ErvaringenSite

  Ervaringen CEWE Fotoservice

  Bijzondere momenten bewaren, dat lijkt heel normaal tegenwoordig maar dat is het eigenlijk helemaal niet. In 1825 werd de eerste foto gemaakt door Joseph Nicéphore Niépce, een wonderbaarlijk moment in geschiedenis.

  Kort daarna begonnen anderen te experimenteren met het maken van foto's, door bijvoorbeeld papier in zoutoplossing te stoppen, om het meer vloeibaar te maken en op die manier een foto vast te leggen. De eerste rolfilm camera kwam pas uit in 1888, Uitgevonden door de Amerikaan George Eastman.

  Tegenwoordig maken we foto's met onze smartphone, maar wist je dat de eerste digitale camera uitkwam in 1981? Dat is eigenlijk niet zo lang geleden. Het is dus tegenwoordig veel makkelijker om foto's vast te leggen en eigenlijk normaal in onze dagelijkse leven.

  Over CEWE fotoservice

  Cewe fotoservice bestaat al ruim 100 jaar, maar Het begon allemaal in Oldenburg, waar Carl Wöltje zijn eerste fotostudio begon. Deze zaak bestaat nog steeds met fototoestellen van vroeger. Maar inmiddels is CEWE uitgegroeid tot een europese marktleider.

  Heinz was een gepassioneerd fotograaf, Hij maakte van fotografie zijn werk. Hij trouwde in 1949 met de dochter van Carl Wöltje. daarna begon hij met het oprichten van CEWE binnen het bedrijf van zijn schoonouders en dat staat voor de eerste 2 letters van Carl Wöltje.

  CEWE heeft meerdere awards gewonnen op het gebied van fotoservice, namelijk in 2018 en 2019 werden zij verkozen tot de beste fotoservice van de wereld. CEWE is ook bewust bezig met het milieu en duurzaamheid, daarom maken zij alleen maar gebruik van goedgekeurde FSC materialen.

  VAN ALGEMEEN NUT - Seizoen 1 - Aflevering 9 (Jacques Vermeire)

  Producten en diensten CEWE Fotoservice

  CEWE biedt verschillende producten aan, of je nou je eigen fotoboek wil laten maken of simpelweg je foto's wil laten afdrukken, het is allemaal mogelijk. CEWE maakt gebruik van een bestelsoftware, met deze software kun je alle producten bestellen die zij aanbieden.

  Het product dat CEWE groot heeft gemaakt is eigenlijk het CEWE fotoboek, Het product spreekt voor zich, het is een fotoverzameling voor jou bijzondere momenten. CEWE biedt meer producten aan zoals: wanddecoratie, fotolijsten, fotoboek, fotocadeaus en wenskaarten. Met de wanddecoratie kun je verschillende lijsten kiezen die je op je muur wilt hangen. Op de webshop hebben zij verschillende voorbeelden waaruit je kunt kiezen.

  Met behulp van een bestelsoftware en video tips kun je een eigen fotoboek samenstellen. De prijzen verschillen enorm, omdat je kunt kiezen uit verschillende maten en elke maat heeft zijn eigen prijs. CEWE biedt een complete fotoservice aan voor iedereen.

  Complimenten, klachten of tips voor CEWE Fotoservice

  Deel jouw ervaring met CEWE, Heb jij een product besteld? of een fotolijst gemaakt? laat dan een review achter, zodat je andere klanten in de toekomst kunt helpen.

  Ook als jij een klacht heb ervaren bij CEWE, willen anderen dat graag weten. Laat een review achter, om zoveel mogelijk mensen te laten weten wat jou ervaring is bij CEWE.

  Heb jij een product aangeschaft van CEWE, laat dan een review achter, zodat toekomstige klanten een goed beeld krijgen van de service en producten van CEWE. Jou review zorgt ervoor dat andere geholpen worden en een beter beeld krijgen.

  CEWE Fotoservice
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Fotoboek

  Ik ben zeer tevreden van de kwaliteit van de fotoboeken, maar de software om dat boek te maken wordt met elke update onhandiger. Niks beter of makkelijker, integendeel. Je bent nu tijdens het maken van het boek de helft van de tijd bezig om onnodige pop-ups weg te klikken, het beeld terug juist te zetten, door de menu's te scrollen, ... 5 sterren voor de fotokwaliteit, 0 sterren voor de gebruikers-interface.

  Door: Dirk Nelissen03-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over CEWE Fotoservice

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CEWE Fotoservice een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over CEWE Fotoservice. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CEWE Fotoservice actief?

  CEWE Fotoservice is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CEWE Fotoservice gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.