ErvaringenSite

    Ervaringen YourSurprise

    Ken jij YourSurprise? YourSurprise is een webshop welke cadeau artikelen aanbiedt. Er zijn meer dan 1000 cadeaus op de website te bekijken en te kopen. YourSurprise is al actief van 2005 en biedt volop cadeaus aan welke persoonlijk te maken zijn. Een naam erop, een logo, wat tekst of een mooie foto. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Als je meer dan 50 euro uitgeeft op de website dan zijn er geen verzendkosten. Ieder cadeau wordt trouwens met een gratis en leuk cadeaukaartje verzonden. Zo wordt het nog wat leuker en persoonlijker.

    Over YourSurprise

    YourSurprise is opgericht in 2005 en is sindsdien ook uitgebreid naar andere landen. YourSurprise zit ook in België, Duitsland, Frankrijk en Engeland(naast België). Ze bezorgen cadeaus naar bedrijven en particulieren. Het is goed om te weten dat YourSurprise in 2009, 203 en ook in 2014 een prijs heeft gewonnen: de Thuiswinkel Award voor de beste cadeau webwinkel. Het is een prestatie waar YourSurprise natuurlijk erg trots op is en ook mag zijn. Het zegt wel wat over hoe serieus het bedrijf aan de weg timmert.
    Het doel van YourSurprise is om een persoonlijke relatie tussen twee of meer personen met een persoonlijke cadeau te versterken. Er is een compleet team van enthousiaste professionals welke dit mogelijk maken.

    Omroep zeeland op bezoek bij Yoursprise. Een kleine inside view.

    De diensten van Yoursurprise

    Enkele van de diensten welke YourSurprise aanbiedt hebben we hieronder opgesomd. Het is goed om te weten waarvoor je allemaal terecht kunt bij YourSurprise. Het gaat om:
    • Babykleding bedrukken
    • Beauty & Wellness
    • Belevenis
    • Bloemen bezorgen
    • Boek met foto
    • Boek met naam
    • Cadeau voor je vriend
    • Cadeau voor je vriendin
    • Cadeaubon
    • Cadeaupakket
    • Chocolade en Snoep
    • Dierenaccessoires
    • Dranken
    • Fotoalbum
    • Fotocadeau
    • Fruit
    • Kalender
    • Keukenaccessoires
    • Kleding
    • Liedjes met naam
    • Logocadeau
    • Naamcadeau
    • Schoolspullen
    • Sieraden en meer
    • Sport & spel
    • T-shirts bedrukken
    • Taart
    • Tablethoes
    • Tassen & meer
    • Telefoonhoesje
    • Textiel
    • Wanddecoratie
    • Wenskaart
    • Winacties
    • Woondecoratie

    Je ziet al dat het een zeer uitgebreid pakket van producten is.

    Klachten of tips over Yoursurprise

    Er kan natuurlijk wel iets mis gaan. We kunnen natuurlijk zeggen dat dit bij YourSurprise niet het geval is. Om eerlijk te zijn weten we het niet. Mocht het echter zo zijn dat je een klacht hebt over YourSurprise dan is het natuurlijk goed om dit kenbaar te maken. Maak gebruik van het contactformulier. Als er geen oplossing kan komen dan is het goed om te weten dat je ook nog bij de Thuiswinkel Waarborg terecht kunt.

    Wat vind jij van Yoursurprise?

    Heb jij een keer producten besteld bij YourSurprise? Dan zijn we benieuwd naar jouw mening over YourSurprise. Het is goed om je ervaring en oordeel over YourSurprise te delen. Op die manier is het mogelijk voor anderen om op YourSurprise te lezen wat voor een soort bedrijf het is. De ervaring mag goed of slecht zijn natuurlijk.

    Op zoek naar een cadeau voor vader of moederdag? Of een origineel cadeau? Lees eerst ervaringen over de klantenservice van yoursurprise op ErvaringenSite!

    YourSurprise
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

    6.4
    57% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8
    Service
    rating
    5.4
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bierglas met gravering

    Altijd zeer tevreden met mijn aankopen!
    snelle levering, goede kwaliteit en altijd zeer verzorgt ingepakt.

    Laatst was een klein foutje met mijn bestelling maar dit werd direct in orde gebracht en 2 dagen later had ik mijn bestelling al.

    ik raad deze site zeker aan!

    Door: Kelly22-04-2020
    rjwfynefti22-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    vduqifupcn23-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Eric Maes01-04-2021

    Ik heb vorige week zondag besteld maar nog niks ontvangen laat iets weten dank bij voorbaat

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    In memoriam armband opa

    Toen opa overleed gaf ik mijn zoontje een armband met foto's van zijn liefste opa. Hij was er erg blij mee. En ik ook. En nog best snel geleverd.

    Door: Marian18-10-2015
    bzvtjvfinh22-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    dsxzanmmgi23-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Romper Moederdag

    Zeer tevreden!!! Snelle levering en goede kwaliteit. Ik bestel zeker nog bij yoursurprise!!!!

