ErvaringenSite

  Ervaringen Regiobloemist

  Ben je dol op bloemen en wil je graag weten waar je er online kunt bestellen? Dan zou het aanbod van Regiobloemist misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook best mogelijk dat je de producten en diensten van deze onderneming al kent. In dat geval zou het erg fijn zijn als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van Regiobloemist, en hen helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Regiobloemist

  Regiobloemist is een Nederlands bedrijf waarvan het hoofdkantoor in de stad Rotterdam is gevestigd. Zijn naam is op te splitsen in Regio en Bloemist, wat betekent dat deze onderneming jouw totaal bloemist voor eender welke Nederlandse regio is. Dit bedrijf draagt kwaliteit, service en 100% klanttevredenheid hoog in het vaandel, en belooft zijn klanten elke dag opnieuw te proberen hun uiterste best te doen om de kwaliteit van de producten en dienstverlening verder te verbeteren. Regiobloemist zag het levenslicht in 2006 en heeft doorheen de jaren bloemen bij honderdduizenden klanten bezorgd. Via deze onderneming kun je niet alleen bloemen, maar ook planten en gerelateerde producten bestellen en in Nederland laten bezorgen. Elke bestelling verloopt via een lokale bloemist, rechtstreeks via kwekers of via de binderijen van het bedrijf zelf.

  Sint-Aloysiuscollege - Filmpje opendeur 1stes algemeen

  Producten en diensten van Regiobloemist

  Op de website van deze onderneming kun je er in eerste instantie voor kiezen om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals Boeketten, Bloemen, Gelegenheden, Rouwboeket, Planten en Bloemenabonnement. Voor jouw comfort zijn zo goed als alle categorieën verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je makkelijker doorheen het aanbod kunt navigeren. Verder is er ook een overzicht van de top 12 verkochte boeketten. Volgens de informatie op deze site kun je bij Regiobloemist rekenen op een levering de volgende dag als je voor 23.59 uur bestelt, 7 dagen versgarantie en een veilige online betaalomgeving. Heb je een vraag voor het team van deze onderneming? Dan kun je de klantenservice per e-mail of via het contactformulier op de website bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Regiobloemist

  Heb je ooit al een boeket bloemen, een kamerplant of een ander artikel bij dit bedrijf gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review over jouw ervaring met Regiobloemist te schrijven. Klopt het dat bestellingen de volgende werkdag geleverd worden indien je je bestelling voor 23.59 uur plaatst? Ben je tevreden over de kwaliteit van de bloemen? Wat was jouw ervaring met het online bestel- en betaalproces? Of heb je misschien nog enkele andere nuttige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Regiobloemist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Regiobloemist

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Regiobloemist een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Regiobloemist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Regiobloemist actief?

  Regiobloemist is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Regiobloemist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.