AliGrace

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor AliGrace komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor AliGrace gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. AliGrace biedt hoogwaardige haarextensies en pruiken met een ruime keuze aan kleuren en stijlen. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en zien er natuurlijk uit, wat zorgt voor comfort tijdens het dragen. De levering is snel en efficiënt, met bestellingen die op tijd en goed verpakt aankomen, wat de klanttevredenheid bevordert (100%). De klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren, waardoor klanten een positieve ervaring hebben met de winkel en deze zouden aanbevelen aan anderen (88%). De communicatie met het bedrijf verloopt vlot en de website is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken, hoewel het aanbod van producten misschien iets meer variatie kan gebruiken (92% positief, 8% negatief).

Product

“Haarextensies zien er heel natuurlijk uit en van topkwaliteit”

“Top kwaliteit haar”

“kwaliteit van de haarextensies”

“positieve ervaring met winkel”

“Uitstekende kwaliteit”

“Ruime keuze aan kleuren en stijlen”

“Haarextensies van topkwaliteit en zien er heel natuurlijk uit”

“Pruik past perfect en zit comfortabel op mijn hoofd”

“Snelle levering en goed verpakte producten”

“prachtige haarextensies”

“Mooie haarextensions en pruiken van goede kwaliteit”

“Beautiful hair”

“Hair was nice and soft”

👍 13   👎 0

AliGrace biedt haarextensies en pruiken van topkwaliteit met een ruime keuze aan kleuren en stijlen. De producten zien er heel natuurlijk uit en zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor ze comfortabel gedragen kunnen worden. Daarnaast worden de bestellingen snel geleverd en goed verpakt, wat zorgt voor een positieve ervaring met de winkel. (90%)

Levering

“Levering verliep vlot en bestelling kwam op tijd en in goede staat aan”

“Top kwaliteit haar”

“Snelle levering”

“snel en efficiënte levering”

“positieve ervaring met winkel”

“Snelle levering en goed verpakte producten”

“snelle levering”

“Mooie haarextensions en pruiken van goede kwaliteit”

“Snelle levering”

👍 9   👎 0

De levering van AliGrace wordt zeer geprezen door klanten, met een snelheid en efficiëntie die gewaardeerd wordt (100%). De bestellingen komen op tijd en in goede staat aan, wat zorgt voor tevredenheid bij de klanten (100%). De producten zijn goed verpakt, wat de kwaliteit van de levering verder benadrukt (100%). Klanten hebben een positieve ervaring met de winkel en waarderen de vlotte levering (100%).

Klantenservice

“Klantenservice was heel vriendelijk en behulpzaam”

“Top kwaliteit haar”

“Goede klantenservice”

“vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“positieve ervaring met winkel”

“Klantenservice was behulpzaam en professioneel”

“Kan anderen AliGrace aanraden”

“Snelle antwoorden van klantenservice, heel vriendelijk”

👍 8   👎 0

AliGrace heeft over het algemeen een uitstekende klantenservice, met vriendelijk en behulpzaam personeel dat snel reageert op vragen en problemen. Veel klanten hebben een positieve ervaring gehad met de winkel en zouden het aan anderen aanbevelen. De klantenservice wordt als professioneel en efficiënt ervaren. (88%)

Communicatie

“Snelle antwoorden van klantenservice, heel vriendelijk”

“Mooie haarextensions en pruiken van goede kwaliteit”

“Vlotte communicatie met het bedrijf”

“Beautiful hair”

👍 4   👎 0

AliGrace heeft hoogwaardige haarextensies en pruiken van goede kwaliteit, wat wordt bevestigd door verschillende tevreden klanten. De communicatie met het bedrijf verloopt vlot volgens meerdere reviews, met snelle en vriendelijke antwoorden van de klantenservice. Dit zorgt voor een positieve ervaring voor klanten en draagt bij aan de betrouwbaarheid van AliGrace. (100%, 100%, 100%)

Website

“Duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“Beautiful hair”

👍 2   👎 0

De website van AliGrace is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken, wat het winkelen aangenaam maakt. Het haar is van goede kwaliteit en ziet er prachtig uit. (92% positief) Het aanbod van producten is misschien wat beperkt en zou wat meer variatie kunnen gebruiken. (8% negatief)


Over AliGrace

AliGrace is een gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige haarextensies en pruiken. Sinds de oprichting heeft AliGrace zich toegewijd om klanten te voorzien van producten van uitstekende kwaliteit en een uitzonderlijke klantenservice. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd in de haarindustrie en is geliefd bij consumenten over de hele wereld. Met een uitgebreid assortiment aan haarproducten van de hoogste kwaliteit en een toegewijd team van professionals, heeft AliGrace zichzelf gepositioneerd als een toonaangevende speler in de markt. AliGrace onderscheidt zich door hun focus op maatwerkproducten en uitgebreide klantenservice.


Contactgegevens

🌐Categorieën

Online shop | Persoonlijke verzorging