Koffiemarkt

Alle reviews

Koffiemarkt

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Koffiemarkt

Ben je op zoek naar een website die koffie en relevante accessoires verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Koffiemarkt. Of ben je misschien al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring met deze onderneming te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten een grote dienst bewijzen, en hen helpen beslissen of Koffiemarkt iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Koffiemarkt
Koffiemarkt is een Belgisch bedrijf waarvan het hoofdkantoor in Lummen in de provincie Limburg is gevestigd. Het team van deze onderneming is dol op koffie en verkoopt uitsluitend artikelen die aan de allerhoogste kwaliteitsnormen voldoen. Koffiemarkt vindt het belangrijk dat er in hun assortiment een perfect kopje koffie voor elke koffieliefhebber is. Dit bedrijf werd opgericht in 2015 en verkoopt een breed scala van bekende koffiemerken. Omdat ze er volgens hen in slagen om slim in te kopen, zouden ze koffie van topkwaliteit tot ver onder de adviesprijs kunnen aanbieden. Verder zou elke bestelling de volgende werkdag al bij je thuis worden geleverd, en zouden ze een 100% tevredenheidsgarantie geven. 

Producten en diensten van Koffiemarkt
In de webshop van Koffiemarkt heb je de keuze uit verschillende categorieën, zoals Koffie, Nieuw, Merken, Proeverspakketten, En Meer ..., Promoties en Warm Aanbevolen. Enkele van deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat de kans groter is dat je datgene vindt waarnaar je op zoek bent. Via het zoekvenster bovenaan kun je de online winkel van Koffiemarkt ook doorzoeken. Dit is vooral handig als je min of meer een idee hebt van het artikel dat je wenst te bekijken en/of kopen. Volgens de informatie op deze website kun je bij Koffiemarkt rekenen op gratis thuislevering vanaf € 30, 100% tevredenheidsgarantie, topkwaliteit tegen een straffe prijs en keuze uit alle bekende merken. Heb je vragen of opmerkingen voor dit bedrijf? Dan kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor Koffiemarkt
Heb je in een ver of recent verleden al eens een bestelling bij deze onderneming geplaatst? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige review over jouw ervaring met Koffiemarkt te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent van de kwaliteit van de verkochte producten, of bestellingen inderdaad snel worden verzonden, of je indien nodig probleemloos een beroep kunt doen op de tevredenheidsgarantie en of de klantenservice je vragen snel en vriendelijk beantwoordt. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw uniek verslag! Wil je graag weten wat mensen zoal over hun persoonlijke ervaringen met andere bedrijven schrijven? Dan hoef je alleen maar hier te klikken en de verschillende reviews te lezen. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!