Astotel

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.4 voor Astotel komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Astotel gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Astotel scoort hoog dankzij de perfecte ligging om de stad te verkennen (100%). De prachtige en gezellige kamers samen met het super vriendelijke personeel zorgen voor een gezellige sfeer (95%), maar er is mogelijk gebrek aan informatie over faciliteiten en tarieven (80%).

“De ligging was perfect om de stad te verkennen”

“Prachtige en gezellige kamer, super vriendelijk personeel, gezellige sfeer”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

L. De Winter - 5 maanden geleden

  • Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam
  • De kamer was mooi en proper
  • De ligging was perfect om de stad te verkennen

Lara - 6 maanden geleden

  • Prachtige en gezellige kamer, super vriendelijk personeel, gezellige sfeer