ErvaringenSite

    Centrum Voor Avondonderwijs
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (37)

    4.4
    32% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Cursus interieurstylist (basis)

    Niet mee in zee gaan, het is pure FRAUDE! Hun businessmodel is als volgt opgesteld: heel veel verschillende cursussen op verschillende locaties aanbieden, goed wetende dat die cursussen nooit allemaal voldoende inschrijvingen zullen hebben. Vervolgens annuleren ze je cursus en weigeren ze het inschrijvingsgeld terug te betalen. Drie maand, 20 pagina's aan e-mails en talloze telefoontjes later, houden ze me nog steeds aan het lijntje. Er staat nog geen cent op mijn rekening, terwijl ik overduidelijk in mijn recht ben. Ik stuur er test aankoop op af, want dit overduidelijk een corrupte bedoening.

    Door: Haike09-12-2020
    Sammy Guglielmini14-12-2020

    Mag ik uw mailadres? Wij zijn met elke stappen aan het ondernemen en zouden onze draagkracht willen vergroten. Dan bezorg ik u de nodige informatie. Alvast bedankt.

    Lore Goessaert31-12-2020

    Beste, het lukt niet om een e-mailadres hier te typen, men vraagt om geen persoonlijke info te delen. Hoe kan ik u contacteren? l o r e . g o e s s a e r t AT g m a i l PUNT c o m

    lorin Akturk04-01-2021

    Mij kunnen jullie alvast bereiken op het nummer 0471402901

    Karin Jager23-01-2021

    U mag mij ook toevoegen. Zelfde klachten. loumilaAThotmailPUNTcom

    els vdd08-02-2021

    voel me toch ook serieus afgezet

    els vdd08-02-2021

    voel me toch ook serieus afgezet door hen

    Els08-02-2021

    vandendriesschepuntelsattelenetpuntbe basis beleggen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Office & business manager, front end developer

    Ik ga hun aanklagen. Iedereen die ontevreden is met deze zogenaamde “school” mag mij sturen op het e-mailadres: rechtzaakcentrumvooravondonderwijs@mail.com

    Door: Petitie rechtzaak04-12-2020
    Anoniem11-12-2020

    Het zijn een bende leugenaars en dieven!! Ik wou me eerst inschrijven voor een cursus in Gent, dat zou beginnen op 4 september 2020, maar dat lukte niet meer omdat er zogezegd geen gepaste locatie gevonden was. De eerst volgende sessie in Gent was 17 oktober en ik schreef me daarvoor in. Op 6 oktober kreeg ik een mail dat de opleiding niet kon doorgaan op het afgesproken tijdstip. Dit was dus maar 10 dagen voor begin van de opleiding. Dit kan niet! En dit was niet de eerste keer. Ik stuurde een mail dat ik de opleiding wilde annuleren omdat het niet binnen mijn agenda paste. Hierop kreeg ik geen antwoord en ik kreeg een tweede mail met een bericht over de wijziging van de data. Ik stuurde mijn mail met de vraag voor annulatie nog een keer en er werd mij bevestigd dat ik de opleding kosteloos kon annuleren. Dit werd me zowel telefonisch als via mail 3 keer bevestigd door 3 verschillende consulenten. Ik zou mijn geld binnen de 30 dagen ontvangen, maar dat gebeurde niet en ik contacteerde de school. Ze zeiden dat er vertraging was opgelopen en dat mijn geld binnen een aantal dagen op mijn rekening zou staan. Ik heb mijn geld niet ontvangen en in de plaats kreeg ik een mail dat ik mijn geld niet kon terugkrijgen en dat er een misverstand was gebeurd. De opleiding kon door corona (overmacht) niet doorgaan. BELACHELIJK!!!. Ik stuurde vele mails en belde om te zeggen dat ik dit niet accepteerde, maar kreeg geen antwoord. Uiteindelijk heb ik een aangetekende brief verstuurd, waarop ik terug hetzelfde antwoord kreeg. Ze betalen dus niet terug en je moet kiezen voor een switchgarantie. Het is mijn eigen fout om deze organisatie een tweede keer te vertrouwen. Ik had me 5 jaar geleden een ingeschreven voor de cursus Etalagie, waarbij er vanalles werd beloofd. De eerste dag van de opleiding was een ramp! Niemand was er tevreden van. De zogezegde docent was iemand die jaren in de verkoop had gestaan en niets afwist over etalages en technische zaken. Ik ben zelf interieurarchitecte/leerkracht en dacht dat deze opleiding me een meerwaarde zou bieden, maar dat was alles behalve. Hun excuus was dat de docent die oorspronkelijk de cursus zou geven de laatste dag voor de opleiding had afgehaakt en dat ze 1 dag voor de opleiding iemand anders moesten zoeken. Toen werd hier ook moeilijk over gedaan, maar heb ik uiteindelijk wel mijn geld teruggekregen. Ik heb er super veel spijt van dat ik deze ONPROFESSIONELE organisatie een tweede kans gegeven heb. Ik raad het niemand aan!!

