ErvaringenSite

    Centrum Voor Avondonderwijs
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (63)

    5.2
    51% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    5.2
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Electricien

    Ik heb een huis gekocht en wil graag voor minder kosten te hebben wat bijleren en bij deze cursus heb ik al veel bijgeleerd en ook zeker door professionele begeleiding van de docent.

    Door: Stef05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Administratief bediende

    Ik ben eerst ingeschreven voor de opleiding Administratieve vaardigheden. Deze is super meevallen, ik was enorm tevreden van docente Nathalie. Ik neem er nu nog Word en Excel bij en hoop dat deze net zo vlot verlopen.

    Door: Leen21-04-2021
    Miranda 19-05-2021

    Nathalie is geweldig! Ze is een echte vakkundige dame met talent voor kalm en rustig maar ook begrijpend uit te leggen. Ik heb momenteel les van haar :)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Creatieve therapie

    Ik was sceptisch toen mijn opleiding werd gewijzigd naar virtuele lessen, maar dit valt beter mee dan verwacht. Een dikke pluim voor onze docent om ons alsnog kwalitatieve lessen te bezorgen!

    Door: Sabrina20-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Personal coach

    Mijn cursus kon niet doorgaan door de covid in Maart spijtig genoeg. Een mail gekregen met aanpassingen dat niet goed in mijn planning paste. Contact opgenomen met de school en ze hebben me goed geholpen en gezocht naar een passende datum voor mijn cursus.

    Goede klantenservice

    Door: Raf14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    opleiding

    Betaald voor een opleiding. Ze ging niet door (zogenaamd omwille van Corona) Ze blijven deze cursus echter aanbieden. 595 Euro betaald en krijg deze ook niet terug. Voor de vrederechter komen ze niet opdagen.

    Door: Jean Jacobs14-04-2021
    Eline09-05-2021

    Beste Jean, heb je uiteindelijk een manier gevonden om jouw inschrijvingsgeld terug te kunnen vorderen? Ik heb in December ook 610€ betaald, en ze blijven - ook na aangetekende brieven - zich schuilen achter ‘Corona’ en geven dus geen cent terug 🤬🤬

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Kindercoach

    Eerste les krijg je te horen dat je " DIPLOPA"niks waard is..... Geen aanrader !!!!

    Door: Vervaet Evy31-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Medisch secretariaat

    Virtueel gevolgd

    Door: Fien R.25-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Grafisch Vormgever

    Ik volg de virtuele lessen van grafisch vormgeving. In het begin was dit even wennen aangezien ik niet zo handig ben met de computer, maar de docent heeft me hier altijd goed bij geholpen.

    Ik kijk uit naar de volgende module!

    Door: Katrien Wijkmans23-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Cursus thuis studie


    Op de site geven ze informatie die achteraf niet blijkt te kloppen. Je spreekt hun er op aan. En vraagt een correctie van je factuur. Maar ze kunnen geen krediet nota opstellen.
    Iedereen kan een krediet nota opstellen.

    Nee in de plaats geven ze me een uitzonderlijke korting voor een volgende cursus. Alsof ik ooit nog eens een cursus er ga nemen.
    Want rond de pot draaien kunnen ze daar goed. Maar mensen helpen, nee.

    Ook de kwaliteit van de cursus zelf laat de wensen over. Foutieve informatie in de cursus. Nee doe het niet mensen. Spendeer je geld aan iets beter dan dit onnozele instelling.

    Door: Wendy 18-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Photoshop

    Eerst en vooral, laat u niet misleiden door de sterretjes en reviews op de site van CVA. Deze worden hergebruikt bij eender welke opleiding en zijn dus fake. Hoe kan je nu vertrouwen hebben in een instantie die u iets wilt bijleren wanneer hun eigen interface super oppervlakkig en amateuristisch is. De laadtijden van hun site zijn echt slecht by the way..
    Ik zou u ook aanraden om tijdens de pandemie weg te blijven van die afzetters. Ze veranderen uw lessen of geven u een goedkopere optie zonder het verschil terug te betalen. Overmacht is hun beste vriend.
    Ook zijn de zogenaamde cursussen 5 jaar overtijd en moeten de studenten zelf het initiatief nemen om de virtuele les op te nemen. De opleiding zelf voldoet aan de verwachting maar dat hangt enorm af van de docent natuurlijk. Deze zijn meestal niet erg gehecht aan CVA zelf. Mijn besluit: beter op een ander, verspil u tijd en moeite er niet aan.

