ErvaringenSite

  Ervaringen Dokteronline.com

  Niets is zo belangrijk als je gezondheid. Op vakantie gaan, met vrienden uiteten gaan of met je kinderen spelen zijn allemaal voornaam in je leven, maar als je gezondheid niet meezit, valt al de rest in het water. Een consult bij de dokter is dan zeker aangeraden, om te zorgen dat je tiptop in orde bent. Maar als het om een delicaat of onaangenaam probleem gaat, is bij je vertrouwde huisarts gaan niet altijd zo gemakkelijk voor veel mensen. Dokteronline.com biedt online consulten aan met erkende artsen. Natuurlijk moet je eerst zeker zijn dat je hiermee goed geholpen kan worden! Daarom is het van het grootste belang dat je online reviews en ervaringen van anderen leest, hier op ErvaringenSite. Bekijk goed wat anderen te zeggen hebben over dit bedrijf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Over Dokteronline.com
  Dokteronline.com is een online service voor consumenten en verbindt hen met geregistreerde EU-artsen via een online consult. Het bedrijf is een onderdeel van eMedvertise NV en is ontstaan in 2003 onder de naam Onlinedokter.com, dat bezoekers een doktersrecept voor Melatonine aanbood. Een jaar later werd de naam veranderd in Dokteronline.com en zijn de diensten breder gemaakt. Momenteel is het bedrijf op Curaçao gevestigd, en heeft daar ongeveer 20 personeelsleden actief (voornamelijk voor administratie en klantendienst). Alle 11 artsen die consulten aanbieden op de website bevinden zich in de EU.

  Producten en diensten van Dokteronline.com
  Dokteronline.com biedt bezoekers van hun site de mogelijkheid om een online consult te regelen met een arts. Dit gaat vaak om de meer vervelende en gênante problemen zoals bijvoorbeeld erectiestoornissen, premature ejaculatie of haarverlies, en menstruatieklachten, anticonceptie of vruchtbaarheidsproblemen. Het proces van Dokteronline.com verloopt doorgaans in 6 stappen:

  • Bekijk hun kennisbank op de site met een alfabetisch overzicht van veelgebruikte termen en medicijnen.
  • Bepaal wat je probleem ongeveer is.
  • Boek een online consult met een arts.
  • Krijg medisch advies, waarna er een doktersrecept wordt voorgeschreven en doorgestuurd naar Blueclinic.
  • Doktersvoorschriften kunnen naar je huisadres worden gestuurd, of rechtstreeks naar Blueclinic, een Britse apothekersdienst.
  • Het Blueclinic-netwerk regelt op zijn beurt dan dat het voorschrift naar EU-apotheken wordt gestuurd, die de medicijnen naar jou verzenden.

  Buiten de bovenvermelde problemen kan je bij dit bedrijf terecht voor allerlei overige klachten en aandoeningen zoals overgewicht, rook/alcoholverslavingen, astma, parasieten/wormen, enzovoort. Als je niet tevreden bent, heb je het herroepingsrecht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst met Dokteronline.com te annuleren en je geld terug te krijgen. Er is ook een blog op de website die je kan raadplegen.

  Klachten, complimenten en tips voor Dokteronline.com
  Als je klachten hebt over Dokteronline.com, kan je hen bereiken via de website of per telefoon. Het is eveneens erg belangrijk dat je je mening deelt met de wereld! Als je andere mensen wil helpen door hen te waarschuwen voor wanpraktijken, doe je dat best door hier een review op ErvaringenSite na te laten. Je gezondheid is immers van het uiterste belang, en je wil toch niet dat anderen voor hetzelfde nare probleem komen te staan als jij? Maar als je ervaringen positief waren, laat dat dan zeker ook horen! Dat is erg leuk om te lezen en bemoedigend voor mensen die misschien nogal twijfelachtig tegenover Dokteronline.com staan.

  De klinisch fysicus - Algemeen

  Dokteronline.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dokteronline.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dokteronline.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dokteronline.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dokteronline.com actief?

  Dokteronline.com is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dokteronline.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.