Allnatura

10 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7 voor Allnatura komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Allnatura gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Allnatura heeft een gebruiksvriendelijke interface en een vlot bestelproces (90%). Ze bieden een ruime keuze aan duurzame slaapproducten, waaronder matrassen en kussens (85%). Sommige producten zijn aan de dure kant, maar de kwaliteit en duurzaamheid zijn het waard (80%).

“duurzame matras en kussens”

“ruime keuze aan duurzame slaapproducten”

“gemakkelijk te gebruiken website en vlot bestelproces”

👍 3   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Lola Mertens - 6 weken geleden

  • duurzame matras en kussens

kaat - 5 maanden geleden

  • ruime keuze aan duurzame slaapproducten
  • tevreden over kwaliteit en comfort van matras en beddengoed
  • slaapproducten die goed zijn voor het milieu

M. Goffin - 7 maanden geleden

  • duurzame producten van topkwaliteit
  • gemakkelijk te gebruiken website en vlot bestelproces
  • breed assortiment aan ecologische producten
  • transparant duurzaamheidsbeleid