Familycard

Alle reviews

Familycard

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

ActievandeDag.nl merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen

ActievandeDag.nl

1 reviews

Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het ju...

One day Fashion deals merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen

One day Fashion deals

1 reviews

Wil jij ook geen aanbieding missen, en altijd de laatste koopjes kunnen scoren? En dan ook op het gebied van kleding, schoenen en bijpassende acces...

Deals For Women merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen

Deals For Women

1 reviews

Iedereen doet graag wel eens een koopje! Sommige mensen schuimen rommelmarkten en vlooienmarkten af op zoek naar goede deals, anderen gaa...

Unibet merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen

Unibet

1 reviews

Is online gokken bij Unibet iets voor u? Lees alle beoordelingen van online spelers die ervaring hebben met het gokken bij Unibet. Als u online gok...

Familycard

Ben je altijd op zoek naar de beste deal en kortingen dan is FamilyCard misschien iets voor jou. Lees verder om te kijken wat de ervaring van anderen is met deze online kortingskaart. En, als jij al klant bent horen we graag jouw verhaal en ervaring met deze service. Door jouw ervaring kunnen anderen makkelijker bepalen of dit iets voor hun is. 

FamilyCard is een online kortingskaart waarmee je tijdens het online shoppen korting krijgt die omgezet wordt in tegoed op je kaart. Spaar je bijvoorbeeld 25 euro, dan krijg je die op je bankrekening uitbetaald.

Vertel ons wat jouw ervaring is met deze gratis kortingskaart. Klopt het inderdaad dat je volledig gratis kunt sparen voor geld dat direct op je bankrekening word gestort? Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, en daarom zijn we ook zo benieuwd naar jouw ervaring. Hierdoor kunnen anderen bepalen of deze kaart ook wat voor hun is. 

Over FamilyCard
FamilyCard is een initiatief van vier enthousiastelingen uit Aalst. Wim, Dorothea, Christ en Pieter-Jan zijn dagelijks op zoek naar goede deals voor FamilyCard. Om te zorgen dat jij alleen geniet van de voordelen van deze kaart onderhandelen ze zelf met alle bedrijven. FamilyCard krijgt commissie over de producten die jij aanschaft waardoor je zelf geen prijsverhoging ziet en toch geld spaart. 

Volgens de medewerkers van FamilyCard besparen deelnemers gemiddeld 250 euro per jaar. Meer dan 100.000 Belgische gezinnen maken hier ondertussen gebruik van. Je kunt gebruik maken van deze service via de website of de app. 

Bekende merken als DreamLand, Booking.com, Centerparcs, Nike, AliExpress en EMMA van het EMMA-matras zijn aangesloten bij deze klantenkaart. Evenals nog ongeveer 1000 andere webwinkels

Producten en diensten van FamilyCard
FamilyCard is een klantenkaart voor webwinkels. Dat wil zeggen dat je geen plastic pasje in handen krijgt voor fysieke winkels. Deze kaart is volledig online, en is alleen te gebruiken bij online shops die aangesloten zijn bij FamilyCard. 

Elke keer als je een artikel koopt bij een online webwinkel die aangesloten is bij deze kortingskaart dan spaar je voor korting. Hoeveel korting zie je in je winkelmandje tijdens het afrekenen. Nadat je minimaal 25 euro hebt gespaard kun je dit bedrag laten uitkeren op je bankrekening zodat je zelf kunt kiezen wat je met dit bedrag doet. 

Deze service is volledig gratis. De prijzen in de webwinkels zijn niet hoger voor iemand die met een FamilyCard iets aanschaft. Er veranderd dus eigenlijk niets, behalve dat je geld spaart. 

Om de kaart te gebruiken ga je naar de website van FamilyCard om vervolgens de webshop van je keuze te zoeken. Als je de winkel hebt gevonden activeer je de kaart met een paar klikken en je ontvangt automatisch het kortingsbedrag op je kaart. 

Ervaringen, klachten en tips over FamilyCard
We zijn heel benieuwd wat jij vind van FamilyCard. Is de service handig in gebruik, of is het juist heel omslachtig? En hoe makkelijk is het eigenlijk om een aardig bedrag bij elkaar te verdienen? We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring. Die ervaring kan anderen namelijk helpen om een goede keuze te maken en te beslissen of FamilyCard een goede optie is.