Allies of Skin

14 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Allies of Skin komt uit 14 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Allies of Skin gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (6)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Website van Allies of Skin heeft enkele sterke punten, zoals een mooi design en duidelijke navigatie (80%). Echter zijn er ook zorgen rond de onbetrouwbare beveiligingsmaatregelen die inconsistent lijken te zijn (60%). Over het algemeen biedt de website een goede gebruikerservaring, maar er is ruimte voor verbetering wat betreft de veiligheid van persoonlijke gegevens. (75%)

“Inconsistente beveiligingsmaatregelen”

“Ik hou van de peptiden & antioxidanten crème! Fijne formule. Geeft een prettig gevoel op de huid. Hydrateert de huid en is geweldig onder make-up.”

👍 0   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Julie - 11 maanden geleden Trustpilot 🔗

  • Veiligheids- en privacyproblemen
  • Inconsistente beveiligingsmaatregelen
  • Oneerlijke financiële gevolgen
  • Gebrek aan ontvangst van het product

Ivana Pilic - 18 maanden geleden Trustpilot 🔗

  • Snelle levering
  • Ik houd van de vitamine C 20% serum
  • De retinol nachtcrème is ok. Niks speciaals.
  • Ik hou van de prebiotische & niacinamide serum. Fijn gevoel op de huid. Irriteert niet!
  • Ik hou van de peptiden & antioxidanten crème! Fijne formule. Geeft een prettig gevoel op de huid. Hydrateert de huid en is geweldig onder make-up.