Applamp

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Applamp komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Applamp gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Applamp heeft een strak design en is gemakkelijk te bedienen via de telefoon. Het is eenvoudig om de juiste verlichting te vinden en de prijzen zijn redelijk met een snelle en efficiënte levering. (70%) Het assortiment is breed en divers, waardoor er voor iedereen wel iets passends te vinden is. (90%) De klantenservice is behulpzaam en reageert snel op vragen. (80%) Echter, sommige klanten hebben melding gemaakt van langere levertijden en vertragingen in de bezorging. (50%) Over het algemeen biedt de website van Applamp een prettige winkelervaring met enkele verbeterpunten op het gebied van levertijden. (75%)

“Redelijke prijzen en snelle en efficiënte levering”

“Cool design en bediening met telefoon”

“Makkelijk om de juiste verlichting te vinden”

👍 3   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

eline - 5 weken geleden

  • Groot aanbod innovatieve producten
  • Handige bediening via app of afstandsbediening
  • Behulpzaam klantenserviceteam
  • Redelijke prijzen en snelle en efficiënte levering

Hubert - 8 weken geleden

  • Cool design en bediening met telefoon

Jonas Lambert - 3 maanden geleden

  • Echt topkwaliteit LED verlichting
  • Makkelijk om de juiste verlichting te vinden
  • Behulpzame klantenservice met goed advies