ErvaringenSite

  Ervaringen Familycard

  Ben je altijd op zoek naar de beste deal en kortingen dan is FamilyCard misschien iets voor jou. Lees verder om te kijken wat de ervaring van anderen is met deze online kortingskaart. En, als jij al klant bent horen we graag jouw verhaal en ervaring met deze service. Door jouw ervaring kunnen anderen makkelijker bepalen of dit iets voor hun is.

  FamilyCard is een online kortingskaart waarmee je tijdens het online shoppen korting krijgt die omgezet wordt in tegoed op je kaart. Spaar je bijvoorbeeld 25 euro, dan krijg je die op je bankrekening uitbetaald.

  Vertel ons wat jouw ervaring is met deze gratis kortingskaart. Klopt het inderdaad dat je volledig gratis kunt sparen voor geld dat direct op je bankrekening word gestort? Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, en daarom zijn we ook zo benieuwd naar jouw ervaring. Hierdoor kunnen anderen bepalen of deze kaart ook wat voor hun is.

  Over FamilyCard
  FamilyCard is een initiatief van vier enthousiastelingen uit Aalst. Wim, Dorothea, Christ en Pieter-Jan zijn dagelijks op zoek naar goede deals voor FamilyCard. Om te zorgen dat jij alleen geniet van de voordelen van deze kaart onderhandelen ze zelf met alle bedrijven. FamilyCard krijgt commissie over de producten die jij aanschaft waardoor je zelf geen prijsverhoging ziet en toch geld spaart.

  Volgens de medewerkers van FamilyCard besparen deelnemers gemiddeld 250 euro per jaar. Meer dan 100.000 Belgische gezinnen maken hier ondertussen gebruik van. Je kunt gebruik maken van deze service via de website of de app.

  Bekende merken als DreamLand, Booking.com, Centerparcs, Nike, AliExpress en EMMA van het EMMA-matras zijn aangesloten bij deze klantenkaart. Evenals nog ongeveer 1000 andere webwinkels.

  Producten en diensten van FamilyCard
  FamilyCard is een klantenkaart voor webwinkels. Dat wil zeggen dat je geen plastic pasje in handen krijgt voor fysieke winkels. Deze kaart is volledig online, en is alleen te gebruiken bij online shops die aangesloten zijn bij FamilyCard.

  Elke keer als je een artikel koopt bij een online webwinkel die aangesloten is bij deze kortingskaart dan spaar je voor korting. Hoeveel korting zie je in je winkelmandje tijdens het afrekenen. Nadat je minimaal 25 euro hebt gespaard kun je dit bedrag laten uitkeren op je bankrekening zodat je zelf kunt kiezen wat je met dit bedrag doet.

  Deze service is volledig gratis. De prijzen in de webwinkels zijn niet hoger voor iemand die met een FamilyCard iets aanschaft. Er veranderd dus eigenlijk niets, behalve dat je geld spaart.

  Om de kaart te gebruiken ga je naar de website van FamilyCard om vervolgens de webshop van je keuze te zoeken. Als je de winkel hebt gevonden activeer je de kaart met een paar klikken en je ontvangt automatisch het kortingsbedrag op je kaart.

  Ervaringen, klachten en tips over FamilyCard
  We zijn heel benieuwd wat jij vind van FamilyCard. Is de service handig in gebruik, of is het juist heel omslachtig? En hoe makkelijk is het eigenlijk om een aardig bedrag bij elkaar te verdienen? We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring. Die ervaring kan anderen namelijk helpen om een goede keuze te maken en te beslissen of FamilyCard een goede optie is.

  Ram - Jaarreading 2021 Algemeen: Kracht, Magie, Balans, Transformatie, Voorspoed, Verleidingen.

  Familycard
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Familycard

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Familycard een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Familycard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Familycard actief?

  Familycard is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Familycard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.