    Sammy Guglielmini14-12-2020

    Mag ik uw mailadres? Wij zijn met enkele stappen aan het ondernemen en zouden onze draagkracht willen vergroten. Dan bezorg ik u de nodige informatie. Alvast bedankt

    Lore Goessaert31-12-2020

    Dit lijkt wel mijn verhaal... compleet dezelfde orde van daden: terugbetaling werd beloofd, ook via mail, er was een misverstand en dan weigering van terugbetaling. Kunnen we hier niks aan doen als we alles bundelen??

    lorin akturk04-01-2021

    Net hetzelfde recent meegemaakt. ik heb nog steeds niets van mijn geld terug gezien. Je kan me bereiken via het nummer 0471402901

    Ellen Claus07-01-2021

    Beste Petitie Rechtzaak : uw e-mailadres klopt niet. Zou je ons het correcte adres kunnen bezorgen?

    Lore Goessaert10-01-2021

    Dag Ellen, we zijn met een groepje mensen bezig om te kijken wat we juridisch kunnen doen. Kan jij me een chatbericht sturen via facebook? (Lore GS is mijn profielnaam). Groetjes

    Ellen Claus12-01-2021

    Dag Lore, op Facebook vind ik verschillende profielen terug met deze naam. Woont u in Bottelare? De andere vindt volleybal leuk :-)

    Kathleen Roosen13-01-2021

    Hier hetzelfde verhaal... Aangetekende brief gestuurd met als reactie dat ik zogezegd geen terugbetaling kan krijgen. Ik heb gevraagd naar een attest van de overheid die zou moeten verklaren dat ze geen cursussen mogen laten doorgaan. Helaas geen reactie gekregen...

    Cagla Sari19-01-2021

    Beste allen, Vandaag had ik een minnelijke schikking met hen en zoaols ik had verwacht kwamen ze niet opdagen.. deze lange review was dus ook mijn verhaal.. ik denk dat er niets anders op zit dan een proces op te starten

    Dennis Knaepen01-02-2021

    Ik heb hier ook problemen mee. Ik kreeg een week voor de start een mail dat de cursus niet door ging, 5minuten later een mail met de beschuldiging dat ik te laat betaald had. Cursus in september, betaling in mei gedaan. Zij willen mij geld niet terug storten wegens "corona", binnen het jaar moet ik dezelfde cursus volgen anders zou ik pech hebben..

    Eline04-02-2021

    Eline04-02-2021

    Ik wil graag mee iets ondernemen. Zelfde verhaal! elinevioolATgmailPUNTcom

    els08-02-2021

    ik vraag me af, of ik nog 87 euro terug betaald zal krijgen. ik betaalde oorspronkelijk voor een groepsles (met fysieke cursus van 289 euro) en ben nu verplicht om een virtuele les te volgen (202 euro, en cursus zelf mogen afprinten) Ik kreeg ook voortdurend mails om de les uit te stellen, kreeg voortdurend mails met tegenstrijdige antwoorden, een soep tot en met!!!! Leve syntra dan toch hoor!! De eerste en de laatste keer met CVA

    Mieke12-02-2021

    Hier ook problemen met CVO ik had me in februari 2020 ingeschreven voor een cursus , deze werd een week vooraf geannuleerd en verplaatst naar een latere datum. Dan kwam corona en werd de cursus verschoven naar juli 2020. Een week vooraf weer een mail dat deze werd geannuleerd , maar dat ik mij niet kon uitschrijven . Dus ofwel wachten op een nieuwe datum of weg geld € 575. Dan een mail dat ik online de cursus kan volgen :prijs €411 . Ze kunnen wel het te veel betaalde bedrag niet terugstorten . De cursus eindelijk gestart maar deze wordt niet professioneel gegeven . De lesinhoud vind je weer op het internet en wordt letterlijk afgelezen . Ik noem dit diefstal .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Business manager (allround) en front end developer (ict)