    Door: Claudia Crucke17-04-2020
    nfnrtiofpw22-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    ucviclxxwp23-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Omaklok groothartklok mat 3 stuks

    Was superblij met dit originele leuke fotoservice mr de kleine omaklok van 24.95euro levering inbegrepen is rechtstreeks op hun rekening gestort zo ook de mat en de grote hart klok. Ze hebben me dit bevestigd mr doen de moeite niet om afterpay hierover on te lichten, in oktober2020 gekocht en nu nog steeds dreigbrieven van afterpay over die omaklok die ik volgens hun al 65 euro verschuldigd ben. Wou niks betalen via afterpay wegens niet betrouwbaar mr yoursurprise kan ook de moeite doen om mij als klant hiermee te helpen. Had dolgraag nog meer besteld mr na deze klucht van 10 dreigbrieven terwijl alles netjes betaald is...
    Zo een afknapper zeg

    Door: Sabine marien17-03-2021
    rghatrujnd22-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    zrvhniqjnj23-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Diverse

    Wat een GRAF TAKKE bedrijf, oprecht.

    Jezus wat een K*t bedrijf. Tot nu toe hebben ze 3 orders ALLEMAAL verpest! En dat nog wel voor mensen hun verjaardag en bestellingen t.w.v. €50,- per stuk.

    -》Het begon allemaal met een pakket voor mijn zus, omdat het een bloemenboeket plus een custom made presentje ging (en je bij het bestellen van bloemen de datum niet vooruit kunt plaatsen zelf.. #Vaag) heb ik de klantenservice van te voren benaderd waarom ik zelf de datum niet aan kon passen. Ik legde uit wanneer zij jarig was (op welke dag) en de klantenservice garandeerde mij dat zij de datum, na het plaatsen van de bestelling, aan konden passen zodat het op haar verjaardagsdag afgeleverd zou worden..
    De bestelling voor haar geplaats, vervolgens heb ik contact opgenomen met de klantenservice.. Bleek het dat alles NIET op haar verjaardag afgeleverd kon worden, de cadeaus konden enkel over 2 dagen verspreid worden een paar dagen voor of na haar verjaardag #WTF.
    Efin, ver voordat haar verjaardag plaatsvond liet ik de bestelling inplannen..
    EINDRESULTAAT: Een van de artikelen werd alsnog verkeerd afgeleverd.

    -》 Vervolg bestelling, een super groot pakket voor mijn moeder, dit pakket is bijna een maand voor jaar verjaardag besteld (je zou toch denken dat je als bedrijf dat ruim genoeg tijd hebt om deze goed in te plannen)..
    Hierbij hetzelfde verhaal aangaande de datum.. Haar boeket + costum made product kon enkel 3 dagen voor haar verjaardag OF 1 dag na haar verjaardag afgeleverd worden.
    Contact met de klantenservice opgenomen en alles op 1 dag na haar verjaardag in laten plannen.
    EINDRESULTAAT: De bloemen werden op tijd geleverd, het costum made pakket weer een fucking dag te laat.

    Meerdere malen contact opgenomen met de klantenservice, daar kwam totaal niets uit. Een echte klantenservice zou ik het niet eens willen noemen.. ze pakken TOTAAL geen verantwoordelijkheid voor deze fouten, dit terwijl zij onaangekondigd gemaakte afspraken breken met hun klant.


    Even serieus jongens..
    Als bezorgbedrijf voor speciale gelegenheden/dagen lijkt het me toch dat je in ieder geval je aflevering onder controle hebt als bedrijf.

    Ik ben er klaar mee, ik adviseer andere om hier absoluut NIET BIJ TE BESTELLEN.


    Door: Mevrouw Ka16-03-2021
    idpxfmlhzi22-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    eyzbnpivby23-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    champagne cadeau pakket

    Verjaardagsverrassing ! goed idee ! maar had beter een fles champagne in de winkel gekocht. Niet geleverd op de afgesproken datum en uiteindelijk helemaal niet geleverd. Ik werd de ganse tijd voorgelogen dat er vertraging was bij de bezorgdienst maar na een week stond de track & trace nog wachtende op verzender. Het kan al eens mislopen daar heb ik begrip maar dat er zomaar wat verzonnen wordt om mij af te wimpelen vindt ik heel fout en klantonvriendelijk.

    Door: Anita Wouters17-02-2021
    ksdptnucko22-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    ondkyhxisz23-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Personalised cadeau te laat voor verjaardag

    Beetje jammer dit, hoor.
    Ik vond het nog wel zo'n leuk idee!
    Op yoursurprise zag ik dat je allemaal dingen kunt personalisen, superleuk als cadeautje dus!
    Had voor een vriendinnetje haar verjaardag dus iets laten maken en het zou precies op tijd geleverd worden.
    Nou, niet dus! Het kwam twee dagen later aan dan ze hadden staan op de website, en toen was het feestje al voorbij. Beetje voor lul om dan dus zonder cadeau te komen en dat later te brengen.

    Het resultaat was trouwens wel supermooi hoor, dus dat was goed, maar jammer dat het te laat was...

    Door: Eva Hofman09-11-2015
    jrcacerjny22-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Schrijf zelf een review over YourSurprise

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is YourSurprise een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 7 ervaringen geplaatst over YourSurprise. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is YourSurprise actief?

    YourSurprise is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen, Cadeauwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van YourSurprise gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.