    Door: Gwen16-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Wielercoach

    Op 30/10/2020 had ik mij ingeschreven voor een cursus 'Wielercoach'. Na betaling kreeg ik diezelfde dag nog het lessenrooster toegestuurd. De lessen zouden starten op 10/11/2020 en eindigen op 15/12/2020. Op 04/11/2020 verplaatsen ze de cursus omwille van het coronavirus. In mijn opinie kunnen deze lessen online gegeven worden, maar blijkbaar niet.

    De nieuwe lessen zouden nu starten op 20/04/2021. Dit lukt voor mij niet meer en daardoor wou ik mijn cursus annuleren en kon ik nog een deel van mijn inschrijvingsgeld recuperen zoals ze zelf vermelden (zie bijlage foto 1). De foto komt uit een mail die ik ontvangen had op 3/02/2021 aangezien ik op 03/02/2021 telefonisch had laten weten dat ik mijn cursus wens te stoppen.

    Blijkbaar kan ik geen geld terugvorderen omdat ik niet 2 maand voor de start van de cursus heb laten weten dat ik wil stoppen. Nochtans lijkt 3/02/2021 wel 2 maand voor 20/04/2021 te vallen... Maar volgens hen start de cursus nog altijd op 10/11/2021 (de initiele startdatum) omdat zij deze door overmacht verplaatst hebben. Telefonisch krijg ik niet veel soelaas bij hen, maar vooral de boodschap 'ik zie je aanvraag tot annulatie in het systeem, maar deze is nog niet verwerkt'. Ik heb wekelijks naar hen gebeld sinds 03/02/2021 omdat ik van hen geen verdere communicatie krijg en het mij dus ook bijster is wat er aan het gebeuren is. Als ik online verder kijk, kom ik terecht op de facebook recensies en ben ik duidelijk niet te enige met die probleem.

    De lessen blijven ze maar uitstellen. Na contact met mijn docent, wist hij zelf niet dat hij les moest geven.

    Door: Glenn Goossens12-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schoonheidsspecialiste

    Net ingeschreven voor de opleiding schoonheidsspecialiste. Ik kan niet wachten om te starten!!!!!!!!!

    Door: Ina Vercammen03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    opleiding medisch pedicure

    mijn betaalde voorschot krijg ik niet terug, Zij hebben de lessen al 2x uitgesteld. dit is de school van de ex man van lesley ann poppe zie ik op het internet. zijn hebben de lessen 2x geannuleerd en door 'overmacht' krijg ik mijn geld niet terug 270€, dit is hun antwoord
    Geachte Heer,

    Ik had graag een oplossing hiervoor


    Ik ben ingeschreven voor een praktijkopleiding medisch pedicure in Brugge
    Lessen startten 28/01/2021.
    Mail gekregen dat deze niet doorgaan, verzet naar maart 2021
    Verleden week mail gekregen dat ook deze lessen niet doorgaan, alternatief is SEPTEMBER 2021
    Deze lessen kan ik echt niet volgen

    Daarom vroeg ik mijn voorschot terug
    Blijkbaar ben ik niet de enige die hier moeilijkheden mee heeft
    Hieronder hun antwoord :

    Studentennummer: 640391
    Kathleen Van Guyt
    hoekestraat 89
    9910 knesselare oost vlaanderen
    België

    Dag Kathleen

    Bedankt voor je mail.

    Wij hadden er samen met de docenten echt enorm hard naar uitgekeken om terug te mogen starten, maar voorlopig wachten we nog op groen licht van de overheid om klassikaal onderwijs in te richten.

    De gezondheid van onze medewerkers, docenten en studenten zijn uiteraard van het grootste belang. Wij volgen de geldende corona-maatregelen dus ook strikt op, zodat we zo snel mogelijk terug met z'n allen klassikaal onderwijs kunnen genieten.

    Onze school werkt momenteel in code rood conform de voorgestelde draaiboeken. Concreet betekent dit dat afstandsonderwijs de norm is. Wij hebben met spoed met onze docenten de koppen bij elkaar gestoken om ervoor te zorgen dat we jullie zo snel mogelijk een opleiding konden bieden die voldeed aan de kwaliteit waarvoor jij koos, en waarvoor wij staan. Om die reden hebben we ervoor gezorgd dat we voor de meeste opleidingen een virtueel coronaproof alternatief aanbieden. Professioneel onderwijs inrichten is echter meer dan een laptop met webcam voor een docent zetten. Natuurlijk is dit voor de ene opleiding gemakkelijker te realiseren dan voor de andere. Onze praktijkgerichte opleidingen, zoals beautyopleidingen (make-up, kapper, nagels ...), horecaopleidingen en massageopleidingen geven we liefst in klassikaal verband. Als praktijkgerichte school staan we namelijk voor Al doende leer je!

