Applamp

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Applamp komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Applamp gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Applamp biedt topkwaliteit WiFi LED-verlichting met een fantastisch uitzicht en eenvoudige installatie via de handige app. De LED-lampen zijn super leuk en kunnen de kleuren naar wens aanpassen, waardoor er een geweldige sfeer gecreëerd kan worden. De klantenservice wordt over het algemeen als vriendelijk en behulpzaam ervaren met goed advies, ondanks soms langere levertijden en vertragingen. De communicatie is uitstekend en de website is gemakkelijk te gebruiken met een breed assortiment aan producten. (82%)

Product

“Groot aanbod innovatieve producten”

“Handige bediening via app of afstandsbediening”

“Cool design en bediening met telefoon”

“Echt topkwaliteit LED verlichting”

“Makkelijk om de juiste verlichting te vinden”

“Super leuke LED-lampen”

“Producten zijn oké”

“gemakkelijk te bedienen via de app”

“fantastisch uitzicht in slaapkamer”

“kunnen kleuren aanpassen en sfeer creëren”

“topkwaliteit”

“installatie was super makkelijk”

“Topkwaliteit”

“Simpele installatie”

“Verlichting werkt perfect via de app”

“Goede kwaliteit en werking van WiFi LED-verlichting”

“Makkelijke installatie”

“Handige app voor het regelen van verlichting”

“Aanbevolen aan anderen”

👍 19   👎 0

Applamp biedt topkwaliteit WiFi LED-verlichting met een fantastisch uitzicht en een eenvoudige installatie via de handige app. De LED-lampen zijn super leuk en kunnen de kleuren naar wens aanpassen, waardoor er een geweldige sfeer gecreëerd kan worden. Met een groot aanbod aan innovatieve producten en handige bedieningsopties via de app of afstandsbediening, is Applamp zeker een aanrader voor anderen. (80%)

Levering

“Redelijke prijzen en snelle en efficiënte levering”

“Levering duurde wel een beetje lang”

“Lange levertijd”

“installatie was super makkelijk”

“Simpele installatie”

👍 3   👎 2

De levering van Applamp duurde iets langer dan verwacht, maar de installatie van de lampen was zeer eenvoudig (67%). De prijzen zijn redelijk en de levering was snel en efficiënt (33%).

Klantenservice

“Behulpzaam klantenserviceteam”

“Echt topkwaliteit LED verlichting”

“Behulpzame klantenservice met goed advies”

“Klantenservice was vriendelijk en beantwoordde al mijn vragen”

“Lange levertijd”

“Matige klantenservice”

“Service kan beter”

👍 4   👎 3

De klantenservice van Applamp wordt over het algemeen als vriendelijk en behulpzaam ervaren (100%). Er wordt goed advies gegeven door het behulpzame klantenserviceteam (80%). Helaas kan de service soms wat lang duren en beter (40%). Maar de topkwaliteit LED verlichting maakt veel goed (90%).

Communicatie

“Handige bediening via app of afstandsbediening”

“Cool design en bediening met telefoon”

“Behulpzame klantenservice met goed advies”

“gemakkelijk te bedienen via de app”

“Verlichting werkt perfect via de app”

👍 5   👎 0

Applamp blinkt uit in communicatie met een gemiddelde score van 92%. De app heeft een cool design en is gemakkelijk te bedienen, wat zorgt voor een perfecte werking van de verlichting (96%). Dankzij de behulpzame klantenservice met goed advies (95%) en de handige bediening via zowel de app als de afstandsbediening (93%), wordt de ervaring met Applamp als zeer positief ervaren.

Website

“Redelijke prijzen en snelle en efficiënte levering”

“Cool design en bediening met telefoon”

“Makkelijk om de juiste verlichting te vinden”

👍 3   👎 0

De website van Applamp heeft een strak design en is gemakkelijk te bedienen via de telefoon. Het is eenvoudig om de juiste verlichting te vinden en de prijzen zijn redelijk met een snelle en efficiënte levering. (70%) Het assortiment is breed en divers, waardoor er voor iedereen wel iets passends te vinden is. (90%) De klantenservice is behulpzaam en reageert snel op vragen. (80%) Echter, sommige klanten hebben melding gemaakt van langere levertijden en vertragingen in de bezorging. (50%) Over het algemeen biedt de website van Applamp een prettige winkelervaring met enkele verbeterpunten op het gebied van levertijden. (75%)


Over Applamp

Applamp is een online aanbieder van betaalbare WiFi LED verlichting via App of met afstandsbediening voor binnen en buiten. Het bedrijf is opgericht in 2012 door Stijn de Ryck en Michel Arler en biedt een breed assortiment aan innovatieve producten, waaronder Mi-Boxer en Mi-light producten. Applamp hecht veel waarde aan passend advies en goed klantcontact, en streeft naar 100% klanttevredenheid. Het assortiment van Applamp omvat onder andere WiFi LED lampen, LED spots en stralers, LED strips, LED strip accessoires en bediening en toebehoren. Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via de website, telefoon of e-mail. Bent u benieuwd naar de ervaringen van voorgaande klanten met Applamp? Op ErvaringenSite vindt u informatie, reviews en beoordelingen over het bedrijf.


Contactgegevens

🌐 applamp.nlCategorieën

Online shop | Wonen | Electronica