweede mail met een bericht over de wijziging van de data. Ik stuurde mijn mail met de vraag voor annulatie nog een keer en er werd mij bevestigd dat ik de opleding kosteloos kon annuleren. Dit werd me zowel telefonisch als via mail 3 keer bevestigd door 3 verschillende consulenten. Ik zou mijn geld binnen de 30 dagen ontvangen, maar dat gebeurde niet en ik contacteerde de school. Ze zeiden dat er vertraging was opgelopen en dat mijn geld binnen een aantal dagen op mijn rekening zou staan. Ik heb mijn geld niet ontvangen en in de plaats kreeg ik een mail dat ik mijn geld niet kon terugkrijgen en dat er een misverstand was gebeurd. De opleiding kon door corona (overmacht) niet doorgaan. BELACHELIJK!!!. Ik stuurde vele mails en belde om te zeggen dat ik dit niet accepteerde, maar kreeg geen antwoord. Uiteindelijk heb ik een aangetekende brief verstuurd, waarop ik terug hetzelfde antwoord kreeg. Ze betalen dus niet terug en je moet kiezen voor een switchgarantie. Het is mijn eigen fout om deze organisatie een tweede keer te vertrouwen. Ik had me 5 jaar geleden een ingeschreven voor de cursus Etalagie, waarbij er vanalles werd beloofd. De eerste dag van de opleiding was een ramp! Niemand was er tevreden van. De zogezegde docent was iemand die jaren in de verkoop had gestaan en niets afwist over etalages en technische zaken. Ik ben zelf interieurarchitecte/leerkracht en dacht dat deze opleiding me een meerwaarde zou bieden, maar dat was alles behalve. Hun excuus was dat de docent die oorspronkelijk de cursus zou geven de laatste dag voor de opleiding had afgehaakt en dat ze 1 dag voor de opleiding iemand anders moesten zoeken. Toen werd hier ook moeilijk over gedaan, maar heb ik uiteindelijk wel mijn geld teruggekregen. Ik heb er super veel spijt van dat ik deze ONPROFESSIONELE organisatie een tweede kans gegeven heb. Ik raad het niemand aan!!

    Sammy Guglielmini14-12-2020

    Mag ik uw mailadres? Wij zijn met enkele stappen aan het ondernemen en zouden onze draagkracht willen vergroten. Dan bezorg ik u de nodige informatie. Alvast bedankt

    Lore Goessaert31-12-2020

    Dit lijkt wel mijn verhaal... compleet dezelfde orde van daden: terugbetaling werd beloofd, ook via mail, er was een misverstand en dan weigering van terugbetaling. Kunnen we hier niks aan doen als we alles bundelen??

    lorin akturk04-01-2021

    Net hetzelfde recent meegemaakt. ik heb nog steeds niets van mijn geld terug gezien. Je kan me bereiken via het nummer 0471402901

    Ellen Claus07-01-2021

    Beste Petitie Rechtzaak : uw e-mailadres klopt niet. Zou je ons het correcte adres kunnen bezorgen?

    Lore Goessaert10-01-2021

    Dag Ellen, we zijn met een groepje mensen bezig om te kijken wat we juridisch kunnen doen. Kan jij me een chatbericht sturen via facebook? (Lore GS is mijn profielnaam). Groetjes

    Ellen Claus12-01-2021

    Dag Lore, op Facebook vind ik verschillende profielen terug met deze naam. Woont u in Bottelare? De andere vindt volleybal leuk :-)

    Kathleen Roosen13-01-2021

    Hier hetzelfde verhaal... Aangetekende brief gestuurd met als reactie dat ik zogezegd geen terugbetaling kan krijgen. Ik heb gevraagd naar een attest van de overheid die zou moeten verklaren dat ze geen cursussen mogen laten doorgaan. Helaas geen reactie gekregen...

    Cagla Sari19-01-2021

    Beste allen, Vandaag had ik een minnelijke schikking met hen en zoaols ik had verwacht kwamen ze niet opdagen.. deze lange review was dus ook mijn verhaal.. ik denk dat er niets anders op zit dan een proces op te starten

    Dennis Knaepen01-02-2021

    Ik heb hier ook problemen mee. Ik kreeg een week voor de start een mail dat de cursus niet door ging, 5minuten later een mail met de beschuldiging dat ik te laat betaald had. Cursus in september, betaling in mei gedaan. Zij willen mij geld niet terug storten wegens "corona", binnen het jaar moet ik dezelfde cursus volgen anders zou ik pech hebben..

    Eline04-02-2021

    Eline04-02-2021

    Ik wil graag mee iets ondernemen. Zelfde verhaal! elinevioolATgmailPUNTcom

    els08-02-2021

    ik vraag me af, of ik nog 87 euro terug betaald zal krijgen. ik betaalde oorspronkelijk voor een groepsles (met fysieke cursus van 289 euro) en ben nu verplicht om een virtuele les te volgen (202 euro, en cursus zelf mogen afprinten) Ik kreeg ook voortdurend mails om de les uit te stellen, kreeg voortdurend mails met tegenstrijdige antwoorden, een soep tot en met!!!! Leve syntra dan toch hoor!! De eerste en de laatste keer met CVA

    Mieke12-02-2021

    Hier ook problemen met CVO ik had me in februari 2020 ingeschreven voor een cursus , deze werd een week vooraf geannuleerd en verplaatst naar een latere datum. Dan kwam corona en werd de cursus verschoven naar juli 2020. Een week vooraf weer een mail dat deze werd geannuleerd , maar dat ik mij niet kon uitschrijven . Dus ofwel wachten op een nieuwe datum of weg geld € 575. Dan een mail dat ik online de cursus kan volgen :prijs €411 . Ze kunnen wel het te veel betaalde bedrag niet terugstorten . De cursus eindelijk gestart maar deze wordt niet professioneel gegeven . De lesinhoud vind je weer op het internet en wordt letterlijk afgelezen . Ik noem dit diefstal .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Centrum Voor Avondonderwijs

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Centrum Voor Avondonderwijs een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 34 ervaringen geplaatst over Centrum Voor Avondonderwijs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Centrum Voor Avondonderwijs actief?

    Centrum Voor Avondonderwijs is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Centrum Voor Avondonderwijs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.