ErvaringenSite

  Ervaringen Humo

  Wie al eens een krantenwinkel of boekhandel binnenstapt kent ze wel, de tijdschriften van Humo. Heb je jezelf ooit wel eens afgevraagd of Humo wel iets voor jou is of weet je gewoon niet wat je zoal terug kan vinden in Humo? Lees het in de reviews op ErvaringenSite!

  Over Humo

  Humo is een Belgisch weekblad dat in 1936 verscheen onder de naam "Humoradio", een samenvoegsel van humor en radio. Humo werd opgericht als Nederlandse tegenhanger van Le Moustique, nu Télémoustique genaamd. Nadat televisie een steeds grotere rol begon te spelen en het grote publiek begon te bereiken werd de naam van Humoradio veranderd naar kortweg Humo. Humo maakt sinds 2015 deel uit van De Persgroep die ook nog heel wat andere media publiceert zoals De Morgen en Het Nieuwsblad.

  Humo wordt wekelijks uitgegeven en heeft een lezersbereik van meer dan 950 000 en een oplage van meer dan 150 000. In het weekblad kan je veel terugvinden, het omschrijft zichzelf als een televisieblad, opinietijdschrift, radio- en televisiegids, satirisch tijdschrift, … Het blad brengt ook geregeld onderzoeksjournalistiek. Humo reikt jaarlijks en tweejaarlijks prijzen uit zoals de Humo's Prijs van de Kijker, Humo's Pop Poll, Humo's Gouden Stud, … Sinds enkele jaren is het tijdschrift ook te koop in Nederland.


  Diensten van Humo
  Humo biedt dus heel wat informatie en grappige stukken aan in hun weekblad. De perfecte ontspanning dus. Je kan bij Humo ook een abonnement nemen en daar zijn natuurlijk voordelen aan gekoppeld. Om te weten te komen welk abonnement je kan nemen en welke voordelen daaraan gekoppeld zijn, raadpleeg hun website.

  Humo en humor!

  Klachten of vragen over Humo

  Heb je een klacht of vraag voor Humo? Neem dan contact op met de redactie! Je kan ze bereiken via e-mail. Wil je een lezersbrief sturen? Dan kan je dat ook gewoon doen via e-mail. Je kan ook de tv-redactie en webredactie bereiken via een speciaal e-mailadres. Wil je een abonnement nemen of je abonnement aanpassen? Dan kan je dit gewoon online doen op de website van Humo.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Humo? Wil je anderen laten weten wat je favoriete rubriek is of wat je zeker niet mag missen iedere week? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Hierdoor geef je mogelijke lezers een goede indruk van waar Humo voor staat, hoe sterk hun journalistiek is en zo veel meer.

  Ben je een potentiële lezer van Humo? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Humo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Humo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Humo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Humo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Humo actief?

  Humo is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Humo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.