ErvaringenSite

  Ervaringen Fever

  Zin om wat leuks te gaan doen met je vriend of vriendinnen? Ben je op zoek naar een heftig maar kort stedentripje met lekker eten of wil je weten waar de beste festivals georganiseerd worden? Op platformszoals die van Fever vind je meer dan duizenden ideeën om uit te gaan. Een website of een App bouwen is tegenwoordig niet zo moeilijk meer. Met de opstartpakketten kan haast iedereen een mooie website online zetten. Op ErvaringenSite.be kijken we niet (alleen) naar de kwaliteit van de website of de App, maar ligt de nadruk vooral op het bedrijf achter de website of het platform! Met wie doen we zaken? Wat bieden ze aan? En hoe zit het met de bezorging, de betaling en de kwaliteit van het product? Daarom vragen wij al onze bezoekers om mee te werken en van onze vergelijkingssite de beste van Nederlands sprekend Europa te worden. Helpt u ook mee? U hoeft alleen maar uw review achter te laten, bij een bedrijf waarmee u ervaring heeft.

  Over Fever
  We weten niet zo heel veel over de mensen achter dit sociale digitale platform. Op de website kunnen we zien dat deze in 2021 is opgezet. Deze ziet er dan ook fris en jong uit!. Het bedrijf zelf bestaat al meer dan 5 jaar. Het gaat hier om een sociaal digitaal platform en een bijbehorende App waarop je kan zien in welke steden er wat te doen is. De evenementen verschillen van officiële festivals tot thema-avonden in trendy restaurants, mode shows, wellness weekenden, enz. Inmiddels hebben ze kantoren in Londen, New York, Parijs en Sao Paolo. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 250 medewerkers.

  Producten en Diensten van Fever
  Op de App van Fever vind je allerlei belevenissen: restaurants, concerten, uitgaansgelegenheden, sportevenementen, modeshows, pop-ups en nog veel meer. Je kunt zoeken op stad, maar ook kijken naar een bepaald evenement. Ben je een weekendje in Parijs, dan kan je via deze app bekijken wat er te doen is en waar de hipste feesten zijn. Heb je zin in een festival, dan klik je op festivals en vind je een schema van alle geregistreerde festivals bij jou in de buurt. En je kunt er meteen een kaartje kopen!
  Je kunt natuurlijk ook je eigen evenement op de App laten zetten. Hiervoor dien je wel een bepaald bedrag te betalen, en het uiteraard op tijd door te geven.

  Complimenten, Klachten en Tips over Fever
  Tegenwoordig bestaan overal Appjes voor. Appjes om ons de weg te wijzen zijn al heel normaal. Of ons te vertellen waar iemand anders is. Er is een App die je tot op de minuut nauwkeurig probeert te vertellen wanneer het gaat regenen, verschillende dating apps, honden ontmoetingsapp, app van de school. En nu dus een App om te kijken waar er wat te doen is! Een App die je vertelt welke bands waar optreden? Dat klinkt ons als muziek in de oren! Een App die ons adviseert over waar we lekker kunnen eten? Daar lik ik mijn lippen bij af! Heeft u ervaring met de website of App van Fever? Hoe ging het met het bestellen van het toegangskaartje? Waas het veel duurder via de app of redelijk normaal geprijsd. Of misschien heeft u zelf wel eens een evenement gepromoot via Fever? Wij willen alles over uw ervaring weten! Wilt u ook uw persoonlijke review bij ons achterlaten? Uw beoordeling maakt ons een stuk wijzer.

  ENHYPEN (엔하이픈) 'FEVER' Official MV

  Fever
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fever

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fever een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fever. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fever actief?

  Fever is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig, Apps

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fever gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.