AliGrace

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor AliGrace komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor AliGrace gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. AliGrace heeft hoogwaardige haarextensies en pruiken van goede kwaliteit, wat wordt bevestigd door verschillende tevreden klanten. De communicatie met het bedrijf verloopt vlot volgens meerdere reviews, met snelle en vriendelijke antwoorden van de klantenservice. Dit zorgt voor een positieve ervaring voor klanten en draagt bij aan de betrouwbaarheid van AliGrace. (100%, 100%, 100%)

“Snelle antwoorden van klantenservice, heel vriendelijk”

“Mooie haarextensions en pruiken van goede kwaliteit”

“Vlotte communicatie met het bedrijf”

“Prachtig haar”

👍 4   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

H. Mathieu - 5 maanden geleden

  • Haarextensies van topkwaliteit en zien er heel natuurlijk uit
  • Pruik past perfect en zit comfortabel op mijn hoofd
  • Snelle antwoorden van klantenservice, heel vriendelijk
  • Duidelijke en makkelijk te gebruiken website
  • Snelle levering en goed verpakte producten

J. François - 7 maanden geleden

  • Mooie haarextensions en pruiken van goede kwaliteit
  • Vlotte communicatie met het bedrijf
  • Snelle levering

Love Soso - 22 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Prachtig haar