    Denk maar niet dat je je geld gaat terugkrijgen, zelfs als je het binnen de 14 dagen laat weten... De klantendienst antwoordde niet eens op mijn e-mail, dus ik heb er dan nog 5 moeten sturen en dan hadden ze nog altijd niet geantwoord dus had ik ze gebeld. Je moet blijkbaar een aangetekende brief versturen naar antwerpen om te vragen voor u geld terug, maar als je de boeken al ontvangen hebt is het te laat... Ik had de boeken zelfs teruggestuurd en ik heb nog altijd mijn geld niet terug ontvangen. Ze zijn een complete scam. De leerkrachten zijn ook niet te doen... Ik haat centrumvooravondonderwijs. Kies een andere school voor een opleiding te doen, een school die echt geeft om u... Het enige wat zij willen is geld.

    Door: Anonieme koper04-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Alternatieve diertherapie.

    Nooit correctie ingestuurde opdrachten aan Vanghesdaele, manager Bollansee reageert niet, telefonistes te Frankrijklei bazelen raak. Enorme nep daar.

    Door: Anoniem04-12-2020
    Sammy Guglielmini14-12-2020

    Mag ik uw mailadres? Wij zijn met enkele stappen aan het ondernemen en zouden onze draagkracht willen vergroten. Dan bezorg ik u de nodige informatie. Alvast bedankt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    OPLICHTING EN DIEFSTAL

    KOOP HIER NOOIT IETS!!!! Diefstal, oplichting en fraude, daar zijn ze goed in! HONDERDEN mensen zijn al gedupeerd door de mensen die dit hebben bedacht: Eva Bollansee en Benjamin Ruyters. Zie ook geschiedenis NHBO!

    Door: R. den Hartog01-10-2020
    Sammy Guglielmini14-12-2020

    Mag ik uw mailadres? Wij zijn met enkele stappen aan het ondernemen en zouden onze draagkracht willen vergroten. Dan bezorg ik u de nodige informatie. Alvast bedankt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    1

    1

    Door: arachni_name28-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Cursus

    Doe hier geen opleiding! Dit bedrijf was eerst het nhbo. Maar dit bedrijf is nu failliet. Er zijn nog heel veel gedupeerden. Dit kunt u opzoeken als u het nhbo opzoekt.

    Door: Anoniem 21-09-2020
    Sammy Guglielmini14-12-2020

    Mag ik uw mailadres? Wij zijn met enkele stappen aan het ondernemen en zouden onze draagkracht willen vergroten. Dan bezorg ik u de nodige informatie. Alvast bedankt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cursus interieurstylist

    Opleiding interieurstylist: €250 weggesmeten geld. Teksten letterlijk gekopieerd van het internet, schrijffouten, de helft van de voorbeelden is int engels en moet je zelf maar vertalen. Pas na een half jaar stelde de docente zich zelf voor en kwamen er eindelijk “verplichte opdrachten” op het online leerplatform. Echter, als je geen ervaring hebt met floorplanner of roomstyler, Kan je deze huiswerkopdracht niet (fatsoenlijk) maken. De “handleiding” die je erbij krijgt is erg beknopt.

    Door: Tebbe18-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Cursus Account Management (Brugge)

    Alle kinderen mogen fulltime naar school maar een avondcursus van amper 3 uurtjes per week kunnen ze niet corona proef laten doorgaan? Alternatieven waren minsten 120 km verderop oftewel 6 maanden wachten. Dit wil zeggen weeral uw agenda volledig omgooien, benieuwd of de baas hiermee blijft lachen!

    Buiten deze info wil ik ook nog kwijt dat de terugbetaling ongeveer 30 dagen duurt, volgens mij kunnen ze beter eens een cursus klantvriendelijkheid volgen!