    Voor de klassikale lessen in code rood gelden strenge regels, waaronder maximaal 10 cursisten en lesgever per lokaal. Onze cursisten moeten de nodige afstand houden, mondkapjes zijn verplicht en mensen met gezondheidsproblemen mogen niet deelnemen aan de lessen zonder toestemming van een arts. Als aan deze voorwaarden wordt voldaan, kunnen er in theorie klassikale lessen plaatsvinden. Echter kunnen lessen niet plaatsvinden als deze basismaatregelen niet opgevolgd kunnen worden. Aangezien we vooral met externe campussen samenwerken (zoals lokalen van hogescholen of kleine bedrijven) waar externe derde partijen niet toegelaten zijn, beschikken we niet over de capaciteit van lokalen om lessen in kleine groepen te laten doorgaan. Ook hebben we een enorme diverse groep aan cursisten, van alle leeftijden. We willen al onze cursisten een maximale kans geven om alles uit een kwalitatieve opleiding te halen, wat nu onder de huidige situatie niet kan.

    Daarom dat we beslist hebben om al onze klassikale opleidingen naar een later moment te verplaatsen. Jouw opleiding zal tot onze grote spijt niet starten vanaf maart, maar vanaf zaterdag 4 september in Brugge. Uiteraard zoeken wij samen met jou naar een geschikte oplossing indien deze datum niet voor je past. Zo kan je hem ook eerder volgen op een andere locatie.

    Een volledige of gedeeltelijke terugbetaling is omwille van overmacht (= corona) niet mogelijk, maar uiteraard gaan mijn collega's en ik nog steeds met je opzoek naar een geschikte oplossing. Ik hoor het alvast graag van je!



    Door: kathleen van guyt02-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    marketing basis

    Eerst en vooral een dikke pluim aan de medewerkers van het cva. Als ik vragen had of hulp nodig had, stonden ze me altijd vriendelijk te woord aan de telefoon. Ik volgde de virtuele opleiding basismarketing om mijn marketingkennis opnieuw op te frissen. De snelcursus basismarketing was daar ideaal voor. Heb me inmiddels ingeschreven voor de uitgebreide opleiding digitale marketing!

    Door: Kim26-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Oplichting !!

    Dit is puur bedrog, blijf hier van weg aub en ga naar een erkend centrum!! Dit is oplichting als je ene keer betaald hebt zie je je geld nooit meer terug je krijgt het enkel terug in opleidingstegoed,. Zeer onprofessioneel zelfs de VDAB is hier niet over te spreken !!

    Door: Lisa25-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Opleiding personal trainer

    Gisteren heb ik mijn eerste virtuele les gevolgd en kijk al uit naar de volgende lessen!!

    Door: Emma Rogiers23-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    administratief bediende

    Heel goede cursus, al heel veel bijgeleerd. Docente Nathalie doet het echt super. Zij heeft ook veel geduld. Mijn eerste taal is niet Nederlands, maar alles is goed gegaan. Twee van de drie modules heb ik al volledig gedaan.

    Door: Doyena16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Annulering - opleiding barista

    Cursus barista in Turnhout helaas niet kunnen volgen door omstandigheden. Via mail kreeg ik heel vaak alle alternatieven opgesomt maar dat was echt geen optie voor mij. Dan telefonisch contact opgenomen, kreeg een man aan de lijn en heb mijn geld gewoon netjes teruggekregen na 4 dagen stond het op de rekening.

    Door: Pieter Vandeweye11-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Massage

    Ik heb een lijst met emailadressen (kranten etc.) waar we massaal onze klachten naartoe kunnen sturen.
    Emailadressen zijn niet zichtbaar op deze site...
    Stuur een berichtje naar:
    samke1985 ‘at’ hotm**l.c*m

    Door: Sam09-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nog niks

    Gaat dit over centrum voor avondonderwijs Antwerpen ? Ik zou heel graag de cursus praktische psychologie volgen maar heb zo hier en daar al wat gelezen dus wacht ik nog even af kost 499 euro ..

    Door: Jennifer04-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Centrum Voor Avondonderwijs

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Centrum Voor Avondonderwijs een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 63 ervaringen geplaatst over Centrum Voor Avondonderwijs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 51% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Centrum Voor Avondonderwijs actief?

    Centrum Voor Avondonderwijs is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Centrum Voor Avondonderwijs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.