ErvaringenSite

  Ervaringen ReBuy

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands elektronica? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Hier vindt u alle belangrijke informatie over de diensten die beschikbaar zijn in de Benelux en kunt u de antwoorden vinden op de veel gestelde vragen. Deze pagina gaat over reBuy, één van de grootse online platforms op het gebied van tweedehands elektronica in Europa. Als u zich afvraagt of reBuy wel een betrouwbaar platform is, dan raden we u aan om de ervaringen te lezen van onze andere gebruikers.

  Over reBuy
  In 2003 kwam Marcus Börner en Lawrence Leuschner met het idee om tweedehands videospellen te verkopen op het internet. De website werd gelanceerd in 2004 onder de domeinnaam trade-a-game.de. Destijds waren Börner en Leuschner nog steeds bezig met hun studie bedrijfskunde. Na het oprichten van reBuy, begon het bedrijf snel te groeien en de 2 studenten begonnen hun klasgenoten aan te nemen als werknemers. In 2009 werd het bedrijf volledig veranderd, in plaats van alleen videospellen te verkopen, richtte het bedrijf zich meer op gebruikte elektronica. De website werd ook verplaatst naar het domein rebuy.de. Deze opzet bleek een nog groter succes te zijn dan de videospellen. Tegenwoordig heeft reBuy meer dan 2,5 miljoen producten op voorraad en worden er dagelijks 100.000 producten per dag verwerkt door 500 werknemers. Door de jaren heen, hebben ze meer dan 5 miljoen klanten gehad en meer dan € 200 miljoen uitbetaald voor gebruikte elektronica.

  Diensten van reBuy
  Aangezien reBuy een online marktplaats is voor het kopen en verkopen van gebruikte elektronica, worden er door reBuy ook 2 verschillende diensten aangeboden, namelijk voor de verkoper en de koper.

  Verkoper
  Bij reBuy kunt u uw gebruikte elektronica direct verkopen aan reBuy die het vervolgens weer verwerkt en verder verkoopt op haar website. Het proces gaat in drie stappen. Ten eerste geeft reBuy u een prijsvoorstel voor uw product. Vervolgens kunt u het product gratis versturen naar reBuy. Tenslotte als alles in orde is, wordt u uitbetaald op uw reBuy account, waarvan u het vervolgens op uw rekening kunt storten.

  Koper
  Als koper kunt u bij reBuy terecht voor gebruikte elektronica die worden verkocht voor scherpe prijzen. De producten die worden aangeboden door reBuy zijn niet volledig tweedehands, maar gerenoveerd en opgepoetst. Bij reBuy krijgt u 3 jaar garantie op uw aankopen en heeft u 21 dagen bedenktijd om het product kosteloos terug te sturen.

  Uw mening over reBuy
  Bent u weleens uitbetaald door reBuy voor uw oude elektronica? Of heeft u weleens een aankoop gedaan op rebuy.nl? Dan willen we u graag uitnodigen om hierover een review te schrijven op onze website. Bij de ErvaringenSite is het onze missie om iedereen te informeren, als ze een aankoop willen doen bij een online winkel die ze nog eerder hebben gebruikt. Hierbij is uw bijdrage van cruciaal belang. Met uw review kunt u onze bezoekers voorlichten met wat ze kunnen verwachten bij deze online marktplaats.

  Het algemeen belang: econoom Christian Felber

  ReBuy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ReBuy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ReBuy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ReBuy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ReBuy actief?

  ReBuy is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ReBuy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.