    Door: Tom Julien04-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Grafisch ontwerp 1 maand

    Ik heb 2 weken op voorhand gebeld om te vragen of de cursus grafisch ontwerp nog doorging en of er nog plaats was. (heb duidelijk vermeld dat ik via de kmo portefeuille wou inschrijven en ze hebben zelf ook nog uitgelegd hoe het helemaal te werk ging)
    Deze cursus ging normaal gezien een maand duren.
    Aangezien ik een zelfstandige ben in bijberoep en het allemaal zo mooi mogelijk probeer in te plannen heb ik mijn maand verlof precies voor deze periode ingediend.
    Aan de lijn was het allemaal in orde, dus heb mij ook ingeschreven voor de cursus via de KMO Portefeuille.
    Alles ging nog goed, tot de eerste dag van de cursus.
    Waarbij ik via de cursusgever zelf nog heb moeten vernemen dat de 1 maand cursus niet door gaat omdat er maar 7 mensen zich ingeschreven hebben en dit dus volgens CVA te weinig is. De cursusgever dacht nog dat we gecontacteerd werden, maar dit is dus bij niemand niet het geval geweest.
    Enigste waaruit ik kon kiezen is om te veranderen naar een andere datum & dit is dan verdeeld door verschillende weken doorheen 't jaar.
    Dus ipv dat ik de cursus in 1 maand zou kunnen vervolledigen, ben ik pas na 7-8 klaar met de opleiding.
    Omdat ik mij ingeschreven heb via de KMO Portefeuille kan ik dus geld niet terugkrijgen of iets anders volgen wat veel minder duurt (dat trouwens, ook baat zal hebben voor mijn bedrijf) .
    Moet het dus gewoon accepteren dat ze me bewust bestolen(niet letterlijk, maar als organisatie kan u weken op voorhand weten dat de cursus niet doorgaat) hebben.
    Chatfunctie op hun mailing werkt amper deftig.
    Heb ze daarna telefonisch proberen te bereiken & toen bleef ik maar een muziekje krijgen.
    Probeerde via de chatfunctie op hun site, maar eens ik de situatie uitgelegd heb, was de andere niet meer te vinden.
    Echt,
    organisatie? 0/10
    communicatie? 0/10

    Totaal niet waardig om zich als erkende dienstverstrekker te uitten en om zelfs jouw tijd hier te verspillen.

    Door: Redouan20-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wimper en wenkbrauw extention

    VERSCHRIKKELIJK!! Amateurs van a tot z!!!! Heb een hele lespakket van wimper en wenkbrauw extention aangekocht... Bij de 1ste les ging het al helemaal mis! Docent was niet komen opdagen en wij wisten van niks! Een week of 2 na de eertse les werden alle lessen met zogoed als 6 maanden verplaatst! Docenten hebben amper ervaring. Ge zit in een praktijk les met te veel man! Geen tips of tricks. Zoek het maar uit! Ma wel bijna 1000€ voor vragen. Klantendienst weeral amateurs.

    Door: Alina Galikaeva02-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Make up

    Ik ben niet te spreken over het centrum voor avondonderwijs!! Enkele weken geleden heb ik me ingeschreven voor een cursus visagie. Deze bestaat uit 4modules, die normaal mooi op elkaar volgen. Na het betalen van de benodigdheden( make up pakket van 800euro) laten ze me weten dat 2 van de 4 modules niet kunnne doorgaan. Nu een week voor aanvang krijg ik een mail dat ook de 3 de modele niet kan doorgaan!!! Hier zit ik dan, verlof genomen voor 19dagen, 15 modellen gezocht, die ook verlof hebben genomen, een hoop make up,... en geen opleiding.

    Door: Lindsay De Bie27-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Opleiding tuinontwerp

    Ze verkopen de opleiding tuinontwerp als een professionele opleiding met een volwaardig diploma. De eerste les laat de leraar al weten dat we niks professioneel moeten verwachten, dat dit meer een hobby les is. Het diploma verkopen ze als gelijk aan dat van Syntra...maar ze geven geen diploma 's maar attesten. Een diploma is juridisch gezien geen beschermde term en dus gebruiken ze deze losjes. Mondeling verkopen ze het als volwassenonderwijs, maar schriftelijk ontwijken ze deze term omdat ze deze bij wet niet mogen gebruiken.
    Dien je een klacht in dan weigeren ze met de bemiddelaar te spreken en weigeren ze het geld terug te betalen.
    Plaats je een slechte review op Google, dan laten ze deze verwijderen. Ik heb er nu bijgezet dat ik een printscreen nam.
    Dus let op! Ze geven geen diploma's en hun opleidingen hebben niet de waarde die zij er aan geven!

    Door: Jo08-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Personal Trainer Expert

    De lessen Personal Trainer Basis van Maarten Gybels waren heel gezellig. Gybels is iemand die groepsdynamiek in de klas wist te brengen door je telkens met andere mensen te laten werken. Bovendien gaf hij veel voorbeelden uit de praktijk. Nadeel hij zag quasi niks van theorie en op dat punt waren we op onszelf aangewezen. Docente Christien Spiritus van sportvoeding bereid haar lessen zeer goed voor, zelfs te goed zodat je haar lessen even goed via de wekelijkse powerpoint kan studeren. Ik ervaar dit zowel positief:, je hoeft niet naar de les en negatief: het aflezen maakt de les nogal saai. De online consulenten zijn vriendelijk en vlot bereikbaar maar na het examen stond er op de site 'Proficiat u bent geslaagd op dit onderdeel!' en bleek ik achteraf gebuisd op theorie. Verder vond ik het zeer frustrerend dat ik verschillende keren contact diende op te nemen met de online consulenten omdat de administratief medewerkers hun job niet goed doen. Zo stonden mijn cursussen herhaaldelijk bij niet betaald terwijl ze allen betaald waren. Dat werd rechtgezet maar ondertussen is dit weer het geval. U ziet het voor- en nadelen. Oké dat is overal maar aan de KUL is men niet zo slordig met de administratie.

    Door: sabine daems06-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Opleiding tuinontwerp

    Er wordt bij de intake gezegd dat ze gelijk zijn aan Syntra alleen praktischer gericht....klopt totaal niet. Uw diploma is juist hetzelfde als dat van bij Syntra. Totaal niet! Hun diploma wordt totaal niet herkend door de overheid.
    Ookal misleiden ze u op alle vlak bij de verkoop van hun product....ze doen gewoon verder in hun dienst na verkoop en niet bestaande service. Blijven het zelfde herhalen is geen commerciële, noch constructieve dialoog! En valt dus volledig NIET onder bemiddeling, maar geeft duidelijk blijk van disinteresse in uw klanten.

    Door: Jo Surdiacourt29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    cursus account manager centrum avondonderwijs

    Eén advies : blijf weg van het centrum voor avondonderwijs. Kwaliteit van cursus en lesgevers is bijzonder laag. Ondanks klachten kreeg ik niets van cursusgeld terug. Bovendien lopen er veel klachten tegen dit privé-schooltje bij de economische inspectie. Kortom: bedriegers !

    Door: Thomas09-08-2019
    Wil je mee doen aan een groepsproces?08-05-2020

    Doen we een groepsklacht?

    Tebbe18-09-2020

    Opleiding interieurstylist: €250 weggesmeten geld. Teksten letterlijk gekopieerd van het internet, schrijffouten, de helft Van de voorbeelden is int engels en moet je zelf maar vertalen. Pas na een half jaar stelde de docente zich zelf voor. En kwamen er eindelijk “verplichte opdrachten” op het online leerplatform. Echter, als je geen Ervaring hebt met floorplanner of roomstyler, Kan je deze huiswerkopdracht niet (fatsoenlijk) maken. Er staat bij dat het poepsimpel is, maar dat is het dus niet en de “gebruikershandleiding” is erg beknopt. Ik ben, sinds ik weet dat deze opleidingen niet erkend zijn en een “diploma” hier ook niets waard is, niet meer gemotiveerd. Ik vind het jammer dat dit zomaar allemaal kan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Volg hier nooit een opleiding!

    Volg hier GEEN een opleiding. Ze zitten in je zakken en je krijgt er niets voor terug.De opleidingen zijn niet erkent door de overheid en hebben geen waarde voor een werkgever!Vanaf dag 1 ga je spijt hebben van de opleiding en cursus ,heel slecht en oud!De helpdesk denkt niet aan het helpen van klanten,ze zijn precies enkel opgeleid om geld binnen het bedrijf te houden en verder geen hulp te bieden .En wil je een opleiding annuleren dan houden ze 50% van de betaalde som. Schandalig!Blijf hier Weg!Pure tijd en geld verspilling!

    Door: Tm26-02-2019
    Zin in groepsklacht?08-05-2020

    Ik wil een groepsklacht vormen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Centrum Voor Avondonderwijs

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Centrum Voor Avondonderwijs een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 37 ervaringen geplaatst over Centrum Voor Avondonderwijs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 32% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Centrum Voor Avondonderwijs actief?

    Centrum Voor Avondonderwijs is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Centrum Voor Avondonderwijs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.